Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електроскутер AIMA D350 (White) 576 Wh

Код:731468
Є в наявності
Електроскутер AIMA D350 (White) 576 Wh фото
Електроскутер AIMA D350 (White) 576 Wh фото
Електроскутер AIMA D350 (White) 576 Wh фото
Електроскутер AIMA D350 (White) 576 Wh фото
Електроскутер AIMA D350 (White) 576 Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 349 ₴
34 999
Колір
Blue фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стильний супутник на кожен день

Отримайте справжню свободу з AIMA D350. Цей невеликий електроскутер поєднує стильний та елегантний дизайн з хорошими технічними характеристиками, що робить його ідеальним вибором для переміщення по місту. Оснащений потужним 350-ватним двигуном, він здатний розвивати максимальну швидкість до 25 км/год, забезпечуючи плавний та ефективний рух міськими вулицями. А завдяки запасу ходу до 40 км, великому дисплею на кермі та системі контролю батареї ви можете насолоджуватись тривалими поїздками з повним контролем заряду та інших даних. Система керування гальмуванням CES гарантує безпеку під час руху, а зручне подвійне сидіння дозволяє комфортно перевозити пасажира. Крім того, яскрава передня фара робить вашу поїздку простішою навіть в умовах низького освітлення. З AIMA D350 ваші повсякденні поїздки містом вийдуть на новий рівень.

Практичний та красивий

AIMA D350 – це оптимальне поєднання стилю та функціональності. Скутер має сучасний дизайн, який робить його чудовим супутником для всіх, хто цінує зовнішню привабливість та увагу до деталей. А також оснащений безліччю функціональних елементів, таких як подвійне сидіння з окремими сідлами для водія та пасажира, широка дека та підніжки, великий дисплей, що відображає всю необхідну інформацію про стан транспорту та USB-порт для заряджання смартфонів у дорозі. Кожна дрібниця в конструкції електроскутера продумана та зручна.

Ефективний міський транспорт

Катайтесь по всьому місту без обмежень. Електричний скутер D350 досить компактний та може проїхати практично будь-де. І оснащений двигуном потужністю 350 Вт, який дозволяє йому розвивати максимальну швидкість 25 км/год та долати невеликі підйоми, навіть навантаженому під зав'язку. Більше того, мотор відмінно захищений від потрапляння в нього води, що дозволяє спокійно використовувати скутер навіть у дощові дні.

Батарея, яку можна знімати та заряджати вдома

AIMA D350 живиться від потужної літієвої батареї NMC ємністю 12 Аг, що забезпечує скутеру запас ходу до 40 км (у першому режимі). А для більшої зручності, батарею зробили знімною – її можна легко діставати та заряджати вдома. Крім того, D350 має інтелектуальну систему управління живленням (BMS), яка допомагає підвищити безпеку і більш ефективно заряджати акумулятор. Завдяки ній акумулятор прослужить вам ще довше.

Все видно навіть уночі

Любите поїздки нічним містом? Катайтеся із задоволенням. І не тільки добре освітленими центральними вулицями. Світлодіодна фара яскравістю 19,6 люкс, дальністю дії близько 20 метрів і широким світловим полем 9 метрів, а також додаткові вогні ззаду та з боків зроблять подорожі в нічний час більш комфортними та безпечними.

Система керування гальмуванням CES

Почувайтеся на дорозі впевнено завдяки надійній системі, яка поєднує механічне та електронне гальма. Окрім стандартних гальмівних колодок, скутер має електронну систему допомоги CES, яка застосовує гальмування за допомогою двигуна при зниженні швидкості. За рахунок цього, гальмування стає більш швидким та плавним. А в комплекті із двигуном, який регенерує електроенергію гальмування назад у батарею, це ще й допомагає збільшити загальну відстань поїздки. Дуже практичне рішення.

Інформативний дисплей

Великий та яскравий дисплей, розташований на кермі електроскутера, дозволить вам легко контролювати всі важливі функції, включаючи рівень заряду батареї, сигнали повороту та поточну швидкість транспорту. При цьому система контролю SOC забезпечує точне відображення рівня заряду батареї, щоб ви могли швидко оцінити запас енергії та зрозуміти, коли настане час заряджати скутер.

Все для комфортних поїздок

Насолоджуйтесь мандрівками містом незалежно від рельєфу місцевості чи погоди. Амортизаційна підвіска на передньому та задньому колесах дозволяє пом'якшувати різкі поштовхи від наїзду на ями та різні перешкоди, роблячи їзду набагато плавнішою. А 10-дюймові колеса з безкамерними шинами з виразним протекторним малюнком, стійкими до зношування, забезпечують надійне зчеплення з дорогою для кращої керованості та безпеки навіть на мокрій дорозі.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електроскутер

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Барабанна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Білий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

15°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 7 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електроскутер; Зарядний пристрій; Інструкція

Особливості

Розміри: 1536х625х1030-1044 мм; Місткість акумулятора: 48В 12 А/г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера