odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG

Код:688993
Немає в наявності
Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG фото
Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG фото
Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG фото
Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG фото
Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG фото
Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG фото
cashback iconКешбек 206 ₴
20 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальна варильна поверхня для будь-якого посуду

Нарешті з’явилася варильна поверхня, на якій можна готувати майже будь-що. IndyFlex впорається як із невеличким обідом, так і з великим святковим меню. Гнучкі зони приготування легко об’єднати, тому ви зможете смажити одночасно в чотирьох звичайних або двох великих сковорідках.

Варильна поверхня електрична Beko HII64500FHTZG

Готуйте із задоволенням кожен день на сучасній варильній панелі Beko HII64500FHTZG. Вона використовує безпечну й енергоефективну індукційну технологію. Та ідеально адаптується до ваших потреб завдяки новій технології Beko Indy Flex™, яка дозволяє об'єднувати два поля в одну велику зону. Тому вам не потрібно буде турбуватися про розмір посуду. А сенсорне керування, 19 рівнів потужності і різні додаткові режими роблять використання панелі ще більш комфортним.

 

Особливості:

  • 4 індукційні варильні зони
  • Технологія Beko Indy Flex™ для оптимізації простору плити
  • Функція підтримки температури AutoCook
  • Функція швидкого нагріву Booster
  • Пауза в нагріванні Stop&Go
  • Сенсорне керування
  • 19 рівнів потужності
  • Режим «Еко», що знижує споживання енергії під час приготування
  • Блокування від дітей
  • Індикатор залишкового тепла
 

Сучасна індукційна технологія

Для приготування їжі для варильна поверхня Beko HII64500FHTZG використовує індукційну технологію, що відрізняється високою ефективністю та економічністю. Завдяки їй, нагрівається тільки дно посуду, який ставлять на поверхню панелі. Таким чином, ви не витрачаєте енергію без потреби, так як тепло йде точно на приготування їжі.

 

Більше місця для приготування їжі з Indy Flex™

Використовуйте простір з максимальною користю. Нова технологія Beko Indy Flex ™ дозволяє отримувати більше місця, коли це вам потрібно, просто об'єднавши дві зони нагріву в одну велику, що дає певну свободу при приготуванні. Завдяки такій гнучкості на плиті можна використовувати як великі сковороди і каструлі, так і маленькі, в залежності від ваших індивідуальних потреб.

 

Максимальна потужність за мить

Ще одна функція, яка полегшує приготування їжі – це Booster. При її вмиканні конфорка спочатку швидко нагрівається до максимальної температури, а потім повертається до встановленого для приготування значення. В результаті скорочується час готування. З її допомогою, наприклад, вода в каструлі для варіння макаронів закипить набагато швидше, а ви не будете витрачати свій час на пусте очікування.

 

Stop&Go - швидка пауза

Дзвонить телефон або на хвилинку заглянули сусіди? Щоб не спалити приготовану їжу, вам на допомогу прийде функція миттєвого зменшення і відновлення потужності Stop&Go™. Вона дозволяє вимкнути всі конфорки одним дотиком. При цьому панель запам'ятовує налаштування всіх конфорок і при наступному натисканні на цю кнопку відновлює їх. Тому ви можете продовжити приготування з того місця, де зупинилися.

 

Налаштування в один дотик

AutoCook – це функція для швидкого налаштування рівня нагріву в залежності від способу приготування. Завдяки їй ви можете легко і швидко встановити відповідну температуру для готування того чи іншого блюда. Просто виберіть функцію AutoCook і бажаний рівень нагріву в залежності від того, хочете ви тушкувати, смажити або просто підтримувати температуру приготованих продуктів. І можете займатися іншими справами, а варильна поверхня Beko подбає про все інше.

 

Плавне сенсорне керування

Нові індукційні плити Beko – це не тільки безпечне та ефективне приготування їжі, але й високий комфорт використання. Завдяки сенсорному управлінню та 19-ступінчастій шкалі, ви можете встановити ідеальну температуру приготування для будь-якої страви. Просто проведіть пальцем по панелі або торкніться потрібного рівня безпосередньо, і все готово. Спробуйте і відчуйте, наскільки це просто.

 

Швидке те легке очищення

Ще одна незаперечна перевага індукційної варильної панелі – легка очистка. Оскільки її склокерамічна поверхня не нагрівається в процесі приготування, навіть якщо щось випадково проллється, то воно не пригорить і плиту можна буде легко відмити. Потрібно всього лише протерти панель вологою серветкою і все знову в порядку.

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні
Тип зон нагріву
Кількість конфорок
Додаткова інформація

Індикатор залишкового тепла; Захист від протікання; Автоматичне відключення; Блокування управління

Управління

Тип управління
Тип перемикачів

Сенсор-слайдер

Розташування панелі управління

Фронтальне

Рівні потужності

19

Дисплей
Електропідпал

Нема

Газ-контроль

Нема

Додаткові характеристики

Діаметр та потужність конфорок

Передня ліва: діаметр 180 мм, 1800 Вт/3000 Вт; Передня права зона нагріву: діаметр 145 мм, 1500 Вт/2200 Вт; Задня ліва зона нагріву: діаметр 180 мм, 1800 Вт/3000 Вт; Задня права зона нагріву: діаметр 210 мм, 2000 Вт/3700 Вт

Функції

Автоповар

Функція Power Boost

Зона розширення

Таймер

Можливість підключення до мережі

220-240 В

Максимальна потужність підключення
Напруга

220-240 В

Фізичні характеристики

Матеріал поверхні
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ)

56 х 49 см

Габарити (ВхШхГ)

4,8 х 58 х 51 см

Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

15 см

Ширина в упаковці

63 см

Глибина в упаковці

56 см

Вага

10,8 кг

Вага в упаковці

12 кг

Колір
Колір ручок управління

Чорний

Комплектація

Варильна поверхня; Інструкція з експлуатації

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера