odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest

Код:724654
Немає в наявності
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest фото
-8%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Природне зволоження повітря

Зволожувач повітря SmartMi Humidifier Rainforest працює за принципом природного зволоження та забезпечує свіжу здорову атмосферу в будинку без водяного туману та осідання вологи. Витончений дизайн зволожувача перетворює його на інтер'єрний об'єкт, який прикрашає ваш дім. Завдяки різним режимам зволоження повітря відбувається за вашими правилами. А великий резервуар для води та захист від сухого ходу гарантують зволоження до 15 години без дозаправки.

Помилуйтеся на струмені дощу

За дизайном зволожувач SmartMi Humidifier Rainforest є прозорою ємністю, через яку видно, як краплі води осідають і стікають по стінках, створюючи відчуття, ніби ви дивитеся на дощ за вікном. М'які струмені води створюють атмосферу релаксу, яка допоможе вам розслабитися та відпочити увечері після роботи.

Принцип натурального зволоження

У SmartMi Humidifier Rainforest використовується технологія природного зволоження без осідання водяного серпанку на поверхнях: у приміщення потрапляє чисте повітря, за якістю зволоження порівняне з повітрям у лісі після дощу. Працюючи, зволожувач утворює насичену вологою зону, якою проходить потік повітря, що потім потрапляє у приміщення, поширюючи приємну вологу у всі частини кімнати. Так досягається природне та рівномірне зволоження в будинку.

Нічний режим і не лише

У режимі нічного зволоження SmartMi Humidifier Rainforest працює практично безшумно, тому його можна залишати включеним у спальні та не переживати про якість відпочинку. Залежно від завдань, які ви хочете вирішити, використовуйте автоматичний режим або режим максимального зволоження.

До 15 години безперервної роботи

Зволожувач повітря випаровує в середньому 200 мл води протягом години роботи. При об'ємі резервуару для води 3 л прилад здатний підтримувати здорову атмосферу в кімнаті до 15 годин, забезпечуючи комфортні умови без дозаправки.

Зручна дозаправка

Не потрібно розбирати зволожувач, щоб долити води. Завдяки верхній дозаправці ви зможете наповнити резервуар, наливаючи воду зверху прямо на дисплей SmartMi Humidifier Rainforest. А 4-сегментне світлове кільце на екрані показує в реальному часі, скільки води залишилося в резервуарі.

Миючийся фільтр

Полімерний фільтр, розташований над резервуаром з водою, не допускає утворення плісняви, бактерій або неприємних запахів. Перевагою фільтра є те, що він не потребує заміни, його можна просто промити, щоб відновити здатність до фільтрації.

Скажіть, чого ви хочете

Підтримка популярних голосових помічників, таких як Google та Alexa, а також сумісність із програмами SmartMi та Apple HomeKit забезпечують багато можливостей для керування. Вимовляйте команди голосом або вибирайте функції у додатку, SmartMi Humidifier Rainforest завжди виконає ваші побажання.

Захисні механізми

Зволожувач повітря SmartMi Humidifier Rainforest має вбудований захист від сухого ходу та від перекидання. Це означає, що в екстреній ситуації зволожувач відключається, запобігаючи поломкам і несправностям.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Функції
Площа обслуговування
Ємність резервуара для води

3 л

Час безперервної роботи

15 г

Витрати води

200 мл/г

Рівень шуму

50 дБ

Додаткова інформація

Автоматичне підтримання вологості; Регулювання інтенсивності випаровування; Іонізація; Температура води: холодна пара; Alexa & Google Home & Homekit; Функція самоочищення

Експлуатація

Тип управління

Сенсорне

Дисплей

Так

Регулювання інтенсивності зволоження

Так

Взаємодія зі смартфоном

Так

Автономність

Джерело живлення
Споживана потужність

7 Вт

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

220 x 422 мм

Вага

3,3 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

532 x 288 x 298 мм

Вага в упаковці

5,1 кг

Комплектація

Зволожувач повітря; Інструкція; Гарантійний талон

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Humidifier Rainforest