odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Набір дерев'яних ложок для салату KELA Calla, 2 шт. x 30,5 см (12594)

Код:732566
Немає в наявності
Набір дерев'яних ложок для салату KELA Calla, 2 шт. x 30,5 см (12594) фото
cashback iconКешбек 2 ₴
299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Calla

Пориньте у світ кулінарних задоволень із набором дерев'яних ложок для салату KELA Calla, де елегантність поєднується з практичністю. Виготовлені з натурального бука, ці ложки не тільки привносять екологічну доброзичливість у вашу кухню, але й забезпечують надійність тривалий термін служби. У наборі представлені дві ложки: суцільна для рівномірного перемішування та ложка з поздовжніми прорізами, ідеальна для легке змішування інгредієнтів.

Унікальна форма

І потужна рукоятка роблять кухарські дерев'яні ложки KELA Calla невід'ємним аксесуаром на вашій кухні. Практичний отвір на кінці рукоятки дозволяє легко підвішувати ложку на кухонний гачок, забезпечуючи зручне зберігання та економію місця. Надійність деревини бука робить ці ложки ідеальним вибором для використання з будь-якими видами кухонного посуду, включаючи ті, що мають антипригарне покриття.

KELA Calla

Зручність

Після творчого кулінарного процесу рекомендується м'яке доглядове ставлення. Легко чистьте та мийте дерев'яне кухонне приладдя вручну теплою водою, щоб зберегти їхню красу і міцність. Відмінна риса цих ложок – їхня природна унікальність. Можливі невеликі відмінності у відтінках, фактурі та товщині, так як кожна ложка KELA Calla є унікальним продуктом природи, приготованим для втілення. ваші кулінарні фантазії. Пориньте у світ смаку з ложками KELA Calla та насолоджуйтесь кожною приготованою стравою.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Матеріал ручки
Матеріал основної частини
Особливості

Зберігати у чистому місці з невисокою вологістю

Колір

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

30,5 x 6,5 см

Комплектація

Набір дерев'яних ложок

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Набір дерев'яних ложок для салату KELA Calla, 2 шт. x 30,5 см (12594)