Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Квадрокоптер DJI FPV Combo

Код:684766
Немає в наявності
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
Квадрокоптер DJI FPV Combo фото
cashback iconКешбек 409 ₴
40 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Контролюйте політ і мчимо крізь хмари із запаморочливою швидкістю. Відкрийте польоти. Час літати.

Польоти, про які ви мріяли, тепер реальність. Ми завжди любили літати, а з DJI FPV польоти стали ще реалістичніше. Підготуйтеся до зльоту з зручною й легкою у використанні платформою.

Особенности:

  • Реалістичне відчуття польоту
  • 4K/60 кадрів в секунду та надширокий кут огляду
  • Передача сигналу HD з низькою затримкою
  • Новий режим S
  • Інтуїтивно зрозумілий контролер руху
  • Екстрене гальмування і зупинка

Таким FPV ви ще не бачили

Витончений аеродинамічний дрон DJI FPV забезпечує потужну тягу, тривалий час роботи і відмінний опір вітру, що робить пристрій не тільки візуально естетичним, а й неймовірно ефективним.

DJI FPV заслуговує на увагу у багатьох відношеннях. Світлодіоди з налаштованим кольором спереду і на променях дозволять пілотам зробити дрон настільки ж унікальним, наскільки вони самі.

Новий рівень занурення. Неперевершений контроль.

Отримайте яскраві відчуття від польоту з ефектом присутності, створюваним очками DJI FPV V2 і надшироким кутом огляду 150 °. Передача відео високої чіткості зі швидкістю до 120 кадрів в секунду забезпечує плавний перегляд польоту в реальному часі.

  • Надзвичайно широкий кут 150°.
  • Максимальна частота кадрів 120 кадрів в секунду

Дрон DJI FPV стане ні з чим не порівнянним досвідом занурення в політ як для пілотів-початківців, так і для більш досвідчених користувачів дронів.

Режим S

З легкістю створюйте динамічні FPV-ролики в режимі S. Цей змішаний режим польоту об'єднує свободу польоту в ручному режимі зі спрощеним управлінням інших дронів DJI.

Режим N

Пориньте в політ, керуючи дроном в звичному форматі. Спеціальні функції безпеки, такі як виявлення перешкод, роблять режим відповідним для новачків.

Режим M

Літайте в режимі M для безмежного контролю над польотом. Налаштуйте параметри вручну, насолоджуйтеся польотом і створюйте захоплюючі відео.

Екстрене гальмування і зупинка

Навіть для досвідчених пілотів ручний режим управління стане випробуванням. Саме тому DJI FPV оснащений кнопкою екстреного гальмування і зупинки. Просто натисніть на цю кнопку на пульті ДУ під час польоту в будь-якому режимі і з будь-якою швидкістю, і дрон зупиниться і зависне протягом декількох секунд.

Розширені функції безпеки

Допоміжне світло знизу, розумне повернення додому (RTH), повернення додому при низькому заряді батареї, а також виявлення перешкод спереду і знизу - всі ці функції DJI FPV забезпечують безпеку польотів навіть на високих швидкостях.

  • Допоміжне світло знизу.
  • Система виявлення перешкод спереду.
  • Система виявлення перешкод знизу.
  • Time of Flight (ToF)

Якість зображення, яке не залишить нікого байдужим

Результати зйомки будуть відповідати вашим відчуттям від польоту. Потужні можливості силової установки в поєднанні з надшироким кутом огляду 150 ° забезпечують неперевершений огляд. 4-кратне уповільнення, стабілізація RockSteady і корекція спотворень дозволять вам створити ще більш вражаючі ролики.

Дивовижні результати зйомки

DJI FPV записує відео 4K/60 кадрів в секунду зі швидкістю до 120 Мбіт/с, що дозволяє передати чіткі деталі, а якість ваших відео стає таким же захоплюючим, як і сам політ.

  • 120 Мбіт/с Бітрейт
  • 4K/60 кадрів/с Відео

Стабілізація RockSteady

Найсміливіші трюки не вплинуть на стабільність ваших роликів з системою стабілізації RockSteady.

* Підтримуються формати відео H.264 і H.265, що надає вам більше можливостей для редагування відео.

Зустрічайте O3

Ми вдосконалили систему передачі DJI O3 (OcuSync 3.0) так, що вона підійде навіть самим вимогливим пілотам FPV. Насолоджуйтесь чітким відео в реальному часі навіть на відстані до 10 км.

Затримка передачи відео DJI FPV менше 28 мс. Бітрейт передачи відео DJI FPV становить 50 Мбіт/с. DJI FPV підтримує діапазон передачі HD-відео до 10 км.

DJI FPV забезпечує швидкість передачі відео до 50 Мбіт/с, значно зменшуючи спотворення, викликані стисненням і зависанням. Антени з високою чутливістю оснащені трьома передавачами і чотирма приймачами для посилення сигналу, що забезпечує стабільну і надійну трансляцію відео.

* У разі втрати зв'язку DJI FPV автоматично почне повернення додому.

Головне — безпека

DJI FPV виводить безпеку на новий рівень за рахунок вбудованого автоматичного залежного спостереження (ADS-B). Cистема отримує інформацію про місцезнаходження пілотованих дронів поблизу і відправляє попередження на окуляри V2, що забезпечує достатньо часу, щоб уникнути зіткнення з іншими дронами.

Проста заміна деталей

Камера на стабілізаторі, шасі і верхня кришка - частини модульної конструкції DJI FPV. Вони легко замінюються, що робить ремонт швидшим і зручнішим. Також доступна програма DJI Care Refresh, яка забезпечує покриття широкого діапазону пошкоджень і позбавляє вас від зайвого занепокоєння при польоті.

Додаток DJI Virtual Flight

DJI Virtual Flight дасть вам можливість попрактикуватися в польоті в віртуальному форматі, що підготує вас до реального польоту. Просто підключіть окуляри V2 FPV DJI і пульт дистанційного керування, і ви готові до польоту в безпечної віртуальному середовищі.

Ваші друзі зможуть підключитися в режимі глядача

DJI FPV підтримує режим глядача. Просто встановіть інші окуляри V2 FPV DJI на канал/частоту вашого дрона, і ви готові ділитися видом зверху.

Додаток DJI Fly

  • Попередній перегляд зі смартфона. Додаток DJI Fly покаже зображення з очок в реальному часі на смартфоні при підключенні через кабель.
  • Редагуйте і діліться. У додатку DJI Fly ви можете відтворювати відзнятий матеріал, редагувати ролики і ділитися ними в соціальних мережах всього в кілька натискань.
  • Популярні місця. Шукайте популярні місця для зйомки поруч з вами.

Готовий до польоту, як і ви

Забудьте про складнощі збірки. Набір DJI FPV забезпечить вас всім необхідним в одному наборі. Просто включите і активуйте дрон, пульт дистанційного керування та окуляри, і ви готові до польоту.

Примітки:

  1. Перед використанням дрона ознайомтеся з місцевими законами. Переконайтеся, що ви літаєте безпечно і відповідно до місцевих законів і правил.
  2. Кут огляду 150° застосуємо тільки при зйомці зі швидкістю 50 або 100 кадрів в секунду.
  3. Виявлення перешкод є тільки в режимі N. В цьому режимі DJI FPV автоматично сповільниться (але не зупиниться) при виявленні перешкод.
  4. Щоб забезпечити безпеку польоту при використанні режиму M, рекомендується присутність іншої людини для спостереження за обстановкою. Для більш точного управління при використанні режиму M звільніть гвинт на задній стороні джойстика швидкості (права сторона при польоті в режимі 1, ліва сторона при польоті в режимі 2), щоб скасувати відтворення з повтором центрування.
  5. Дрон DJI FPV підтримує два формати кодування відео, а окуляри V2 FPV DJI підтримують тільки H.264.
  6. У режимі плавної трансляції (Smooth) 810p зі швидкістю 120 кадрів/с затримка передачі відео становить менше 28 мс, в режимі HD 810p зі швидкістю 60 кадрів/с затримка передачі відео становить менше 40 мс.
  7. Відповідає вимогам FCC. Вимірювання проводились на відкритому просторі без перешкод. Дрон повинен завжди перебувати в в поле зору, крім випадків, в яких дозволено літати за його межами. Перевіряйте місцеві закони і положення в вашому регіоні.
  8. Максимальний бітрейт передачі відео становить 50 Мбіт/с. Вимірювання проводились на відкритому повітрі без перешкод і перешкод.
  9. Додаток DJI Virtual Flight поки підтримує тільки пристрої iOS.
  10. Функція буде доступна в оновленні ПЗ. Зображення, що передаються з очок в додаток, можна завантажити на смартфон через кабель (USB-C - USB-C або USB-C - lightning).
  11. Функція «Популярні місця» доступна тільки в материковому Китаї. Все відображаються в місцях для польотів розташування грунтуються на добровільно наданих користувачами SkyPixel відмітках. DJI ніколи не використовує і не публікує дані користувачів без їх згоди. Завжди перевіряйте правила польоту і дотримуйтеся їх.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна висота польоту
Максимальна швидкість польоту
Максимальний час польоту
Захист гвинтів

Ні

Складана конструкція

Ні

Особливості

Реалістичне відчуття польоту; 4K/60 кадрів в секунду та надширокий кут огляду; Передача сигналу HD з низькою затримкою; Новий режим S; Інтуїтивно зрозумілий контролер руху; Екстрене гальмування і зупинка

Управління

Тип управління
Тип зв'язку
Підтримка ОС

Ні

Радіус дії пульта ДУ
Тип живлення пульта управління

Аккумулятор

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

12 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Так

Підтримка карт пам'яті

До 256 Гб

Зручність користування

Дистанційне керування положенням камери

Так

Управління з відео (FPV)

Так

Проходження за оператором

Ні

Проходження за об'єктом

Ні

Автопілот

Ні

Повернення на точку

Так

Автоматичний обліт перешкод

Так

GPS

Так

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Po 6S

Час заряду акумулятора

40 хв

Ємність аккумулятору

Габарити, комплектація

Габарити

255 × 312 × 127 мм (з пропелерами); 178 × 232 × 127 мм (без пропелерів)

Комплектація

DJI FPV Дрон х 1; DJI FPV Інтелектуальна льотна батарея х 1; DJI FPV Пропелери (пара) х 4; DJI FPV Протектор карданного підвісу х 1; DJI FPV Верхня оболонка х 1; DJI FPV Пульт дистанційного керування 2 х 1; Запасні контрольні стіки (пара) х 1; DJI FPV Goggles V2 х 1; DJI FPV Goggles антени (Dual Band) х 4; DJI FPV Goggles акумулятор х 1; DJI FPV Goggles кабель живлення (USB-C) х 1; DJI FPV Goggles Пов'язка на голову х 1; DJI FPV Goggles Пінна прокладка х 1; DJI FPV AC Блок живлення х 1; DJI FPV AC Кабель живлення х 1; USB-C Кабель передачі даних х 1; USB-C OTG кабель х 1

Колір

Сірий

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Квадрокоптер DJI FPV Combo