odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Варильна поверхня WHIRLPOOL SMC604F/NE

Код:678213
Немає в наявності
Варильна поверхня WHIRLPOOL SMC604F/NE фото
Варильна поверхня WHIRLPOOL SMC604F/NE фото
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Індукційна варильна поверхня Whirlpool SMC604F/NE – це поєднання вишуканого дизайну, сучасних технологій і нескінченного комфорту в приготуванні ваших кулінарних шедеврів. Вона використовує ефективну і економічну індукційну технологію, має сенсорне керування і 5 різних зон, включаючи гнучку велику зону готування FlexiSide для великих каструль. А також масу корисних функцій, серед яких повільне приготування, підтримання тепла, функція Eco Booster, режим для приготування кави Moka та інші. І все це доповнене елегантною мінімалистичною зовнішністю, яка ідеально впишеться у будь-яку сучасну кухню.

 

Особливості:

  • Високоміцна склокерамічна поверхня
  • Інтелектуальна технологія 6th Sense
  • 5 індукційних зон нагріву, включаючи велику FlexiSide
  • Сенсорне керування з повзунками на кожну зону окремо
  • Функції плавлення і тушкування
  • Режим Moka для приготування кави
  • Функція збереження тепла
  • Індикатори залишкового тепла
  • Блокування панелі керування від дітей
 

Індукційна технологія

Індукція – це революційний спосіб забезпечити швидке, безпечне і енергоефективне приготування їжі. Суть технології в тому, що за рахунок випромінюваного електромагнітного поля нагрівається посуд, а не поверхня плити. Що не тільки скорочує час приготування, але і дозволяє заощадити до 40% енергії. Крім того, в цій моделі індукційна технологія використовується особливо ефективно завдяки інтелектуальній системі 6th Sense, яка стежить за розігрівом посуду і автоматично налаштовує потужність, підтримуючи потрібну температуру.

 

Контроль в один дотик

Незалежне сенсорне керування кожною зоною нагріву забезпечить вам максимальний комфорт і контроль над приготуванням їжі. Завдяки зручним повзункам ви можете легко і швидко встановити один з 18 рівнів потужності або вибрати функцію Booster.

 

Справжня гнучкість FlexiSide

Багатофункціональна зона FlexiSide дозволяє розмістити 2 каструлі або сковорідки на окремих конфорках чи об'єднати їх в одну і поставити велику каструлю на всю поверхню. Щоб ви могли готувати все, що завгодно і в будь-яких обсягах.

 

Економте з розумом

Після активації функції Eco Booster індукційна плита може значно швидше довести воду до кипіння і згодом підтримувати потрібну температуру з меншим споживанням електроенергії. За рахунок чого вона економить до 10% енергії (в порівнянні зі стандартними функціями Booster).

 

Функції плавлення і тушкування

Готуйте будь-які страви з максимальною ефективністю. Завдяки низькотемпературному режиму плавлення можна розтоплювати масло, шоколад або інші продукти без підгоряння і втрати їх поживної цінності. А опція повільного приготування дозволить підтримувати бажану температуру для страв, що потребують тривалого тушкування.

 

Ідеальна кава в будь-який час

Передбачена у варильної поверхні Whirlpool SMC604F/NE і спеціальна функція Moka, яка адаптована для приготування кави за допомогою кавоварки Moka. При її активації система повідомить вам, коли напій буде готовий, і автоматично вимкне плиту, запобігаючи його википанню.

 

Зберігає їжу теплою

Функція підтримки тепла стане в нагоді, щоб не дати приготованим стравам охолонути. Вона відрізняється низьким споживанням енергії і при цьому дозволить вам підтримувати готову їжу в теплі, поки ви не закінчите приготування решту страв.

 

Блокування від дітей

Якщо у вас вдома є маленькі діти, вам точно стане в нагоді ця функція. Вона пропонує додатковий захист у вигляді блокування панелі керування, щоб запобігти ненавмисній зміні параметрів або включенню приладу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні
Тип зон нагріву
Кількість конфорок

Управління

Тип управління
Тип перемикачів

Сенсорні

Розташування панелі управління

Фронтальне

Дисплей

Додаткові характеристики

Діаметр та потужність конфорок

Ліва передня конфорка: діаметром 200-240 мм, потужністю 1800 Вт; Ліва задня конфорка: діаметром 200-240 мм, потужністю 1800 Вт; Права задня конфорка: діаметром 145 мм, потужністю 1200 Вт; Права передня конфорка: діаметром 210 мм, потужністю 2200 Вт

Функції

Об'єднані зони

Функції плавлення та гасіння

Режим Moka для приготування кави

Функція збереження тепла

Підтримка страви в теплому стані

Таймер

Індикатор залишкового тепла

Можливість підключення до мережі

220 В

Наявність шнура живлення

Є

Максимальна потужність підключення
Напруга

220 В

Фізичні характеристики

Матеріал поверхні
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ)

3 х 56 х 49 см

Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

14 см

Ширина в упаковці

86 см

Глибина в упаковці

60 см

Вага

13,4 кг

Вага в упаковці

14,5 кг

Колір
Колір ручок управління

Чорний

Комплектація

Варильна панель; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера