odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник DeLonghi KBOC 2001 W

Код:712422
Немає в наявності
Електрочайник DeLonghi KBOC 2001 W фото
Електрочайник DeLonghi KBOC 2001 W фото
Електрочайник DeLonghi KBOC 2001 W фото
cashback iconКешбек 28 ₴
2 899
Колір
Red фото
White фото
Yellow фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Оригінальний дизайн

Якщо ви серйозно замислюєтеся над тим, як оновити інтер'єр кухні, не обов'язково одразу приступати до масштабної перестановки або ремонту. Можливо, покупка електрочайника DeLonghi KBOC 2001 W Icona Capitals допоможе внести ту саму відсутню «родзинку», якої так не вистачало для справжнього затишку та комфорту. Витончений металевий корпус привертає увагу з першого погляду плавними вигинами і сяйвом хрому, а загострений носик додає трохи суворості та динамічності, одночасно виконуючи практичну функцію: на нього встановлюється знімний фільтр-сіточка для захисту від смітинок і частинок накипу. Зручна ручка оригінальної форми. Прямо під нею є віконце з мірною шкалою, крізь яке легко контролювати залишок води, без необхідності знімати кришку. Завершує композицію фірмовий логотип.

Технічні характеристики

Не менш вражають і робочі параметри пристрою. Нагрівальний елемент нового типу, маючи потужність у 2000 Ват, дозволяє кип'ятити або розігрівати воду значно швидше. Його прихована конструкція у вигляді пласкої пластини, на відміну від традиційної спіралі, набагато краще захищена від впливу накипу, повністю безпечна і простіше піддається очищенню. Резервуар розміщується на нерухомій підставці, але може вільно обертатися на ній на 360 град., що дуже зручно, хоча ви і не одразу помітите таку «дрібницю». Тепер до чайника можна підійти з будь-якого боку і не піклуватися про те, в який бік повернута його ручка. Виграш в кілька сантиметрів простору, яких, часом, так не вистачає на маленькій кухні.

Повна безпека та надійність

Повна безпека та надійність Оскільки електрочайник за своєю конструкцією допускає потенційно небезпечне поєднання води та електрики, аспектом безпеки інженери DeLonghi займалися особливо ретельно. DeLonghi KBOC 2001 W Icona Capitals має потрійну систему захисту і повну ізоляцію всіх елементів та контактів. Поєднання якісних внутрішніх елементів з відмінним лаковим покриттям металевого корпусу є запорукою того, що ваш новий чайник прослужить вам роки зберігаючи бездоганний зовнішній вигляд.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Захист від перегріву

Відключення при закипання

Довжина кабелю

0,7 м

Оснащеність

Обертання на 360 °

Індикатор включення/вимикання

Прогумовані ніжки

Фільтр від накипу

Кришка

З'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

26,5 x 23 x 23 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

23 х 23 х 27 см

Вага

1,3 кг

Вага в упаковці

1,72 кг

Колір
Комплектація

Електрочайник; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник DeLonghi KBOC 2001 W