odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Масляний радіатор Olimpia Splendid CALDORAD HUMI ​​13 (99298)

Код:709977
Немає в наявності
Масляний радіатор Olimpia Splendid CALDORAD HUMI ​​13 (99298) фото
Масляний радіатор Olimpia Splendid CALDORAD HUMI ​​13 (99298) фото
Масляний радіатор Olimpia Splendid CALDORAD HUMI ​​13 (99298) фото
Масляний радіатор Olimpia Splendid CALDORAD HUMI ​​13 (99298) фото
Масляний радіатор Olimpia Splendid CALDORAD HUMI ​​13 (99298) фото
Масляний радіатор Olimpia Splendid CALDORAD HUMI ​​13 (99298) фото
-21%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 54 ₴
5 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

CALDORAD HUMI 13

Тривале тепло та комфортне повітря. Саме це пропонує вам модель CALDORAD HUMI від італійського бренду Olimpia Splendid. Вона є ефективним масляним радіатором з 13 нагрівальними. елементами, які посилюють поширення та тривалість віддачі тепла в приміщення за рахунок своєї конструкції та наповнювача. Більше того, завдяки вбудованому зволожувачу він допомагає підтримувати необхідну вологість повітря для максимального комфорту. А три рівні потужності, просте управління температурою за допомогою термостату та все необхідні функції захисту роблять використання цього обігрівача зручним та безпечним. Незалежно від того, чи використовуєте ви його в офісі або вдома, CALDORAD HUMI 13 від Olimpia Splendid стане для вас ідеальним рішенням для обігріву!

Olimpia

Особливості:

  • 3 рівні потужності
  • Вбудований зволожувач ємністю 450 мл
  • Безшумна робота
  • Захист від замерзання
  • Захист від перекидання
  • Відсік для зберігання шнура
  • Ручка для переміщення
  • З коліщатками/ніжками для переміщення
Olimpia

Нагріє навіть великі приміщення

CALDORAD HUMI працює на діатермічному мінеральному маслі, яке сприяє швидкому нагріванню елементів і підтримці температури в протягом тривалішого періоду часу, навіть коли радіатор уже відключено від джерела живлення. При цьому повітря нагрівається швидко і безшумно за рахунок постійної та рівномірної тепловіддачі, без вагань або піків температури. Тому цей радіатор може поступово обігрівати навіть великі приміщення.

Olimpia

Вбудований зволожувач повітря

Робота обігрівача може сильно пересушувати повітря у приміщенні. Для Вирішення цієї проблеми в модель CALDORAD HUMI вбудували резервуар для води об'ємом 450 мл. Цей вбудований зволожувач гарантує підтримку високої якості повітря протягом тривалого часу, запобігаючи не тільки пересихання, а й нейтралізуючи алергени, запобігаючи роздратування, головний біль або сонливість, спричинені вдиханням шкідливого для здоров'я повітря

Три рівні потужності

Максимальна потужність пристрою становить до 2500 Вт. При цьому користувач сам може вибрати найбільш оптимальний для себе варіант температури завдяки трьом рівням потужності та термостату на пристрої.

Olimpia

Безшумна техніка для спокійного життя

Технологія, що лежить в основі радіатора CALDORAD дозволяє йому працювати на максимальних параметрах у повній тиші. Процес нагрівання здійснюється за рахунок термічної обробки масляної суміші, що міститься всередині пристрою. В результаті робота радіатора CALDORAD HUMI у вашому будинку буде проходити у повній тиші, незалежно від обраного вами варіанта потужності.

Olimpia

Повна мобільність, повна безпека

Завдяки ефективній системі переміщення з 4 вільними колесами спеціального стійкого до подряпин матеріалу та доступної ручки в верхній частині радіатор CALDORAD HUMI надзвичайно легко переміщати в просторі. При цьому прилад відрізняється також високим ступенем безпеки. Різні захисні функції, включаючи запобіжний термостат, захист від замерзання та захист від перекидання зроблять експлуатацію цього обігрівача не тільки стабільної, а й безпечної. для вас та вашої родини.

*Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

25 м²

Джерело живлення

Габарити і колір

Колір
Вага

12,6 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

625 х 590 х 250 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера