odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електробритва BRAUN Series 6 60-B1500s

Код:698517
Немає в наявності
Електробритва BRAUN Series 6 60-B1500s фото
Електробритва BRAUN Series 6 60-B1500s фото
Електробритва BRAUN Series 6 60-B1500s фото
Електробритва BRAUN Series 6 60-B1500s фото
cashback iconКешбек 56 ₴
5 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бритва Braun Series 6 60-B1500s

Сучасний дизайн і технології

Уміння створювати техніку, яка виглядає ефектно і виконує свої завдання ефективно давно стало візитною карткою Braun. Тому можете не сумніватися, що покупка бритви Braun Series 6 60-B1500s Flex Wet&Dry не розчарує вас і навіть перевершить очікування. Витончений корпус ергономічної форми має цілу низку інновацій, які дозволили перетворити гоління з набридливого обов'язку на відпочинок. Потрійна бритовна система всього за один прохід прибирає навіть дуже густу щетину. Завдяки перевагам технології MicroComb, різальний блок (сіточки Senso Flex та MiddleTrimmer) діє з винятковою точністю та акуратністю. Прилад відрізняється універсальністю, може використовуватися для гоління сухим та вологим (косметичні зволожувальні засоби або вода) способом без обмежень. Також до комплекту входить невелика щіточка для ручного чищення та спеціальний чохол для транспортування. Жорсткі посилені стінки захистять пристрій від пошкоджень при випадковому падінні.

Змінний тример з насадками

Швидкознімний блок Beard Trimmer – це окремий інструмент, спеціально призначений для ретельного догляду за бородою. Бритва Braun Series 6 60-B1500s Flex Wet&Dry може не просто збрити її, а, наприклад, створити новий стиль стрижки, підрівняти, надати форму. Beard Trimmer якраз на цей випадок має 5 окремих насадок різної довжини (1, 3, 5 та 7 мм). Зверніть увагу, що ця насадка і основний різальний блок легко піддаються очищенню після використання. Навіть під струменем води з-під крана. Запатентована система кріплення Easy Click забезпечує простоту встановлення/зняття ріжучих елементів та насадок одним рухом.

Живлення від акумулятора

Бритва не потребує живлення від мережі, а висока ємність Li-Ion акумулятора не раз виручить вас у поїздках. Повного заряду вистачить на 50 хвилин, тобто для того, щоб поголитися найретельнішим чином. Повністю перезарядити прилад можна за 60 хвилин, але, якщо часу чекати немає, допоможе особлива опція швидкої зарядки. Бритва заряджається всього за 5 хвилин, заряду в цьому випадку вистачить на короткий сеанс. Екран на ручці (з діодною індикацією) відображає залишок енергії.

Характеристики

Бритвена система

Система гоління
Спосіб гоління
Тример
Плаваюча головка

Так

Водонепроникний корпус

Так

Кількість головок для бриття

Зручність використання

Можливість очищення під струменем води

Так

Індикатор
Дисплей

немає

Функціональність

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Тип акумулятора

Li-Ion

Час зарядки акумулятора

1 година

Час роботи акумулятора

50 хв

Швидка зарядка для одного гоління

5 хв

Розміри та комплектація

Колір
Габарити

18 x 6 x 3,7 см

Габарити упаковки

25,2 x 13,7 x 6,7 см

Вага

0,47 кг

Вага в упаковці

0,83 кг

Комплектація

Електробритва, Гребінь 1 мм, Гребінь 2 мм, Гребінь 3 мм, Гребінь 5 мм, Гребінь 7 мм, Тример для бороди (від 0.5 мм до 7 мм), Дорожній чохол, Блок живлення, Чистяча щітка.