odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пральна машина GORENJE WNEI72SB

Код:729527
Очікується
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Пральна машина GORENJE WNEI72SB фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Установка пральних машин
cashback iconКешбек 132 ₴
13 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Усунення до 99,9 % бактерій з одягу

Програма прання з використанням пари ExtraHygiene, що пройшла випробування й отримала сертифікат від Intertek, видаляє з білизни до 99,9 % бактерій і грибків завдяки парі та високій температурі. Речі будуть ідеально чистими, як і ваша пральна машина — протягом довгого часу в ній не накопичуватимуться бактерії та неприємні запахи.

Потужний, але тихий двигун

Цей тихий і водночас дуже ефективний двигун створений забезпечувати тривалу роботу пральної машини, заощаджуючи електроенергію під час кожного циклу.

Не хвилюйтеся, якщо забули яку-небудь білизну

За допомогою функції StopAddGo (Стоп і пуск) можна легко призупинити цикл прання на початкових етапах і додати або вийняти білизну.

Мінімізуйте складки на одязі

Якщо ви не можете відразу витягнути білизну з пральної машини, не хвилюйтеся: ця функція гарантує, що ваша білизна не буде сильно пом'ятою. Функція Anti-Crease у пральних машинах Gorenje призначена для запобігання утворенню складок. Барабан обертатиметься протягом 2 годин, щоб звести до мінімуму утворення складок на одязі після прання. Ви можете зупинити цю функцію будь-коли, натиснувши кнопку «Пуск/Стоп» або кнопку «Увімк./Вимк.».

Кожна програма прання тепер швидка як ніколи

Постійно поспішаєте й вам завжди бракує часу? Пральні машини Gorenje оснащені функцією FastWashing, створеною спеціально для таких ситуацій. Вона дає змогу скоротити тривалість прання. Цю функцію можна використовувати для скорочення тривалості прання за кожною програмою, включно з програмами попереднього прання та додавання води.

Три кроки — і готово

Зручний у використанні інтерфейс із перемикачем режимів по центру дає змогу запустити прання, виконавши лише три прості кроки: увімкнення пральної машини, вибір програми й натискання кнопки запуску. Жодних додаткових меню для вибору функцій і параметрів. Утім, ви маєте змогу підібрати налаштування відповідно до ваших потреб на великому сенсорному дисплеї.

Більше жодної вібрації під час роботи

Завдяки технології StableTech, яку застосовано на бокових і нижніх панелях, удалося посилити стабільність і значною мірою зменшити вібрації, що також дуже знизило рівень шуму навіть за найбільшої швидкості віджимання.

Бездоганний вхід

Великі дверцята, виготовлені з цільного шматка пластику без жодних гвинтів, забезпечують стабільність і запобігають дратівливому скрипінню. Вони відчиняються на 180 градусів, тому процеси спорожнення та завантаження барабана максимально прості.

Ваш улюблений одяг завжди готовий до носіння

Завдяки цій швидкій інтенсивній програмі, яка підходить для половинного завантаження, на прання знадобиться менше години.

Безпека для допитливих дітей

Під час прання дверцята залишаються заблокованими, щоб їх не могли відкрити навіть найдопитливіші діти. Для додаткового захисту панель керування можна заблокувати натисканням спеціальної комбінації клавіш, що унеможливлює випадкову зміну налаштувань.

Делікатна обробка всіх видів білизни

Унікальний барабан хвилеподібної форми в поєднанні з лопатями у формі тривимірної хвилі пом’якшує волокна тканин, що робить обробку білизни якомога делікатнішою і забезпечує бездоганні результати прання майже без зминання.

Більше жодних набридливих звукових сигналів

Пральні машини WaveActive дбайливо ставляться не лише до вашої білизни, але й до ваших вух. М’які тони спокійно інформують вас про вибрані функції або програми.

Швидке прання

Усього 20 хвилин достатньо, щоб освіжити нову футболку та інші менш забруднені речі. Тож ваші улюблені речі завжди будуть готові.

Завжди приємний запах білизни

Використання прального порошку за умови нижчих температур прання може створити ідеальні умови для розвитку бактерій, які своєю чергою можуть спричинити неприємний запах вашої білизни. Програма DrumClean знищує всі бактерії всередині пральної машини та гарантує завжди свіжий запах речей.

Завжди правильна програма

Вагаєтеся з вибором програми? Просто виберіть програму DailyWash, і пральна машина сама визначить оптимальний цикл прання відповідно до завантаженої білизни. Вам не варто перейматися: незалежно від матеріалу всі речі будуть бездоганно чистими.

Чистота й м’якість

За допомогою цієї програми можна без проблем прати пуховики, ковдри та подушки в домашніх умовах, заощаджуючи час і гроші.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки
Тип пральної машини

Фронтальна

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

FreshCare+

Тип управління
Функція сушки
Основні програми

Пухові речі

Інтенсивна 59

Швидка 20

Шерсть/Ручне прання

Дитячі речі

Eco 40-60

Гігієнічна

Віджим+Злив

Мікс/Синтетика

Спорт

Бавовна

Щоденне прання

Самоочищення

Полоскання/Пом'якшення

Pets

Функції

Нормальний режим

Швидкий режим

Дозавантаження

Функції управління

Блокування панелі керування

Рівень шуму при пранні

55 дБ

Рівень шуму при віджиманні

70 дБ

Системи захисту і контролю

Захист від переливу

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

В

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,81 кВт/год

Споживання води за 1 цикл

55 л

Максимальна температура
Тип приводу

Ремінний

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

89 см

Глибина в упаковці

54,8 см

Вага

62 кг

Вага в упаковці

63,3 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера