odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Морожениця Cuisinart ICE31GE

Код:694773
Є в наявності
Морожениця Cuisinart ICE31GE фото
Морожениця Cuisinart ICE31GE фото
Морожениця Cuisinart ICE31GE фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Морозивниця Cuisinart ICE31GE

Немає нічого смачнішого за домашнє морозиво, а приготування його самостійно дозволяє експериментувати з різними смаками, додавати улюблені начинки і повністю контролювати інгредієнти. Тим більше, що зі стильною і легкою у використанні морозивницею Cuisinart ICE31GE це простіше простого. Вона має містку чашу об'ємом 1,4 літра, дві різні насадки і дозволяє готувати не тільки морозиво, але і заморожений йогурт, змішувати шербети та інші холодні десерти на радість дітям і дорослим. А потужність в 50 Вт дає можливість збивати і заморожувати майже півтора літра морозива всього за 25 хвилин. При цьому вона запросто може прикрасити вашу кухню завдяки лаконічному дизайну і корпусу з матової нержавіючої сталі з тисненим логотипом.

Особливості:

  • Підходить для приготування заморожених фруктових ласощів, морозива та замороженого йогурту
  • Повністю автоматична робота
  • Велика ємність 1,4 літра
  • Час приготування десерту – 15-25 хвилин
  • Два види лопатей: одна насадка для розмелювання фруктів і приготування шербету, інша – для морозива та замороженого йогурту

Два види лопатей для різних завдань

Готуйте чудові й корисні заморожені десерти, що складаються зі свіжих фруктів, вершкове морозиво і заморожені йогурти, коктейлі та смузі прямо у себе вдома. Морозивниця Cuisinart ICE31GE оснащена двома різними насадками. Одна легко подрібнює на шматочки свіжі або заморожені фрукти та ягоди для створення різноманітних смачних холодних ласощів з різною текстурою – від грубої зі шматочками до кремово-гладкої. А друга лопать перетворює пристрій на справжню машину для приготування морозива та замороженого йогурту.

Здоровий сніданок або десерт – всього за 20 хвилин

Cuisinart ICE31GE приготує смачне домашнє морозиво, шербет і заморожений йогурт всього за 20 хвилин. Все, що вам потрібно зробити, це помістити чашу приладу ємністю 1,4 літра в морозильну камеру на 12 годин перед тим, як використовувати його. Чаша містить охолоджуючу рідину всередині стінок і має подвійну ізоляцію, щоб ємність залишалася прохолодною довше і рівномірно охолоджувала вміст. Тому просто залийте молоко або вершки в охолоджену ємність, покладіть фрукти або горіхи і запустіть морозивницю. І вже через 15-25 хвилин смачний і корисний десерт буде готовий.

Повністю автоматична робота

Управляється прилад за допомогою всього однієї кнопки. Тому користуватися ним зможе будь-хто, навіть недосвідчений кулінар. При цьому великий отвір зверху дозволяє користувачеві легко завантажувати в морозивницю фрукти, вершки, йогурт та інші інгредієнти, щоб забезпечити нескінченну різноманітність заморожених десертів та прохолодних напоїв. А прозора кришка дає можливість спостерігати за процесом приготування.

Легка очистка

Насадки і кришка Cuisinart ICE31GE легко знімаються і миються. У тому числі і в посудомийній машині.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Вид

Один предмет

Додаткова інформація

Автовідключення

Об'єм: 1,4 л

Потужність двигуна: 50 Вт

Управління: Напівавтоматичне

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Нержавіюча сталь

Габарити

36 x 25 x 25 см

Вага

5 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера