odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ігрова клавіатура Logitech G613 Wireless (Black) 920-008395

Код:641339
Немає в наявності
Ігрова клавіатура Logitech G613 Wireless (Black) 920-008395 фото
Ігрова клавіатура Logitech G613 Wireless (Black) 920-008395 фото
Ігрова клавіатура Logitech G613 Wireless (Black) 920-008395 фото
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

LIGHTSPEED

ВІДСУТНІСТЬ ДРОТІВ

18 МІСЯЦІВ

ЧАС РОБОТИ БАТАРЕЙКИ

ПЕРЕМИКАЧІ ROMER-G

МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ

ПРОГРАМОВАНІ G-КЛАВІШІ

Шести спеціальним G-клавішам можна призначити макроси та команди для певних додатків. Виконуйте складні дії легко та швидко — одним натисканням клавіші. Для більшої зручності за кожною грою і додатком створюються окремі профілі, в яких за однією і тією ж G-клавішею призначені різні команди. ПЗ Logitech GamingSoftware дозволяє швидко налаштовувати профілі, призначати команди, керувати клавішами та виконувати інші завдання.

ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО КІЛЬКОХ ПРИСТРОЇВ

Встановлюйте надшвидкісне бездротове з'єднання за технологією LIGHTSPEED з частотою опитування 1 мс або перемикайтеся на роботу з іншими пристроями по Bluetooth® одним натисканням кнопки. Перемикання між режимом високої продуктивності з бездротовим з’єднанням за технологією LIGHTSPEED за допомогою USB-приймача та підключенням через Bluetooth здійснюється гранично легко і швидко.
 

КОМПЛЕКТ БЕЗДРОТОВИХ ІГРОВИХ ПРИСТРОЇВ ДЛЯ СТАЦІОНАРНИХ КОМП'ЮТЕРІВ

Придбавши ігрову мишу G603 та механічну клавіатуру G613, ви отримаєте повний комплект бездротових ігрових пристроїв для настільних комп'ютерів. Клавіатура G613 оснащена механічними перемикачами Romer-G і програмованими G-клавішами, а крім того, підтримує технологію бездротового зв'язку LIGHTSPEED і безліч корисних ігрових функцій.

ПЕРЕМИКАЧІ ROMER-G З ТАКТИЛЬНИМ ВІДГУКОМ

Механічні перемикачі Romer-G™ з тактильним відгуком відрізняються невеликою відстанню до точки спрацьовування (1,5 мм) і завдяки цьому реагують на натискання на 25% швидше — ніж звичайні механічні перемикачі інших виробників. Перемикачі Romer-G працюють гранично тихо, точно та швидко, забезпечуючи добре відчутний тактильний відгук при спрацьовуванні.

ЧАС РОБОТИ БАТАРЕЙКИ — 18 МІСЯЦІВ

Від двох батарейок типу АА клавіатура буде безперебійно працювати до 18 місяців. Час роботи батарейки залежить від режиму використання, а також використовуваного комп'ютера. Про необхідність змінити батарейки ви дізнаєтеся завчасно за сигналами індикатора стану на клавіатурі та сповіщенням у додатку Logitech GamingSoftware, які активуються, коли заряд батареї знижується до 15%.
 

Бездротова технологія LIGHTSPEED

В результаті серйозних проєктно-конструкторських робіт фахівці Logitech G запропонували надійне бездротове рішення, в якому були усунені проблеми з часом затримки, а також зі стабільністю та якістю зв'язку. Зрештою їм вдалося створити LIGHTSPEED — технологію бездротового зв'язку професійного рівня, яка ні в чому не поступається традиційним провідним технологіям.

КОМПЛЕКТ ПОСТАЧАННЯ

Бездротова механічна клавіатура G613; USB-приймач LIGHTSPEED; Підставка для телефона; Подовжувальний USB-кабель; 2 батарейки типу AA; Документація користувача.

Характеристики

Основні характеристики

Тип підключення
Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Сумісність

Windows

Android

ChromeOS

IOS

MacOS

Особливості

Тип перемикачів: Romer-G з тактильним відгуком

Відстань до точки спрацьовування: 1,5 мм

Загальний хід кнопки: 3,2 мм

Живлення: 2 батареї АА

Сила натискання: 45 г

6 програмованих G-клавіш

Ресурс: 70 млн натискань

Конструкція

Вологостійкість

Ні

Підсвітка символів

Ні

Безшумне введення

Ні

Конструкція клавіш
Підставка для рук

Так

Живлення

Джерело живлення

Фізичні характеристики

Колір
Вага

1410 г

Габарити (ВхШхГ)

478 x 216 x 33 мм

Комплектація

Гарантія

Інструкція

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера