odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01)

Код:743275
Є в наявності
Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01) фото
Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01) фото
Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01) фото
Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01) фото
Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01) фото
Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01) фото
Монітор Acer 24.5" EK251QEbi (UM.KE1EE.E01) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 47 ₴
4 730
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Монітор Acer EK251YEBI

Пориньте у світ чітких і яскравих зображень на 24-дюймовому екрані Acer EK251YEBI. З роздільною здатністю Full HD та панеллю IPS, цей монітор забезпечує виняткову чіткість та реалістичність кольорів під будь-яким кутом. А частота оновлення 100 Гц та низький час відгуку роблять його відмінним вибором для геймерів, забезпечуючи плавне відображення динамічні сцени. Як і підтримка технології AMD FreeSync, яка усуває розриви зображення, дозволяючи насолоджуватися грою на новому рівні. Крім того, цей монітор піклується і про ваш зір завдяки безлічі технологій захисту, таких як TUV Eyesafe Certificate 2.0, BlueLightShield Pro, Flicker-Less та інші. А практично безрамковий дизайн ZeroFrame і підставка з кутом нахилу, що настроюється, забезпечать зручне використання.

Яскраве та чітке зображення

Працюйте, дивіться фільми та грайте із задоволенням на моніторі, створеному з урахуванням усіх основних вимог сучасних користувачів. Його 24-дюймовий IPS екран з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) та 99% покриттям колірного простору sRGB забезпечує реалістичні та насичені кольори, а дрібні деталі відображаються з кристальної чіткістю. Більш того, широкі кути огляду дозволяють насолоджуватися зображення без спотворень, незалежно від положення перед екраном.

Acer

Висока частота оновлення та миттєвий відгук

Монітор Acer EK251YEBI підходить не тільки для офісної роботи та перегляду відео, але і для ігор завдяки частоті оновлення 100 Гц та часу відгуку 1 мс (VRB)/4 мс (GTG). Насолоджуйтесь плавним і чітким зображенням без затримок та ореолів, отримуючи максимум задоволення від кожної ігрової сесії.

Acer

Підтримує технологію AMD FreeSync

Насолоджуйтесь справжньою плавністю відображення за допомогою технології AMD FreeSync.* Завдяки їй частота кадрів у грі може визначатися вашою відеокартою, а не фіксованою частотою оновлення монітора, що дасть вам серйозну конкурентну перевагу. Справжня синхронність та жодних розривів кадру.

Acer

Турбота про ваш зір

Цей монітор не тільки тішить чудовою картинкою, але й піклується про ваше зорі завдяки безлічі технологій захисту, включаючи TUV Eyesafe Certificate 2.0, BlueLightShield Pro, Flicker-Less, ComfyView, VisionCare 2.0 та Low Dimming. Ці функції мінімізують втому очей і захищають від шкідливого синього світла, роблячи тривале використання. комфортним. Тому ви зможете працювати з документами, дивитися фільми або знімати напругу за грою стільки, скільки захочете.

Дизайн ZeroFrame та зручність використання

Оцініть комфорт та функціональність, які пропонує цей монітор. Його дизайн із мінімальними рамками ZeroFrame дозволяє зосередитися на зображенні перед вашими очима. Підставка з кутом, що настроюється. нахилу забезпечує зручність використання, дозволяючи відрегулювати кут перегляду під свої уподобання. А наявність як універсального порту HDMI, так і входу VGA раніше стандарту дає вам більше можливостей для підключення до різних ПК або ноутбуків. Таким Таким чином, Acer EK251YEBI - це стильне та функціональне рішення для будь-якого простору.

Acer

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Споживання електроенергії

Споживана потужність: 25 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Кут нахилу: -5 ° до +25 °

Час реакції матриці: 1 мс (VRB), 4 мс (GTG)

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

503 x 558 x 204 мм

Вага з підставкою

3 кг

Комплектація

Кабель живлення

Кабель HDMI

Монітор із підставкою

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера