odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор AOC 28" U28P2A

Код:727574
Очікується
Монітор AOC 28" U28P2A фото
Монітор AOC 28" U28P2A фото
Монітор AOC 28" U28P2A фото
Монітор AOC 28" U28P2A фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 153 ₴
15 384

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

AOC 28" U28P2A

28-дюймовий монітор AOC U28P2A – це відмінне рішення для перегляду мультимедіа, роботи з професійними програмами та виконання завдань, які виходять за рамки звичайної офісної роботи, включаючи створення контенту. Він забезпечує надчітке зображення з роздільною здатністю 4K UHD (3840 x 2160) на панелі IPS, одночасно підтримуючи широкі кути огляду 178°/178° для збереження яскравості та цілісності кольору з будь-якого кута перегляду. Завдяки охопленню 119% колірної гами sRGB та 10-бітній глибині кольору він демонструє яскраву, реалістичну картинку з точним відтворенням відтінків. Вбудований 4-портовий концентратор USB 3.2, а також порти HDMI та DisplayPort дозволяють підключати його до будь-якої техніки та використовувати додаткові аксесуари. Підставка, що регулюється за у декількох напрямках, і технологія Flicker-Free від AOC забезпечують користувачам справжній комфорт. А тристоронній безрамковий дизайн дарує захоплюючі враження від перегляду та дозволяє створювати мультимоніторні конфігурації.

Чудові візуальні ефекти із наддеталізованими зображеннями

Роздільна здатність 4K Ultra High-Definition (3840 x 2160) забезпечує надчітку якість картинки і дозволяє користувачам побачити більше. З нею ви отримуєте більше місця на екрані, а також можете розрізняти більше деталей. Незалежно від того, чи працюєте ви над черговою красивою фотографією, дизайном, чи просто використовуєте його для підвищення продуктивності, з AOC U28P2A ви зможете повною мірою оцінити чітке, детальне зображення, яке може забезпечити лише дисплей UHD.

IPS-матриця широкими кутами огляду

Дисплеї IPS забезпечують кути огляду 178/178 градусів, зберігаючи при цьому стабільну якість зображення та кольору з усіх положень перегляду. Ви також можете переглядати свої таблиці або фільми практично під будь-яким кутом без шкоди однорідності кольору.

 AOC 28 U28P2A

Універсальне рішення для захисту від розривів

В іграх не повинно бути вибору між уривчастим геймплеєм або битими кадрами. Отримайте плавну продуктивність без артефактів практично за будь-якої частоти кадрів завдяки технології Adaptive-Sync, плавному швидкому оновленню та швидкому часу відгуку.

Зниження короткохвильового синього світла для здоров'я очей

Налаштування режиму AOC Low Blue забезпечують більш комфортне зображення при тривалому використанні комп'ютера без шкоди для природних та яскравих кольорів дисплея.

 AOC 28 U28P2A

Захистіть свої очі від мерехтіння екрану

Технологія Flicker-Free зменшує мерехтіння, забезпечуючи комфортніший робочий або ігровий процес. Звичайні монітори зі світлодіодним підсвічуванням регулюють яскравість за допомогою ШІМ (широтно-імпульсної модуляції), що викликає мерехтіння та дискомфорт в очах при тривалій роботі перед екраном. Технологія AOC Flicker-Free використовує систему підсвічування постійного струму, щоб забезпечити комфортніший та здоровіший перегляд, зводячи до мінімуму наслідки втоми очей у робочий час.

Багатозадачність

Режими «Картинка у картинці» та «Картинка за картинкою» дозволяють вам виконувати кілька завдань одразу, не гаючи часу. Ці функції відображають та налаштовують контент із різних джерел ПК одночасно на вашому екрані, що значно спрощує роботу над кількома проектами одночасно.

 AOC 28 U28P2A

Легке налаштування всього одним клацанням миші

i-Menu AOC забезпечує прямий доступ до налаштувань екранного монітора за допомогою миші.

Можливість підключення до інших пристроїв

Цей монітор AOC надає зручні можливості підключення завдяки підтримці HDMI та DisplayPort, що підійде як професіоналам, так і звичайним користувачам. HDMI є провідним інтерфейсом для передачі цифрового відео надвисокої чіткості, аудіо і даних, високошвидкісного з'єднання між дисплеями і широким спектром іншої електроніки, включаючи підтримку сучасних ігрових консолей і ПК. DisplayPort дозволяє швидко та легко підключатися до екрана з різних пристроїв, забезпечуючи високу роздільну здатність, вищу частоту оновлення та передачу відео без затримки введення.

 AOC 28 U28P2A

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,160 х 0,160 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1 (статичний); 50 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 45 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Поворот екрану (Pivot)

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Регулювання висоти: 130 мм

Кут нахилу: -5 ° до 21.5 °

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

404 х 636 х 200 мм

Вага з підставкою

7,16 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера