odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4)

Код:723926
Немає в наявності
Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4) фото
Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4) фото
Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4) фото
Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4) фото
Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4) фото
Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4) фото
Ноутбук HP 470 G9 Silver (4Z7D5AV_V4) фото
cashback iconКешбек 387 ₴
38 755

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP 470 G9

HP 470 G9 – це створений для продуктивної роботи ноутбук із привабливим дизайном, який поєднує в собі якісну конструкцію, продуктивність, інновації, безпеку та мультимедійні функції. Процесор Intel Core 12-го покоління разом із великим дисплеєм діагоналлю 17 дюймів забезпечує відмінну продуктивність та багатозадачність для виконання будь-яких проектів, а технологія швидкої зарядки дозволяє не гаяти часу. Крім того, ноутбук пропонує найсучасніший модуль Wi-Fi 6 і HD-вебкамеру з інтелектуальним покращенням картинки для комфортної роботи та спілкування звідки завгодно. Ноутбук 470 G9 допоможе вам працювати ефективно та відпочивати із задоволенням.

Новітній процесор Intel

Працюйте над проектами будь-якої складності та отримуйте продуктивність, порівнянну з можливостями настільних комп'ютерів завдяки процесору Intel Core 12-го покоління. Цей потужний чип дозволяє запускати кілька додатків одночасно і швидко перемикатися між ними, і при цьому відрізняється оптимізованою енергоефективністю, що позитивно впливає на час роботи ноутбука в автономному режимі. Тому і вдома, і поза його межами ви зможете зберігати відмінну продуктивність.

Більше простору для роботи та розваг

HP 470 G9 оснащений 17,3-дюймовим IPS дисплеєм з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080 пікселів), який перетворює і роботу з документами вдень, і перегляд кіноновинок увечері на справжнє задоволення. Він радує око широкими кутами огляду і гарною передачею кольорів, яка робить картинку набагато яскравішою та реалістичнішою. І дозволяє використовувати весь простір на екрані ефективніше за рахунок великої площі та зменшених рамок. Тому 470 G9 ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та продуктивність.

Веб-камера HD 720p

Легко тримайте зв'язок та спілкуйтеся з друзями, рідними чи колегами. Завдяки HD-камері HP з широким динамічним діапазоном (WDR) та шумозаглушенням на основі ШІ ви завжди виглядатимете краще під час віртуальних конференцій в умовах яскравого та слабкого освітлення. А чутливі мікрофони у поєднанні із чудовим звуком стереодинаміків є гарантією ідеально чіткого спілкування.

Все, що потрібно для продуктивної роботи

Бізнес потребує більшого від ПК. І HP 470 G9 готовий це надати. Цей ноутбук оснащений повноцінною клавіатурою із цифровим блоком для зручного введення тексту та числових даних, точною сенсорною панеллю для кращої навігації та має вбудований апаратний модуль захисту TPM для шифрування даних на диску. А також безліч додаткових функцій та ПЗ, яке допоможе вам впевнено почуватися і в офісі, і в дорозі.

Швидке та ефективне бездротове підключення

Завдяки вбудованому модулю стандарту Wi-Fi 6 ви отримаєте швидке та надійне з'єднання навіть за умов великої кількості сигналів навколо. І зможете легко обмінюватися даними та працювати без заминок.

Разом краще

Для того, щоб ви могли організувати своє робоче місце так, як вам подобається і вільно користуватися будь-якими додатковими аксесуарами, ноутбук пропонує низку сучасних інтерфейсів. Серед них 2 порти SuperSpeed USB Type-A зі швидкістю передачі даних 5 Гбіт/с, 1 порт SuperSpeed USB Type-C зі швидкістю передачі даних 5 Гбіт/с, роз'єм HDMI 1.4b та комбінований роз'єм для стереонавушників/мікрофона.

Перевірена надійність

Ви можете повністю покластися на HP 470 у повсякденному використанні, яким би активним воно не було. Ноутбук був ретельно перевірений за допомогою серії тестів HP Total Test Process,1 під час яких пройшов близько 120 000 годин випробувань на витривалість та надійність кожного елемента. Тому він стане чудовим супутником для вас надовго.

1Тестування HP Total TestProcess не є гарантією майбутньої продуктивності в найскладніших умовах.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 х USB 3.1 Type-C

2 х USB 3.1 Type-А

HDMI

1 шт

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Двонаправлений мікрофон

Веб-камера 720p

Два стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

2,08 кг

Ширина

40,07 см

Довжина

25,78 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація