odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП струйний Epson L6190 Фабрика друку з WI-FI (C11CG19404)

Код:674293
Немає в наявності
БФП струйний Epson L6190 Фабрика друку з WI-FI (C11CG19404) фото
cashback iconКешбек 214 ₴
21 475

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Epson L6190 – це Принтер-Сканер-Копір-Факс серії «Фабрика друку Epson». Даний БФП відповідає всім вимогам сучасних бізнес-користувачів завдяки широкому функціоналу, унікальному дизайну та вдосконаленій системі заправки.

Особливості:

  • Принтер – Сканер – Копір – Факс для надекономічного друку документів;
  • Фронтальний лоток на 250 аркушів;
  • Фронтальні чорнильні контейнери;
  • Швидкість друку до 33 стор/хв;
  • Можливість друку з дротами і без через Wi-Fi Direct, Epson Connect, Ethernet;
  • Чорне пігментне чорнило;
  • РК-дисплей діагоналлю 6,1 см із сенсорною панеллю керування;
  • Подвійний набір витратних матеріалів в комплекті постачання, розрахований на 14 000 ч/б та 11 200 кольорових відбитків;
  • Змінний контейнер для відпрацьованого чорнила;
  • Duplex;
  • ADF

Фронтальні Чорнильні контейнери

ООсобливість всіх пристроїв серії «Фабрика друку Epson» – це друк без картриджів. Замість картриджів в Epson L6190 використовує фронтальні чорнильні контейнери. Фронтальне розташування дозволяє простіше відстежувати рівень чорнил, а також робить пристрій більш компактним. Так новинка на 30% компактніша ніж аналогічні пристрої попереднього модельного ряду*. Об’єм чорнильних контейнерів до БФП Epson L6190 у 10 разів перевищує об’єм стандартного картриджа і вміщує 70 мл кольорових та 127 мл чорного чорнила, а стартовий комплект включає подвійний набір контейнерів кожного кольору.

Інноваційна система заправки чорнила «Key Lock». Тепер вам не потрібно турбуватися, про те, що ви переплутаєте кольори під час заправки чорнила. Секрет нової системи заправки полягає в тому, що у кожного контейнера унікальна форма носика, що підходить тільки до відповідного за кольором заправного отвору за принципом ключа із замком. Завдяки цьому практично неможливо переплутати кольори під час заправки вашого друкувального пристрою.

Нові контейнери з вбудованим клапаном для перекривання чорнила

Відтепер вам не потрібно боятися того, що ви забрудните руки при заправці чорнила. Нові контейнери мають внутрішній клапан, який перекриває надходження чорнила. При встановленні контейнера в отвір для заправки клапан автоматично відкривається і чорнила починають надходити всередину друкувального пристрою. Як тільки ви виймаєте контейнер із заправного отвору – клапан автоматично закривається і чорнило залишається всередині, навіть якщо контейнер знаходиться у перевернутому стані. Крім того, спеціальна будова контейнера дозволяє прискорити процес переливання чорнила в Ємність. Тепер заправити Фабрику друку стало просто і швидко як ніколи раніше!

Друкуйте до 3-х років без покупки витратних матеріалів**

Вам не буде потрібно купувати додаткові чорнила, тому що до комплекту постачання вже входить два набори контейнерів з чорнилом. Цих чорнил вистачить, щоб роздрукувати до 11 200 кольорових та 14 000 ч/б документів***.

Друкуйте чіткі ч/б документи як на лазерному принтері

При друку пристрій використовує унікальне пігментне чорнило Epson чорного кольору, яке забезпечує:

  • Чіткий текст та графіку на звичайному папері;
  • Відбитки миттєво висихають;
  • Не розмиваються при виділенні маркером;
  • Не розтікаються при потраплянні води

Змінний контейнер для відпрацьованого чорнила

БФП Epson L6190 розрахований на досить високі навантаження друку, тому, за запитами від наших користувачів, ми оснастили його змінним контейнером для відпрацьованого чорнила. Більше не потрібно боятися, що контейнер переповниться, і пристрій доведеться нести в сервіс. Тепер користувач може замінити його самостійно, просто купивши новий контейнер у магазині. Це ще більше спрощує експлуатацію даного пристрою і підкреслює його орієнтованість на бізнес-користувачів.

Бездротове підключення по Wi-Fi

Переваги бездротового підключення в тому, що перебуваючи у будь-якому куточку квартири або офісу, користувач може оперативно роздрукувати необхідні документи або фотографії з будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi або відсканувати на нього необхідні матеріали. Крім того, ви можете заощадити простір на робочому столі, встановивши принтер у зручному місці.

Підключення через мережу Ethernet

Цей пристрій дає можливість мережевого підключення, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому ваші співробітники зможуть не лише надсилати завдання на друк, а й сканувати зображення кожен зі свого комп'ютера, що заощадить їх робочий час та прискорить виробничий процес.

Друкуйте з мобільних пристроїв

Завантажте і встановіть один з безкоштовних додатків сервісу Epson Connect і друкуйте або скануйте зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS та Android. Додатки сервісу також дозволяють надсилати на друк документи та фотографії електронною поштою, вказавши присвоєну принтеру e-mail адресу.

Фронтальний лоток для завантаження паперу на 250 аркушів

Папір у принтер завантажується через фронтальний лоток (до 250 аркушів). Ви можете встановити принтер навіть на невисокій полиці і завжди матимете доступ до лотка для паперу.

Автоподавач для сканування документів (ADF)

Цей пристрій, також, дозволяє сканувати багатосторінкові документи за допомогою автоподавача на 30 аркушів, вам не потрібно витрачати час скануючи або копіюючи по одному документу, просто покладіть друковані матеріали в ADF, задайте необхідні налаштування і займайтеся своїми справами. Пристрій автоматично протягне документи через сканер вашого БФП.

Зручність використання з сенсорним РК-Екраном 6,1 см

Ви можете налаштовувати бездротове з'єднання через Wi-Fi або з'єднуватися з вашими мобільними пристроями без використання ПК, завдяки зручному сенсорному РК-Екрану, діагоналлю 6,1 см. Крім того, за допомогою сенсорного екрана, ви, можете копіювати та сканувати, а також виконувати сервісні функції, такі як перевірка сопел безпосередньо з вашого друкувального пристрою.

Економте папір з функцією автоматичного двостороннього друку

Завдяки функції автоматичного двостороннього друку, ви можете друкувати з двох сторін аркуша. Так ви знизите витрати на папір.

Надсилання та отримання факсимільних повідомлень

Попри компактні розміри, даний БФП має не лише функції принтера-сканера-копіра, а і має вбудований кольоровий факс. Ви зможете надсилати та отримувати факсимільні повідомлення у кольорі або в ч/б в автоматичному режимі або після розмови з абонентом, під’єднавши до пристрою телефонну трубку.

Висока якість друку та надійність

Завдяки унікальній технології друку Epson Micro Piezo і точному контролю тиску у контейнерах з чорнилами ви завжди отримуєте відбитки чудової якості. Спеціально розроблені матеріали, на основі яких виготовлені компоненти пристрою, забезпечують довгий термін служби принтера та роботу без поломок. На Epson L6190 дається офіційна гарантія від виробника, яка становить 12 місяців або 50000 відбитків***.

 

*У порівнянні з пристроями Epson попереднього модельного ряду (Epson L655).

**Приблизний розрахунок, заснований виходячи з друку 300 документів на місяць і даних про ресурс витратних матеріалів.

***Дані про ресурс контейнерів Epson засновані на вимірах, зроблених за методологією компанії Epson з використанням тестових зразків друку стандарту ISO/IEC 24712. Дані про ресурс не засновані на стандарті ISO/IEC24711. Дані можуть значно відрізнятися залежно від друкованих зображень, параметрів друку, типу паперу, частоти використання, вологості і температури друку.

****Залежно від того, що настане раніше.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Фотодрук

Так

Швидкість кольорового друку

20 стор/хв

Швидкість чорно-білого друку

35 стор/хв

Швидкість друку фотографій

69 с

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

USB 2.0

Підтримка додатків

Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct Multi-NIC

Epson Connect

Email Print

Wireless PictBridge

iPrint

SD Apps

Ємність лотка

Лоток подачі

250 стор

Лоток прийому

30 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Ресурс чорного картриджа

7500 стр

Ресурс кольорового картриджа

6000 стор

Роздільна здатність друку

4800х1200

Друк без комп'ютера

Так

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Щільність паперу

64-256 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Максимальна область сканування

216 x 297

Роздільна здатність сканера

1200х2400

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 33 стор/хв

Дисплей (тип матриці)

CIS

Копіювальний апарат

Кількість копій за цикл

1-99

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Колір

Чорний

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Mac OS X

Windows

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера