odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП лазерний Xerox VersaLink B7025, 1 лоток/без стенду (VL_B7025_D)

Код:673550
Немає в наявності
БФП лазерний Xerox VersaLink B7025, 1 лоток/без стенду (VL_B7025_D) фото
cashback iconКешбек 397 ₴
39 760

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xerox VersaLink B7025 — це апарат з нової лінійки продуктивних монохромних БФП з модульною конструкцією та великими можливостями. Він забезпечує високу якість відбитків завдяки використанню новітніх технологій, має широкий набір інтерфейсів і може працювати з мобільними пристроями та хмарними сховищами. При цьому оновлена платформа Xerox ConnectKey дає користувачу безліч корисних програм для керування пристроєм, спрощує роботу з документами і надійно захищає вашу конфіденційну інформацію.

Особливості:

  • БФП з функціями копіювання, кольорового та монохромного сканування і факсу;
  • Швидкість друку та копіювання до 25 стор/хв в односторонньому режимі;
  • Максимальний формат друку А3;
  • Роздільна здатність друку 1200×1200 dpi;
  • Поліпшені функції безпеки;
  • 7-дюймовий кольоровий екран з підтримкою керування жестами;
  • Підтримка технологій Apple AirPrint, Google Cloud Print, Xerox Print Service (Android), NFC, Mopria та Wi-Fi Direct;
  • Вбудований веб-інтерфейс Xerox Embedded Web Server для роботи з мобільними пристроями

Висока якість друку та ефективність

Завдяки використанню технології сухого друку та нового низькоглянцевого тонера цей пристрій дозволяє отримати максимально чіткі лінії і добре читабельний текст. При цьому його конструктивні особливості, 2-ядерний процесор та 2 Гб оперативної пам'яті забезпечують швидку, надійну і безперебійну роботу БФП день у день. Завдяки цьому продуктивність пристрою досягає 25 сторінок за хвилину при друку або копіюванні у форматі А4 та 55 зображень за хвилину при скануванні.

Гнучка конфігурація

Xerox VersaLink B7025 має модульну конструкцію. Це означає, що базова настільна конфігурація з одним лотком може бути легко модернізована за допомогою додаткових лотків подавання паперу та фінішного обладнання. Що дозволяє налаштувати БФП під конкретні завдання різних користувачів.

Заощаджує ваш час

Xerox VersaLink B7025 дає вам можливість не лише друкувати, копіювати або сканувати документи, а також надсилати факси колегам. А щоб оптимізувати повсякденні завдання, БФП оснащений масою корисних інструментів. Наприклад, за допомогою функції попереднього перегляду ви зможете забезпечити точність інформації при скануванні. Вбудована опція оптичного розпізнавання символів спростить вам роботу з відсканованими документами, а функція Print Around забезпечить безперервну роботу пристрою організовуючи чергу друку для всіх користувачів, якщо папір у лотку закінчиться в процесі виконання поточного завдання.

Все необхідне у кілька кліків

Налаштуйте параметри і вибирайте потрібні функції за допомогою дотиків, гортань і масштабування на великому 7-дюймовому мультитач екрані. Вправлятися з ним так само легко, як і зі звичайним смартфоном або планшетом.

Ціла бібліотека корисних додатків

Крім широких функціональних можливостей, в арсеналі цього БФП є низка попередньо встановлених додатків Xerox ConnectKey, які допомагають ще більше спростити документообіг. Наприклад, Easy Translator Service миттєво перекладає відскановані документи на безліч мов. А доступ до великих ресурсів на порталі Xerox App Gallery дає можливість вибрати ті інструменти, які будуть корисні саме вам.

Комплексний підхід до безпеки

Будьте впевнені, що всі ваші важливі документи та персональні дані надійно захищені. Цей мережевий принтер має набір функцій безпеки, який включає захист всіх можливих точок доступу, безпечне передавання інформації через мережу та збереження на сервер або хмарні сховища, AES 256-бітове та FIPS 140-2 шифрування даних, а також можливість захисту окремих документів. Таким чином БФП чудово протистоїть всім потенційним загрозам таким як мережеві атаки, поширення шкідливого ПЗ, несанкціонований доступ до принтера та ін.

Розширені можливості під’єднання

Xerox VersaLink B7025 дає можливість під’єднуватися і друкувати з цілої низки пристроїв. Зокрема, в апараті передбачені порти Ethernet та USB 3.0, а також бездротові інтерфейси Wi-Fi та NFC. Крім того, він може безпосередньо обмінюватися даними з хмарними сервісами, такими як Google Drive, Microsoft OneDrive та DropBox. І підтримує технології Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria. Тому ви можете роздруковувати файли з комп'ютера або флешки, ноутбука або мобільного телефона. Зробіть свою роботу ще простішою з VersaLink B7025.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Швидкість кольорового друку

Ні

Швидкість чорно-білого друку

25 стор/хв

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

Fax

USB 2.0

Підтримка додатків

Wi-Fi Direct

Google Cloud Print

AirPrint

Xerox Print Service Plug-ins for Android

Mopria

Ємність лотка

Лоток подачі

620 стор

Лоток прийому

500 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

107000

Роздільна здатність друку

1200х1200

Друк без комп'ютера

Так

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Щільність паперу

60-256 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Формат сканування

JPG

PDF

TIFF

Роздільна здатність сканера

600х600

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 25 стор/хв

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Двосторонній

Кількість копій за цикл

1-999

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Mac OS X

Linux

Windows

Вага

51,3 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера