odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Kenwood ZJG112 CL

Код:670970
Немає в наявності
Електрочайник Kenwood ZJG112 CL фото
Електрочайник Kenwood ZJG112 CL фото
Електрочайник Kenwood ZJG112 CL фото
Електрочайник Kenwood ZJG112 CL фото
Електрочайник Kenwood ZJG112 CL фото
cashback iconКешбек 28 ₴
2 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ЧАЮВАННЯ З KENWOOD

Якщо ви вже купили чайник Kenwood ZJG 112 CL в офіційному магазині, то вже змогли оцінити наскільки він хороший в повсякденному використанні. А якщо ні, то поспішіть це зробити сьогодні. Ця ексклюзивна модель з чудовими технічними характеристиками і оригінальним, вишуканим дизайном пропонується за найвигіднішою ціною. Витончені вигини корпусу, виготовленого з скла, виглядають настільки елегантно, що чайник стає прикрасою, а не тільки стандартним побутовим приладом, яких багато.

 

ПОТУЖНИЙ НАГРІВАЛЬНИЙ ЕЛЕМЕНТ

За лічені хвилини повний об`єм в 1,7 літра доводиться до кипіння, і ви вже можете насолоджуватися улюбленими гарячими напоями. Нагрівальний елемент прихованого типу не вступає в прямий контакт з водою, тому повністю безпечний в роботі. До того ж, добре захищений від осідання накипу. Чайник може працювати в режимі зниженого енергоспоживання ECO, що дуже зручно, якщо вам потрібно підігріти лише невеликий обсяг води, наприклад, всього на одну чашку.

 

ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОЇ ЗРУЧНОСТІ

Суттєва перевага Kenwood ZJG 112 CL в конструкції підставки. Особливе нековзаюче покриття в нижній її частині оберігає прилад від випадкового перекидання на вологій чи мокрій поверхні столу. Крім того, завдяки тому, що підставка дозволяє обертати корпус на 360 град., підійти до чайника можна з будь-якого боку, навіть якщо в приміщенні не так багато місця. І ще кілька корисних особливостей: на скло нанесено шкали для точного визначення рівня води, а кнопка вимикача підсвічується, коли прилад працює. На носику чайника встановлено знімний фільтр, що захищає від потрапляння дрібних смітинок і накипу. Доречи, сам фільтр теж слід періодично виймати і промивати водою перед повторним використанням.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Оснащеність

Індикатор включення/вимикання

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Вага

1,2 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Kenwood ZJG112 CL