odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша ігрова ASUS ROG Gladius III WL Aimpoint (Black) 90MP02Y0-BMUA00

Код:715794
Є в наявності
Миша ігрова ASUS ROG Gladius III WL Aimpoint (Black) 90MP02Y0-BMUA00 video preview
Миша ігрова ASUS ROG Gladius III WL Aimpoint (Black) 90MP02Y0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Gladius III WL Aimpoint (Black) 90MP02Y0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Gladius III WL Aimpoint (Black) 90MP02Y0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Gladius III WL Aimpoint (Black) 90MP02Y0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Gladius III WL Aimpoint (Black) 90MP02Y0-BMUA00 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-23%
Вигода 1 050 ₴
cashback iconКешбек 34 ₴
4 549
3 499
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Gladius III Wireless AimPoint

ROG Gladius III Wireless AimPoint – це легка бездротова ігрова миша з RGB-підсвічуванням, ергономічним дизайном та вражаючими характеристиками, створена для геймерів із найвищими запитами. Вона оснащена передовим оптичним датчиком ROG AimPoint з роздільною здатністю 36 000 пікселів на дюйм, підтримує бездротову технологію ROG SpeedNova з низькою затримкою і може підключатися як через Bluetooth, так і через кабель. А також має шість програмованих кнопок і мікроперемикачі ROG з ресурсом в 70 мільйонів натискань та можливістю заміни, кабель ROG Paracord, ніжки зі 100% PTFE для легкого ковзання і RGB-підсвічування. З Gladius III Wireless AimPoint ви зможете сміливо вступати в гру, легко набираючи очки та впевнено рухаючись до своєї мети.

 
 

Основні переваги:

  • Ідеальна точність: оптичний датчик ROG AimPoint з роздільною здатністю 36 000 точок на дюйм, швидкістю 650 дюймів на секунду та прискоренням 50 g, а також частотою опитування 1000 Гц
  • Класичний зовнішній вигляд із додаванням легкості: відома асиметрична естетика серії Gladius, вага зменшена до 79 грамів
  • Підключення в трьох режимах: радіочастота 2,4 ГГц з малою затримкою, Bluetooth® або дротовий режим через USB порт
  • Бездротова технологія ROG SpeedNova: забезпечує надійний бездротовий зв'язок із малою затримкою в радіочастотному режимі 2,4 ГГц та оптимізоване енергоспоживання
  • Дизайн гнізда перемикачів Push-Fit II: можливість заміни перемикачів для легкого налаштування; Gladius III Wireless AimPoint включає мікроперемикачі ROG і сумісна з іншими 3-контактними механічними і 5-контактними оптичними мікроперемикачами
  • Нековзкі наклейки з малюнком ROG: забезпечують користувачам більш надійне захоплення та додатковий стиль
  • Плавні та швидкі рухи: ROG Paracord та ніжки миші зі 100% ПТФЕ
  • Armoury Crate: фірмове програмне забезпечення Armoury Crate для легкого налаштування параметрів миші
 
 

Еволюція класики

Постійний лідер шанувальників геймерської лінійки ROG, серія Gladius продовжує розсовувати межі, зберігаючи при цьому основну характеристику, яка робить її такою унікальною – асиметричну форму. Саме вона забезпечує тривалий комфорт для різних стилів хвату правою рукою і можливість без втоми битися годинами безперервно.

Безпомилкова точність

Прицілюйтеся миттєво та відчуйте неймовірну точність кожного руху, яку забезпечує ігрова миша ROG Gladius III Wireless AimPoint. Все завдяки ексклюзивному оптичному датчику AimPoint, що має рівень чутливості до 36 000 пікселів на дюйм і провідне у галузі відхилення CPI <1%. Цей датчик реєструє рух зі швидкістю до 650 дюймів за секунду (ips) при прискоренні до 50 g, щоб ваші удари були швидкими та ефективними.

 
 

Дротове та бездротове підключення

Підключайте Gladius III Wireless AimPoint будь-яким зручним для вас способом: скористайтеся надшвидкісним бездротовим радіочастотним режимом 2,4 ГГц SpeedNova, з'єднайте до трьох пристроїв за допомогою технології швидкого сполучення Bluetooth® або використовуйте швидку зарядку під час гри з дротовим режимом USB.

Технологія ROG SpeedNova

Бездротова технологія ROG SpeedNova оптимізує передачу даних, забезпечуючи кращу в галузі продуктивність із низькою затримкою, високу стабільність сигналу навіть у високонавантажених середовищах з безліччю радіочастотних перешкод, а також мінімізує енергоспоживання. Тому, при використанні цього виду підключення миша буде працювати не тільки ефективніше, але й довше протримається на одному заряді акумулятора.

 
 

Зменшена вага

Ця остання версія ігрової миші Gladius важить всього 79 грамів, завдяки чому ваші рухи залишаються чіткими та контрольованими навіть після кількох годин гри.

Довговічні змінні перемикачі

ROG Gladius III Wireless AimPoint отримала виключно надійні механічні перемикачі ROG із ресурсом у 70 мільйонів натискань та позолочений роз'єм для підвищення терміну служби. Крім того, що перемикачі забезпечують приємне відчуття клацання та миттєве спрацьовування, вони також є змінними завдяки використанню особливої конструкції гнізда ROG Push-Fit Switch Socket. Воно дозволяє легко замінювати світчи на сумісні 3-контактні механічні або 5-контактні оптичні перемикачі, щоб ви могли легко налаштувати робоче зусилля або зворотний зв'язок на свій розсуд, або ж замінити зношені/зламані перемикачі в будь-який момент.

 
 

Енергоефективність

Грайте до 119 годин без жодних дротів у надшвидкому радіочастотному діапазоні 2,4 ГГц. Або до 143 годин у режимі Bluetooth. У будь-якому випадку у вас буде достатньо часу для справжнього ігрового марафону, скільки б він не тривав.

Плавні та швидкі рухи

Миша оснащена надзвичайно гнучким та легким шнуром ROG Paracord та ніжками із закругленими краями зі 100% ПТФЕ, щоб звести до мінімуму затримки, максимізувати рух та забезпечити надгладке ковзання.

 
 

Зміна DPI на льоту

Функція DPI On-The-Scroll дозволяє настроювати чутливість миші на льоту. Крім того, ви можете перемикатися між чотирма різними рівнями DPI за допомогою кнопки на днищі миші.

Підсвічування Aura

Підніміть стиль на новий рівень за допомогою нескінченного спектру кольорів або встановлених ефектів з підсвічуванням Aura Sync RGB.

ARMOURY CRATE

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Armory Crate дозволяє легко налаштувати ROG Gladius III Wireless AimPoint відповідно до вашого стилю гри – відрегулювати параметри продуктивності і запрограмувати кнопки, налаштувати світлові ефекти і багато іншого. За допомогою цієї програми ви можете навіть відстежувати статистику обладнання під час гри для аналізу даних.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

2 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

6

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

100 dpi

36000 dpi

Прискорення

50 G

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

123 x 68 x 44 мм

Вага

79 г

Матеріал

Пластик

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера