odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ліхтарик Wuben L50 (Black)

Код:632312
Немає в наявності
Ліхтарик Wuben L50 (Black) video preview
Ліхтарик Wuben L50 (Black) фото
Ліхтарик Wuben L50 (Black) фото
Ліхтарик Wuben L50 (Black) фото
Ліхтарик Wuben L50 (Black) фото
cashback iconКешбек 9 ₴
999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вирушайте в подорожі, туристичні походи та на нічну риболовлю з компактним Wuben L50. Цей ліхтарик має зручну форму, яскравий світлодіод та неймовірно потужний акумулятор. Він буде надійно освітлювати ваш шлях навіть в несприятливих умовах.

Особливості

  • Акумулятор стандарту 18650
  • Світлодіод CREE XP-L2
  • 5 режимів роботи
  • Захист від вологи IPX8
  • Алюмінієвий корпус
  • Зарядка від Micro-USB
 

Яскраве освітлення

Щоб забезпечити високу яскравість світіння Wuben L50 обладнаний світлодіодом CREE XP-L2, який створено визнаним у світі американським виробником світлодіодів. Максимальна потужність світлового потоку цього ліхтаря становить 1200 люмен!

Ємний акумулятор

Wuben L50 отримав ємний Li-ion акумулятор популярного стандарту 18650, який легко замінити. Повного заряду акумулятора вистачить для 143 годин світіння на мінімальній яскравості та 1,5 годин на максимальній.

 

Якісна оптика

У конструкції Wuben L50 застосовану оптичну лінзу з покриттям антивідблиску, яка має коефіцієнт пропускання 99%. Така система забезпечує чудове фокусування світлового променя.

Одна кнопка

Управління однією кнопкою, яке реалізовано в Wuben L50, робить його максимально зручним для використання в похідних умовах та робочих процесах. Прогумована кнопка добре відчувається тактильно, тому її можна легко намацати в темряві.

 

Анодований алюміній

Wuben L50 стійкий до падінь з висоти до 1,5 метра, адже він зроблений з міцного та легкого аерокосмічного алюмінію. Анодоване покриття корпусу стійке до подряпин та стирання

 

5 режимів роботи

Ліхтар отримав 5 режимів роботи, серед яких 4 режими передбачають звичайне світіння з різною яскравістю та 1 режим забезпечує подачу сигналу SOS на максимальній яскравості. Регулювання яскравості дозволить підібрати оптимальний режим Wuben L50 та оптимізувати споживання енергії акумулятора.

Захист від вологи

При активному відпочинку на природі завжди є ймовірність впустити ліхтарик у воду або потрапити під дощ. Wuben L50 має захист від вологи та води класу IPX8. Цей стандарт підтверджує можливість занурення пристрою протягом 1 години на глибину до 2 метрів, що не вплине на його працездатність.

 

Зручна зарядка

Поповнювати заряд Wuben L50 можна навіть в дорозі. Ліхтарик отримав роз'єм популярного стандарту Micro-USB. Його наявність дозволяє проводити зарядку, з'єднавши ліхтар USB-кабелем із зарядним пристроєм для смартфону, ноутбуком або павербанком.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Матеріал корпуса

Алюміній

Особливості

Світлодіод CREE XP-L2; Зарядка від Micro-USB; Стійкий до падінь з висоти до 1,5 метра; Анодируване покриття; Кут променя: 10°; Бічне засвічення: 52°

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

5

Клас захисту

IPX8

Живлення

Елемент живлення

Акумулятор Li-Ion

Автономність

Акумулятор Li-ion: 18650; Напруга: 2,8-4,2 В; Максимальний час безперервного використання: 143 години; Максимальна ширина променя: 2 м

Габарити і колір

Габарити

138,6 х 26 х 26 мм

Вага

128 г

Колір

Чорний

Комплектація

Ліхтар Wuben; Елемент живлення 18650; USB кабель; Шнурок

Найпопулярніші запити в категорії Ліхтарик Wuben L50 (Black)