odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Пральна машина GORENJE WS168LNST

Код:677224
Немає в наявності
Пральна машина GORENJE WS168LNST фото
Пральна машина GORENJE WS168LNST фото
Пральна машина GORENJE WS168LNST фото
Пральна машина GORENJE WS168LNST фото
Пральна машина GORENJE WS168LNST фото
Пральна машина GORENJE WS168LNST фото
Пральна машина GORENJE WS168LNST фото
-23%
Вигода 9 100 ₴
cashback iconКешбек 299 ₴
29 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Іонізатор IonTech

Видаляє на 30% більше плям

Технологія IonTech використовує природний процес іонізації, щоб ефективно видаляти забруднення, не вдаючись до високої температури і додаткової побутової хімії. Мийний засіб краще розчиняється у воді, завдяки чому досягається його більш рівномірний розподіл по одягу. Результат — на 30% більше виведених плям навіть при низькій температурі. Крім того, технологія IonTech перешкоджає утворенню накипу на нагрівальному елементі, продовжуючи термін служби пральної машини.

Барабан WaveActive

Дбайливий догляд за будь-якою тканиною

Нова хвильова перфорація барабана у поєднанні з особливою хвилеподібною формою 3D-ребер пом'якшує волокна, що забезпечує більш дбайливий догляд за одягом, дозволяє домогтися бездоганної якості прання і звести до мінімуму утворення складок.

Обробка парою SteamTech

Повне відпирання, розгладжена тканина і ніякого кондиціонера

Забудьте про кондиціонер! Додаткова обробка парою в кінці програми ефективно розгладжує тканину, усуває запахи та бактерії. Ваша білизна буде чистою, м'якою і без складок.

Інверторний двигун Inverter PowerDrive

Потужний і тихий

Тихий, але потужний двигун забезпечує довгий термін служби пральної машини і заощаджує енергію при кожному пранні.

Прання з іонізацією 59'

Бездоганно чиста білизна менше ніж за годину

Програма «Прання з іонізацією 59'» швидко і дбайливо видаляє на 30% більше плям і забезпечує високий клас прання А навіть при завантаженні на три чверті.

StainExpert

Ефективне видалення плям

Для ефективного видалення плям більше не потрібні висока температура і додаткова обробка тканини перед пранням. Ідеальне поєднання температури, тривалості прання та кількості води видаляє до 36 видів плям основних трьох типів: фрукти (апельсин, кетчуп), органічні забруднення (жир, масло, яйця, трава) та кава (включаючи чай, шоколадний йогурт і косметику).

DoseAid: рекомендації з дозування мийного засобу

Оптимальна кількість мийного засобу для кожного прання

Функція DoseAid допоможе визначити оптимальну кількість мийного засобу залежно від кількості завантаженої білизни. Ви завжди можете бути впевнені, що пральний порошок або гель витрачаються економно.

Автоматичне прання

Завжди правильна програма

Не знаєте, яку програму обрати? Виберіть «Автоматичну», і пральна машина сама визначить оптимальний цикл прання для завантаженої білизни. Ви можете розслабитися, а одяг буде чистим незалежно від типу тканини.

Освіження парою

Одяг без неприємного запаху

Унікальна програма використовує парогенератор для виробництва великої кількості пари, яка освіжає одяг та полегшує прасування.

Програма «Антиалергія з парою»

Попрощайтеся з алергією

Захистіть сім'ю від алергії за допомогою інтенсивної гарячої пари. Пара ефективно видаляє алергени, такі як пилові кліщі і лупа домашніх тварин, і при цьому не пошкоджує одяг.

Простий інтерфейс

Три кроки, і все готово

Проста та зручна панель керування з центральним перемикачем програм дозволяє почати прання, зробивши три прості дії. Увімкніть машину, виберіть програму і натисніть кнопку СТАРТ! Без потреби вибирати додаткові функції та налаштування. Параметри можна вільно змінювати на великій сенсорній панелі керування, тому будьте впевнені, що білизна буде випрана саме так, як вам потрібно.

Функція EcoEye

Контроль параметрів витрати

Індикатор EcoEye у режимі реального часу відображає інформацію про економічність прання залежно від обраних параметрів, тим самим дозволяючи заощаджувати воду та електроенергію.

Антиалергія

Особлива турбота про чутливу шкіру

Підвищена температура та додаткове полоскання при виконанні програми «антиалерген» сприяють більш ефективному видаленню пральних засобів з тканини, тобто алергенів, які можуть викликати неприємні відчуття на шкірі.

Ребра жорсткості StableTech

Без вібрації при роботі

Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин та істотно знижують вібрацію та рівень шуму навіть при високій швидкості віджиму.

Програма «Самоочищення»

Щоб білизна пахла свіжістю

Прання при низьких температурах з екологічними неагресивними засобами створює сприятливі умови для розвитку бактерій всередині бака машини, через що чиста білизна може мати неприємний запах. Спеціальна програма «Самоочищення» виконується без завантаження білизни і усуває бактерії у баку машини, піклуючись про ідеальну чистоту білизни.

AquaStop

Шансів когось затопити нуль

Із захисною функцією AquaStop пральна машина може безпечно працювати вночі, і навіть якщо вас немає вдома. У випадку протікання AquaStop автоматично припинить подавання води.

Пласкі дверцята

Парадний вхід

Великі дверцята, виготовлені з цільного пластику без гвинтів, мають міцну конструкцію і не скриплять при русі. Дверцята відкриваються на повних 180 градусів, тому завантажувати і виймати білизну дуже легко.

Режими прання

Ідеально відповідають вашим потребам

Наші машини забезпечують найкраще прання для будь-якого типу тканини. Поєднання температури, кількості води, часу прання та обертання барабана створює ідеальні умови для прання білизни. Однак якщо вашому одягу потрібен особливий догляд, ви можете доповнити програми різними режимами, виходячи з ваших потреб.

Дуже тиха робота

Готова прати вночі

Пральні машини WaveActive працюють тихо: рівень шуму не вище, ніж при тихій бесіді. Це можливо завдяки спеціальній звукоізоляції, ефективному двигуну, високоякісним матеріалам та інноваційним рішенням пральної системи.

Освітлення барабана

Більше жодної втраченої шкарпетки

Світлодіодна лампочка освітлює барабан і дозволяє легко завантажувати і вивантажувати білизну.

Блокування від дітей ChildLock

Захист від допитливих малюків

Під час прання дверцята пральної машини заблоковані, щоб їх не могли відкрити діти. Для додаткового захисту панель керування можна заблокувати натисканням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін у налаштування.

Звуковий сигнал SoftSound

Ніяких дратівливих звуків

Пральні машини WaveActive дбають не лише про вашу білизну, а і вуха. Вибір програм та додаткових функцій супроводжується мелодійним звуковим сигналом.

Чотири варіанти глибини

Поміститься де завгодно

У вас маленька ванна або ви разом перете багато білизни — пральні машини WaveActive задовольнять будь-які потреби. На ваш вибір чотири варіанти глибини: вузькі моделі завглибшки 43 та 46,5 сантиметра на 6 або 7 кілограмів і повноцінні моделі глибиною 54,5 або 61 сантиметр із завантаженням до 10 кілограмів.

Швидке 20'

Улюблені речі завжди напоготові

Всього 20 хвилин достатньо, щоб освіжити нові футболки або слабо забруднену білизну. Тому ваш улюблений одяг буде завжди напоготові.

Перемикач програм JoggerDial

Зручний вибір поворотом перемикача

З перемикачем JoggerDial швидко та легко вибирати програми прання. Світлодіодний індикатор підсвічує вибрану програму, і його добре видно з будь-якого кута огляду незалежно від освітлення.

A+++ (-20%)

Високий клас енергоефективності

Завдяки новому інверторному двигуну, оптимізованим програмами та інноваційним рішенням пральні машини Gorenje чудово перуть білизну при дуже низькому енергоспоживанні.

StopAddGo: дозавантаження білизни

Додавання білизни після запуску програми

За допомогою функції StopAddGo можна призупинити програму на початковому етапі, щоб додати або вийняти білизну.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пральної машини

Автоматична

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

EcoEye

SteamTech

Inverter PowerDrive

IonTech

DoseAid

StainExpert

Основні програми

Автоматична

Антиалергійна

Швидка 20

IonWash 59

Мікс/Синтетика

Вовна

Бавовна

Ручне прання

Функції

Нормальний режим

Еко режим

Швидкий режим

Звуковий сигнал

Насос стоп

Додаткова вода

Самоочищення

Відстрочка старту

Попереднє прання

Прання паром

В холодній воді

Функції управління

Індикатор температури

Індикатор швидкості віджиму

Рівень шуму при пранні

52 дБ

Рівень шуму при віджиманні

77 дБ

Системи захисту і контролю

Призначені для користувача налаштування для всіх програм

Внутрішнє світлодіодне освітлення барабана

Аквастоп

Захист від дітей

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

А

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,96 кВт/год

Споживання води за 1 цикл

60 л

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

89 см

Глибина в упаковці

69 см

Вага

84,7 кг

Вага в упаковці

86,2 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків