odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники AKG K92 (3169H00030)

Код:719904
Очікується
Навушники AKG K92 (3169H00030) video preview
Навушники AKG K92 (3169H00030) фото
Навушники AKG K92 (3169H00030) фото
Навушники AKG K92 (3169H00030) фото
Навушники AKG K92 (3169H00030) фото
Навушники AKG K92 (3169H00030) фото
Навушники AKG K92 (3169H00030) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 28 ₴
2 874

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Професійні динаміки: чистий звук у студії та за її межами

Наші навушники K92 забезпечують авторитетне, покращене звучання низьких частот, яке надає чіткості ударним та бас-гітарам. У той же час детальні, але точно збалансовані високі частоти розкривають нюанси вокалу, гітар та акустичних інструментів. Великі 40 мм динаміки навушників K92 забезпечують максимально високу чутливість і розширену частотну характеристику, створюючи потужне звучання, яке розкриває кожну деталь. Крім того, завдяки низькому опору K92 сумісні з широким спектром відтворювальних пристроїв – від професійного студійного обладнання до портативних музичних плеєрів.

Закрита конструкція для повного занурення в музику

Закрита конструкція навушників K92 виключає витік звуку – він чутний лише вам. Мікрофон не вловить у ваших навушниках звук метронома, і ви завжди зможете спокійно виконувати зведення та майстеринг, не відволікаючись на навколишній шум. Такий винятковий рівень звукової ізоляції обумовлений новою акустичною камерою, яка розташовується між чашею та шарніром, що з'єднується з оголів’ям. Наша інноваційна конструкція дозволяє рухати головою у будь-якому напрямку, не пропускаючи і не випускаючи звуку. З навушниками K92 ви будете насолоджуватися власним робочим простором незалежно від того, де ви вирішили його створити.

Стиль, який підходить усім, – комфортне прослуховування

Іноді для ідеального запису доводиться годинами відстежувати одну і ту саму частину — саме тут такий важливий комфорт. Ми розробили унікальне саморегульоване оголів'я, що автоматично створює ідеальну посадку для кожного з музикантів. Вам не доведеться страждати з тендітними механізмами підбору розміру, які з часом можуть зламатися. Завдяки відкритому дизайну оголів’я навушники K92 легкі та зручні та не обмежують простір для динаміка. Золоті акценти підкреслюють високий рівень якості і створюють стильну привабливість, а односторонній кабель дає свободу рухів. Таким чином, ці високопродуктивні навушники чудово звучать, відчуваються та виглядають.

Головна опора студійного звукозапису

У закритих навушниках AKG K92 ви можете виконувати зведення та майстеринг треків з неймовірною чіткістю. Професійні 40-мм динаміки розкривають навіть найтонші нюанси так, що ваш мікс точно переноситься на будь-яку систему. Налаштовуючи рівні треку в міксі або виконуючи мастеринг готового продукту, ви помітите, що саморегульоване оголів’я та легка конструкція забезпечують комфорт на довгі години роботи. Розроблені компанією, чиї мікрофони та навушники допомогли створити багато легендарних записів у світі, K92 дарують відмінне звучання у студії та поза її межами.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

16 Гц

Максимальна відтворювана частота

22 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

113 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

3 м

Складна конструкція

Ні

Особливості

Максимальна потужність: 200 мВт

Автономність

Ємність аккумулятору

Немає

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

200 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера