odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер DeLonghi CTOC 2103 Y

Код:733587
Є в наявності
Тостер DeLonghi CTOC 2103 Y фото
Тостер DeLonghi CTOC 2103 Y фото
Тостер DeLonghi CTOC 2103 Y фото
Тостер DeLonghi CTOC 2103 Y фото
Тостер DeLonghi CTOC 2103 Y фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499
Колір
Red фото
White фото
Yellow фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Подвійні тости відмінного обсмажування

Кому не подобається, коли тости, подані до сніданку, смачні, ароматні, та ще й виглядають апетитно? Отримати такі можна купивши тостер DeLonghi CTOC 2103 Y Icona Capitals. Потужність в 900 Ват забезпечує йому високу швидкість готування без надмірних витрат електроенергії. Підсмажуйте два тосту одночасно, помістивши хлібні скибочки в два слоти. Особлива конструкція утримувачів спеціально розрахована на утримання навіть найтонших і невеликих за розміром скибочок, а система підйому ліфтів позбавить вас від ризику отримати опік підчас витягування. Ласощі ж вийдуть не тільки дуже смачним, але ще і збережуть привабливий вигляд!

DeLonghi CTOC 2103

Точне налаштування

На передній панелі приладу є невелике віконце зі стрілочкою. Це – вказівник ступеня прожарювання. Повернувши його в потрібну позицію, ви задаєте бажану ступінь прожарювання хліба (до 6-ти рівнів). Виглядає така система трохи архаїчно, але ступінь прожарювання контролюється точної вбудованою електронікою, а ретро-стиль є тільки оригінальною особливістю дизайну! Крім того, встановлені установки зберігаються і після вимкнення приладу, що дозволить приготувати такі ж смачні тости і в наступний раз.

DeLonghi CTOC 2103

Додаткові функції

Готувати тости на DeLonghi CTOC 2103 Y Icona Capitals можна абсолютно по-різному. Використовуючи додаткові опції, ви можете приготувати не лише тости! Обсмажування з одного боку зазвичай застосовується для приготування гарячих бутербродів, оскільки на розігрітому боці швидко тане масло; на верхній решітці (монтується окремо поверх слотів) зручно розігрівати випічку або розморожувати хліб. Готування у всіх режимах легко перервати за потреби кнопкою «Скасувати/Cancel». У всіх кнопок, до речі, є неонове підсвічування. Це виглядає красиво і допомагає відразу зрозуміти, що тостер вже увімкнений і працює.

DeLonghi CTOC 2103

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Метал

Колір

Жовтий

Потужність

Загальні характеристики

Тип пристрою

Зручність використання

Розміри та комплектація

Габарити

20,5 x 18,5 x 32 см

Габарити упаковки

35 х 22 х 29 см

Вага

2 кг

Вага в упаковці

2,97 кг

Комплектація

Тостер; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера