odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA

Код:715692
Є в наявності
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Сушити. Прати. Samsung
-7%
Вигода 3 200 ₴
cashback iconКешбек 405 ₴
43 799
40 599
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA

Зробіть догляд за своїми речами максимально простим та функціональним з розумною сушильною машиною Samsung DV9400B серії BESPOKE. Вона здатна вмістити до 9 кг білизни і має безліч режимів на вибір, щоб ідеально доглядати будь-який тип тканини. При цьому машина оснащена рядом інтелектуальних технологій, таких як AI Control, OptimalDry та режим Super Speed, які роблять сушіння набагато простішим та ефективнішим. А керування за допомогою зручної панелі або прямо зі смартфона дасть можливо легко контролювати кожен аспект її роботи, звільняючи вам більше часу. І все це вміщено в стильний корпус із міцними дверцятами із загартованого скла, який не просто органічно впишеться в будь-яку обстановку, а й стане її прикрасою.

Особливості:

  • Завантаження 9 кг
  • Розумне керування AI Control
  • Інверторний двигун (10 років гарантії)
  • Клас енергоефективності: A+++
  • Функція OptimalDry
  • Швидке сушіння 35′
  • Безшумне сушіння
  • Прискорений режим Super Speed
  • Мобільний додаток SmartThings
  • Холодне/тепле повітря
  • Реверсивні двері (зміна положення)

Енергоефективність A+++ з технологією теплового насоса

Сушильна машина Samsung BESPOKE – це чудові результати сушіння при меншому споживанні електроенергії. Все завдяки технології теплового насоса, яка використовує холодоагент замість електрики для нагрівання повітря. За рахунок цього машина відноситься до вашого одягу дбайливіше і споживає менше електроенергії, ніж традиційні конденсаторні або вентильовані сушильні машини. Це забезпечує їй найвищий рейтинг енергоефективності A+++, дозволяє знизити ваші витрати на електроенергію, а також дбайливо ставитися до навколишнього середовища.

Оптимальне сушіння із системою OptimalDry

Інтелектуальна технологія OptimalDry™ використовує датчики вологості та температури для регулювання часу сушіння. Таким чином, забезпечується оптимальна тривалість циклу, що захищає одяг від зайвих пошкоджень, а також економиться енергія.

Розумне управління AI Control та програма SmartThings

Оцініть усі переваги сучасних технологій, які пропонує вам ця розумна сушильна машина Samsung. Вона оснащена простою у використанні панеллю управління з функцією AI Control, що запам'ятовує ваші звички і перш за все пропонує ті цикли, які ви найчастіше використовуєте. А також дозволяє відстежувати хід кожного циклу сушіння за допомогою просторого дисплея. Крім того, ви завжди можете віддалено керувати своєю машиною зі смартфона через програму SmartThings*. Вона дозволяє вибирати налаштування, отримувати повідомлення про закінчення сушіння та дає рекомендації щодо більш ефективного використання машини.

*Доступно на Android та iOS. Потрібне підключення до інтернету.

Швидка сушка 35'

Висушіть одяг, який вам терміново потрібний, наприклад, робочу сорочку або шкільну форму максимально швидко. Для цього у машини передбачена спеціальна програма, яка використовує високу температуру для того, щоб безпечно та швидко висушити невелику кількість одягу (близько 1 кг). Усього за 35 хвилин.

Менше складок, менше прасування

Не хочете довго возитися з прасуванням? Просто виберіть налаштування «Попередження складок» після закінчення програми сушіння – вона творить дива з одягом. При її активації барабан час від часу перевертатиметься, що дозволить одягу рухатися, а не злежуватися. В результаті на тканині залишається значно менше складок, а вам буде менше мороки з прасуванням.

Гігієна та безпека

Легко знешкодьте пилових кліщів та мікроби на постільної білизні або одягу, просто обробивши їх у сушильній машині. Цикл «Гігієна» застосовує високотемпературне нагрівання під час сушіння, за рахунок чого здатний знищити до 99% мікробів та небезпечних бактерій. При цьому він може використовуватися для дезінфекції як сухої, так і вологої білизни, не впливаючи на загальну ефективність сушіння.

Безшумне сушіння

Сушіть білизну у будь-який час дня та ночі, нікому не заважаючи. Все завдяки спеціальним звукопоглинаючим матеріалам та розумному алгоритму, що працює на зниження рівня шуму. Це дозволяє Samsung BESPOKE сушити білизну, не турбуючи оточуючих зайвим шумом, а вам – гнучкіше планувати свої повсякденні справи.

Реверсивні дверцята

Забезпечте легкий доступ до свого одягу, де б ви не розмістили сушильну машину Samsung у своєму будинку. З реверсивними дверима, які можна перевішувати за бажанням, ви можете самі вибирати, яка сторона вам більше підходить.

Елегантна деталь інтер'єру

Завдяки елегантному дизайну з акуратним і гармонійним фасадом сушильна машина Samsung BESPOKE надасть вашій ванній кімнаті індивідуальності та стане її стильною деталлю. Тому що техніка теж буває витвором мистецтва.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип сушки
Спосіб завантаження
Спосіб установки
Максимальне завантаження
Конструкція барабана

Diamond

Максимальний час сушіння

215 хв

Експлуатація

Клас енергоспоживання
Клас сушки
Клас конденсації вологи

B

Споживана енергія сушки

182 кВт за рік

Управління
Акустичний сигнал завершення програми

Так

Максимальний рівень шуму
Тип зливу води

Сушка та функціонал

Кількість програм сушіння

18

Технології сушки

AI Control

AI Dry

OptimalDry

Основні програми

Гігієна

Прискорений режим

Час сушки

Сушка праскою

Безшумна сушка

Делікатні тканини

Швидка сушка (35 хв)

Холодне повітря

Тепле повітря

Рушники

Верхній одяг

Синтетика

Вовна

Бавовна

Сорочки

Постільна білизна

Реверсивне обертання барабана

Так

Сушка паром

Ні

Таймер відстрочки старту

Ні

Блокування від дітей

Так

Функція "Дозавантаження"

Ні

Швидка сушка

Так

Встановелння ступеня сушіння

Так

Видалення запахів

Ні

Додаткова інформація

Компресор: Inverter; Мотор: DIT; Quick Drive (швидке прання); Вбудований WiFi; AI Control; OptimalDry System (Розумна сушка); Попередження складок; Сигнал рівня вологості (Mixed Load Bell/Damp Alert); Сушка за часом; З'єднувальна планка; Рівні сушки: 4 рівні; Підсвітка барабана; Реверсивні двері (зміна положення); SmartThings App: Підтримка;; Додаток Smart Control; Додаток Smart Things; Холодогент (завантаження, кг): 0.149; Тип холодоагенту: R290; Час 1 циклу (хв): 215 хв; Тип сушки: Heat pump; Панель дисплея: AI Control; Колір дверцят: Tempered Glass; Повна глибина, включаючи виступаючу деталь: 650 мм

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Сталь

Матеріал барабана

Нержавіюча сталь

Висота
Глибина
Ширина
Вага

52 кг

Висота упаковки

89,5 см

Глибина упаковки

69,5 см

Ширина упаковки

67 см

Вага в упаковці

54 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера