odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електробритва BRAUN Series 9 MBS9 MaxBraun 81728093

Код:698522
Немає в наявності
Електробритва BRAUN Series 9 MBS9 MaxBraun 81728093 фото
Електробритва BRAUN Series 9 MBS9 MaxBraun 81728093 фото
Електробритва BRAUN Series 9 MBS9 MaxBraun 81728093 фото
cashback iconКешбек 126 ₴
12 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бритва лімітованної серії, присвяченої 100-річчю компанії. Спосіб гоління: сухе/вологе. Система гоління: сіткова. Тример для довгого волосся. 10D плаваюча голівка. Чотири елемента гоління. Сіточка для гоління: Opti Foil. Інноваційна технологія SyncroSonic (40`000 ріжучих рухів в хвилину). Технологія Responsive Intelligence. Тример HyperLift & Cut з титановим покриттям. Тример Direct & Cut. Світлодіодний дисплей. Час зарядки акумулятора: 60 хв. Живлення: від акумулятора. Підставка-зарядка. Фірмовий кейс 100-річчя компанії.

 

Бритва особливої серії

Спеціальний подарунковий варіант за стандартною ціною бритви Braun Series 9 MBS9 Max Braun Limited Edition, доступний в каталозі нашого магазину для всіх шанувальників бренду. Універсальний прилад для вологого і сухого гоління, оснащений рухомою 10D плаваючою голівкою і ріжучим блоком з 4-ми ріжучими елементами. На додаток до цього ви отримуєте фірмовий дизайнерський кейс для зберігання і транспортування. Відзначте 100-летгій ювілей компанії, порадувавши себе відмінним придбанням! Таким унікальним шансом дійсно не варто нехтувати!

 

Голіться з комфортом

Класична технологія високоефективного гоління Responsive Intelligence в поєднанні з технологією SyncroSonic (понад 40000 точних ріжучих рухів на хвилину) забезпечують безпрецедентну швидкість і якість гоління. Вбудований датчик автоматично підлаштовує потужність мотора таким чином, щоб щетина голилася рівномірно навіть на ділянках з різною щільністю. Тример HyperLift&Cut з довговічним титановим покриттям і тример Direct&Cut піднімають прилеглі до тіла волосинки, направляючи кожну точно до отворів сіточок Opti Foil. Більше вам не потрібно нічого «доголювати», ризикуючи отримати подразнення або поріз!

 

Акумулятор всередині

Надійно захищений від впливу вологи Li-Ion акумулятор гарантовано пропрацює 50 хв. безперервно, а повне перезаряджання займає всього 60 хв. На рукоятці бритви є 3-рівневий діодний індикатор, який допоможе визначити залишок заряду в батареї і своєчасно почати перезаряджання. Однак, навіть якщо бритва повністю вичерпала енергію, але терміново знадобилася прямо зараз, цю проблему допоможе вирішити система швидкої зарядки, що дозволяє всього за 5 хвилин підготувати акумулятор до роботи на один сеанс.

 

Характеристики

Бритвена система

Система гоління
Спосіб гоління
Тример
Плаваюча головка

Так

Водонепроникний корпус

Так

Кількість головок для бриття
Додаткова інформація

Фірмовий кейс 100-річчя компанії; Підставка-зарядка; Технологія Responsive Intelligence; Технологія SyncroSonic (40`000 ріжучих рухів в хвилину)

Зручність використання

Можливість очищення під струменем води

Так

Індикатор
Дисплей
Підставка

Є

Функціональність

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Тип акумулятора

Li-Ion

Напруга

100-240 В

Час зарядки акумулятора

60 хв

Час роботи акумулятора

60 хв

Швидка зарядка для одного гоління

5 хв

Автоматична настройка напруги

Є

Розміри та комплектація

Колір
Габарити

18 х 7 х 3 см

Габарити упаковки

25.2 х 13.2 х 8 см

Вага

612 г

Вага в упаковці

774 г