odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Tefal KI583C10

Код:715676
Є в наявності
Електрочайник Tefal KI583C10 фото
Електрочайник Tefal KI583C10 фото
Електрочайник Tefal KI583C10 фото
Електрочайник Tefal KI583C10 фото
Електрочайник Tefal KI583C10 фото
Електрочайник Tefal KI583C10 фото
Канікули під'їхали
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-21%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 22 ₴
2 899
2 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зручний чайник з гарним дизайном на кожен день

Електричний чайник Tefal Glorious – ідеальний варіант для щоденного чаювання. Стильний чайник оснащений високоякісною двошаровою конструкцією, він зручний навіть на невеликих кухнях, але до того ж має повний набір функцій: зручне відкриття кришки, фільтр проти накипу для довговічної роботи, прості у використанні елементи управління, автоматичне відключення, бездротова конструкція з основою, що обертається на 360° і великий об'єм 1,5 л, який ідеально підходить для чаювання навіть великою компанією. А також для повної безпеки чайник залишається прохолодним на дотик.

Безпечний та зручний чайник для сніданків і чаювань із задоволенням

Модель привертає увагу своїм вишуканим дизайном. Крім елегантних мінімалістичних форм і оригінального колірного рішення, електрочайник TEFAL KI583C10 вигідно відрізняють і технічні характеристики. Пристрій виконано у високоякісному двошаровому корпусі. Якщо порівнювати цю конструкцію з традиційними аналогами, можна переконатися, що електричний чайник з подвійними стінками має кращу теплоізоляцію та вищий рівень безпеки (виключається ризик опіку в разі дотику до корпусу). Об'єму TEFAL KI583C10 достатньо, щоб за один сеанс закип'ятити воду на 5-6 чашок напою (1,5 л). Висока потужність (2 кВт) дає змогу зробити це за 3-4 хвилини. Зручний механізм кришки забезпечує просте і швидке наповнення ємності, а знімний фільтр захищає від потрапляння накипу. Прилад комплектується знімною базою-підставкою з прихованим нагрівальним диском. Для зручності чайник Tefal оснащений захистом від увімкнення без води і світловим індикатором.

Особливості:

  • Безпечність при дотику. Двошарова захисна конструкція захищає основу від нагрівання, тому чайник залишається прохолодним на дотик, забезпечуючи комфортне використання без зайвих турбот у повній безпеці.
  • Зручне відкриття кришки. Чайник оснащений великим отвором і кришкою, що легко відкривається, для зручного наповнення та очищення.
  • Фільтр проти накипу. Знімний фільтр для води проти накипу дозволяє насолоджуватися чистою водою і чистим чайником день за днем.
  • Основа, що обертається на 360°. Бездротова конструкція з основою, що обертається на 360°, надійно утримує чайник на місці.
  • Кнопка ввімкнення/вимкнення з підсвічуванням. Просте і зручне включення/вимикання чайника з автоматичним вимкненням, як тільки вода закипить.
  • Мінімалістичний дизайн із нержавіючої сталі. Мінімалістичний дизайн із нержавіючої сталі без важкодоступних кутів та щілин, що спрощує щоденне очищення.
  • Об'єм 1.5 л. Великий об'єм 1,5 л ідеально підходить для будь-якого випадку — будь то щоденне використання для всієї родини або прийом гостей.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Від включення без води

Оснащеність

Обертання на 360 °

Подвійні стінки

Зі світловим індикатором

Фільтр від накипу

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

27,5 x 15,1 x 21,8 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

29,8 x 18,4 x 20,4 см

Вага

1,15 кг

Вага в упаковці

1,65 кг

Колір
Комплектація

Електрочайник; Гарантійний талон; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Tefal KI583C10