odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Лопатка KELA Livia, 30,5 см (11781)

Код:732570
Очікується
Лопатка KELA Livia, 30,5 см (11781) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Livia

Лопатка Kela Livia – це не просто кухонний інструмент, а справжній символ турботи про ваше здоров'я та навколишнє середовище. Виготовлена з високоякісного дерева бука, ця лопатка стане незамінним аксесуаром на вашій кухні. Її компактні розміри та зручна ручка з отвором для підвішування роблять використання цієї лопатки максимально зручним та приємним процесом.

Екологічність

Що робить лопатку Kela Livia по-справжньому унікальною, так це її виняткова безпека при використанні на посуді з антипригарним покриттям. Дбайливо звертаючись з чутливою поверхнею, вона дозволяє вам насолоджуватися готуванням, не турбуючись про втрату якості ваших. кулінарні шедеври. Більше того, лопатка повністю екологічна, не виділяючи шкідливі речовини при нагріванні – ваш внесок у турботу про природу.

KELA Calla

Функціональність

Відкрийте собі задоволення від приготування страв з лопаткою Kela Livia. Німецька якість кожної деталі, привнесена виробником KELA, робить цей кухонний аксесуар надійним та стильним помічником на вашій кухні. Дозвольте собі екологічність та функціональність в одному – з лопаткою Kela Livia, ваша кулінарна естафета стає ще більш приємною та безтурботною.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Лопатка

Матеріал робочої частини

Бук

Матеріал ручки

Бук

Колір

Світло коричневий

Кількість предметів

1

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

30,5 x 6,5 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Лопатка KELA Livia, 30,5 см (11781)