odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black)

Код:737557
Немає в наявності
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
Ігрова миша JLab JBuds Mouse (Black) фото
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

JLab JBuds Mouse

Пориньте в захоплюючі дух гри і зробіть повсякденну роботу ще ефективніше з JBuds Mouse від JLab – бездротовою ігровою мишею, яка пропонує широку функціональність та індивідуальний підхід у всьому. Ця ергономічна повнорозмірна миша працює практично на будь-якій поверхні, а завдяки семи кнопкам і роздільній здатності у вас буде все, що вам потрібно для точного управління та результативної гри. Підключення через Bluetooth або бездротовий USB-адаптер, а також поєднання з трьома пристроями відразу забезпечує максимальну гнучкість у виборі способу зв'язку та платформи. Крім того, за допомогою фірмового програми JLab Work App ви можете створити та зберегти до трьох профілів, тому перемикання між улюбленими функціями здійснюється одним клацанням. Все це доповнено вражаючим часом автономної роботи – до 4 місяців на одному заряді, що гарантує безперервність роботи миші та повну свободу дій для вас.

Особливості:

  • Ергономічна повнорозмірна миша для роботи вдома або в офісі
  • Підключення через Bluetooth або бездротовий USB-адаптер
  • Легке перемикання між трьома пристроями
  • Діапазон дозволів: 1200–2400 DPI
  • Термін служби батареї до 4 місяців (перезаряджається через USB-C)
  • 7 кнопок із безшумною роботою
  • Сумісність з Windows, Mac OS та Chrome OS
  • Програма JLab Work для налаштування кнопок та збереження профілів
HP

Підключайте до чого хочете і як хочете

Миша JBuds – це універсальна миша для роботи та ігор, яка забезпечує справжню гнучкість у підключеннях. Миша підтримує два способу з'єднання: через Bluetooth 5.2 або бездротовий USB-адаптер. А функція швидкого перемикання дозволяє зручно працювати з трьома різними пристроями за допомогою лише однієї миші. Все це забезпечує виняткову зручність при роботі з різними пристроями, включаючи ноутбуки, настільні комп'ютери та планшети. І дозволяє користуватися кількома пристроями одночасно, без необхідності постійного перепідключення.

Профілі користувача

Ви також можете легко персоналізувати налаштування миші за допомогою програми JLab Work App. Воно дозволяє запрограмувати певні кнопки відповідно до того, як ви волієте використовувати свої улюблені програми. Наприклад, можна вставити найчастіше використовувані формули в Excel або спростити навігацію по вікнах браузер. Маючи до трьох унікальних профілів, ви можете легко перемикатися між набором налаштувань залежно від того, що ви робите.

HP

Завжди оптимальна швидкість

Контролюйте швидкість під час гри та підбирайте потрібні налаштування DPI для кожного жанру або використовуваної програми. JLab JBuds не тільки відмінно працює на будь-яких поверхнях, але й має широкий діапазоном дозволів (1200-2400). За рахунок цього вона забезпечує точне відстеження та плавне переміщення курсору по екрану, а також дозволяє змінювати чутливість, щоб ви могли рухатися з зручною собі швидкістю.

HP

Ергономічний дизайн

Однією з речей, які роблять JBuds такою зручною, є її ергономічний дизайн. Форма бездротової миші ідеально підходить для руки середнього або великого розміру, а м'яка на дотик поверхня забезпечує впевнений хват і дає приголомшливий контроль над пристроєм. Зрештою, ця миша створена, щоб ви могли утримувати її в руці протягом дня.

HP

Дуже тиха робота

Миша JLab JBuds оснащена сімома кнопками, кожна з яких відрізняється безшумною роботою. Це забезпечує комфортне використання у будь-якому місці та мінімізує небажані звуки, які можуть дратувати оточуючих вас людей.

Вбудований акумулятор – практично та екологічно

Забудьте про необхідність постійно купувати батареї та проблеми через заряд, що раптово закінчився. Бездротова миша JBuds оснащена зручною батареєю, що перезаряджається, що забезпечує їй відмінну автономність - до 4 місяців на одному заряді. * Таким чином, ви можете бути впевнені у безперервній роботі вашої миші. Більше того, таке рішення також більш екологічне та вигідне для навколишнього середовища, оскільки зменшує кількість відходів.

HP

*Фактичний термін роботи від батареї залежить від налаштувань миші та комп'ютера.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ноутбуків

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

3

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

1200 dpi

2400 dpi

Сумісність

Chrome OS

Windows

MacOS

Особливості

Заряджання через USB-C

Безшумні клацання

Перемикання між 3 пристроями

Термін служби батареї: понад 4 місяці (600 мА*год)

Програма JLab Work дозволяє зберігати профілі налаштувань

Фізичні характеристики

Колір
Вага

97 г

Матеріал

Пластик

Комплектація

Миша

Кабель для заряджання USB-C на USB-A

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження