odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пральна машина Indesit E2SE2160WUA

Код:698375
Немає в наявності
Пральна машина Indesit E2SE2160WUA фото
Пральна машина Indesit E2SE2160WUA фото
Пральна машина Indesit E2SE2160WUA фото
Пральна машина Indesit E2SE2160WUA фото
Пральна машина Indesit E2SE2160WUA фото
Пральна машина Indesit E2SE2160WUA фото
cashback iconКешбек 86 ₴
8 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Пральна машина Indesit E2SE2160WUA

Вузька пральна машина Indesit E2SE2160WUA з фронтальним завантаженням - 6 кг. Клас енергоспоживання A ++. Швидкий і енергоефективний віджимання зі швидкістю 1000 об./хв. Практичний і зручний для читання цифровий дисплей дозволяє легко і інтуїтивно переглядати встановлені параметри прання. Завдяки йому робота пральної машини стане ще простіше. Опція Енергозбереження створена для тих, хто піклується про навколишнє середовище з хорошими результатами прання. Ця функція економить енергію, не нагріваючи воду, що використовується для прання, що є перевагою як для навколишнього середовища, так і для внутрішнього бюджету (нижчі рахунки за електроенергію). Додаткові функції пральної машини Indesit E2SE2160WUA - програма Дитячі речі розроблена спеціально для ефективного прання дитячих речей. Програма відмінно справляється з засохлими плямами, видаляючи алергени з дитячих речей. Прання пухових виробів ідеально підходить для речей з гусячим пухом, наприклад: пухових ковдр, курток, подушок. Тепер можна забути про хімчистку.

5 років гарантії на мотор

Зареєструйте Ваш продукт протягом 60 днів від дати його покупки, щоб збільшити обслуговування на двигун (в пральних / сушильних машинах) до 5 років (включаючи термін основної гарантії). У разі відмови двигуна, після закінчення строку дії основної гарантії, Вам його буде безкоштовно надано для заміни, за умови виклику фахівця з авторизованого сервісного центру Indesit (виклик, діагностика та робота сплачуються окремо). Ця пропозиція дійсна при дотриманні описаних умов. Уважно прочитайте інформаційні матеріали, які розміщені всередині продукту або відвідайте ВЕБ-САЙТ www.garanplus.eu

Функція ExtraWash

Ідеальне рішення для видалення сухих, засохлих плям, наприклад, від кави або шоколаду. Ви можете вибрати функцію інтенсивного прання для будь-якого циклу швидкого прання, а потім просто насолоджуватися яскравим чистою білизною.

Дисплей з великими цифрами

Практичний і зручний для читання цифровий дисплей дозволяє легко і інтуїтивно переглядати встановлені параметри прання. Завдяки йому робота пральної машини стане ще простіше. У вас буде огляд, наприклад про встановленої швидкості віджиму, відкладеному запуску або поточної фазі циклу прання.

Quick Cycle 30'

Відпирає одяг всього за 30 хвилин Цикл призначений для швидкого прання злегка забрудненого одягу.

Дбайте про вовняні вироби

За допомогою програми «Шерсть» ви можете прати і сушити весь одяг з вовни, навіть якщо на ній є етикетка «тільки ручне прання». Для досягнення оптимального результату використовуйте спеціальні миючі засоби і не перевищуйте максимальне завантаження в кг.

Професійне прибирання будинку

Ідеальна програма для прання речей з гусячим пухом, наприклад: пухових ковдр, курток, подушок. Тепер цей одяг не потрібно здавати в хімчистку. Запустіть спеціальну програму прання з використанням рідкого миючого засобу, і ваша пральна машина подбає про ідеальному кінцевому результаті.

Прекрасні результати при пранні спортивного взуття

Цикл прання Спортивне взуття - призначений для безпечного прання до 2 пар спортивного взуття.

Чудовий результат при пранні спортивного одягу

Цикл Спортивний одяг і рушники, призначений для прання будь- спортивного одягу разом з рушниками для спортивного залу.

Програма Дитячі речі

Дана програма розроблена спеціально для ефективного прання дитячих речей. Програма відмінно справляється з засохлими плямами, видаляючи алергени з дитячих речей.

Програма прання синтетичних тканин

Спеціальна програма для догляду за синтетичними виробами Програма синтетичних тканин ефективно видаляє плями з синтетичних тканин, зберігаючи їх колір і якість.

Опція енергозбереження

Для тих, хто піклується про навколишнє середовище з хорошими результатами прання. Ця функція економить енергію, не нагріваючи воду, що використовується для прання, що є перевагою як для навколишнього середовища, так і для внутрішнього бюджету (нижчі рахунки за електроенергію). Рідкий миючий засіб і спеціальний алгоритм рухів барабана, гарантують чудовий кінцевий результат.

Догляд за чутливою шкірою

При виборі цієї опції підвищується ефективність полоскання і гарантується оптимальне видалення миючого засобу. Це особливо корисно для чутливої шкіри.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки
Тип пральної машини

Вузькі 32-47 см

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

Water Balance Plus

ExtraWash

Тип управління
Функція сушки
Основні програми

Полоскання + віджим

Пухові речі

Віджим/Злив

Бавовна 40 °C

Бавовна (декілька програм)

Дитячі речі

Спортивний одяг

Хлопок 60°

Шовк

Синтетика

Змішані тканини

Спортивне взуття

Функції

Вибір швидкості віджиму

Вибір температури прання

Дисплей

Додаткове полоскання

Інтенсивне прання

Функції управління

Дисплей

Звуковий сигнал після закінчення прання

Рівень шуму при пранні

60 дБ

Рівень шуму при віджиманні

76 дБ

Системи захисту і контролю

Автоматична оптимізація споживання води та електроенергії в залежності від завантаження

Додаткова інформація

Річний обсяг споживання води (л/рік): 8400; Річний обсяг споживання енергії (кВт/рік): 173; Максимальна швидкість обертання барабана (об/хв) 1000; Додаткове прання; Water Balance Plus

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

C

Тип приводу

Ремінний

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Вага

54,2 кг

Комплектація

Пральна машина; Заливний шланг; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження