odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805)

Код:716826
Є в наявності
Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805) фото
Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805) фото
Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805) фото
Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805) фото
Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805) фото
Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Logitech G740

Ігрова поверхня Logitech G740 – ідеальний килимок для миші для професійних геймерів, яким потрібна гладка поверхня для високошвидкісної гри з низькою роздільною здатністю. Цей килимок товщиною 5 мм забезпечує необхідний опір ніжкам миші, а ідеальна текстура поверхні забезпечує оптимальну візуалізацію для сенсора миші. Гумова основа запобігає ковзанню килимка по столу, а краї спроектовані так, щоб чинити опір усім рухам зап'ястя. Таким чином, ви можете продовжувати свою переможну серію всю ніч безперервно.

Правильна текстура

Ідеальна текстура поверхні забезпечує оптимальні умови для сенсора вашої миші. Тому рух миші може швидше і точніше перетворюватися на рух курсору на екрані, що дозволить вам стати ще точніше і потрапляти в «яблучко» щоразу.

Ідеальне тертя

Гладке мікротекстурне покриття G740 забезпечує необхідний опір ніжкам миші. Завдяки чому ця ігрова поверхня ідеально підходить для запуску, зупинки та раптових швидких рухів, характерних для ігор з низькою роздільною здатністю.

Призначена для оптимальної продуктивності

Текстура поверхні Logitech G740 близька до тієї, що зустрічається в оптимальних умовах тестування, що дає геймерам доступ до максимально можливої точності сенсора миші Logitech G. Тому поєднання килимка та миші серії G може подвоїти ваші можливості. Разом з тим, гладке покриття килимка відмінно працюватиме і з іншими маніпуляторами. Тому, незалежно від того, який тип миші ви використовуєте, ігровий килимок забезпечить оптимальну поверхню для правильної роботи сенсора.

Товщина 5 мм

Завдяки амортизуючій основі та товщині в 5 мм, кращій для професійних геймерів, ця ігрова поверхня здатна подарувати користувачеві справжній фізичний комфорт. Вона не тільки приємно відчувається під руками, але й сприяє більш тривалій грі без втоми під час битв у локальній мережі з друзями чи різних турнірах.

Нековзка основа

Гумова основа запобігає складанню та ковзанню, тому килимок залишається на місці навіть під час усіх швидких та розгонистих рухів, які геймери використовують в іграх з низькою роздільною здатністю.

М'який матеріал. Найкращий комфорт.

Logitech G740 сприяє не тільки найкращій продуктивності, але й більшому комфорту для користувача. М'який матеріал і приємна на дотик поверхня килимка не дратує шкіру і сприяє вільному руху зап'ястя вперед і назад.

Характеристики

Основні характеристики

Робоча поверхня
Матеріал
Застосування
Вологостійкість

Ні

Особливості

Основа: гума

Верхній шар: Текстиль

Додаткові характеристики

Колір
Вага

400 г

Габарити (ВхШхГ)

460 х 400 х 5 мм

Комплектація

Килимок для миші

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова поверхня Logitech G740 (L943-000805)