odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Електрична ланцюгова пила Bosch AKE 35 S (0.600.834.500)

Код:682537
Немає в наявності
Електрична ланцюгова пила Bosch AKE 35 S (0.600.834.500) фото
Електрична ланцюгова пила Bosch AKE 35 S (0.600.834.500) фото
Електрична ланцюгова пила Bosch AKE 35 S (0.600.834.500) фото
cashback iconКешбек 33 ₴
3 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрична ланцюгова пила Bosch AKE 35 S (0.600.834.500)

Bosch AKE 35 S – це ланцюгова електропила зі зручною конструкцією, надійною системою безпеки та економною витратою електроенергії. Вона досить легка і потужна, завдяки чому відмінно підходить для нескладних робіт будинку або на дачі, розпилювання дров, нетовстих колод, гілок або дощок. Наявність інерційного гальма, сталевих зубів для упору і автоматичного змащення робить пилу безпечною в експлуатації. А система Bosch-SDS дозволяє замінювати ланцюг без додаткових інструментів. При цьому її корпус ергономічний, а ручки забезпечують надійний хват, що також додає комфорту при роботі.

Особливості:

  • Двигун потужністю 1800 Вт для оптимальної продуктивності;
  • Швидкість руху ланцюга 9 м/с;
  • Гальмо для захисту від зворотного удару;
  • Сталевий уловлювач ланцюга;
  • Система Bosch-SDS для натягування й заміни ланцюга без інструментів;
  • Сталеві зубці для міцного і надійного упору;
  • Великий масляний бачок (200 мл) з покажчиком рівня наповнення;
  • Автоматичне змащування

Висока швидкість і точність

За рахунок двигуна потужністю 1800 Вт швидкість руху ланцюга електропили сягає 9 м/с, що в свою чергу забезпечує їй високу продуктивність й точність різання. Тому Bosch AKE 35 S прекрасно підходить для виконання будівельних робіт у будинку, різання сучків, створення заготовок на зиму або просто розпилювання дощок.

Практична конструкція і зручність експлуатації

Продумана конструкція корпусу, а також невелика вага Bosch AKE 35 S, забезпечують досить комфортну роботу з електроінструментом навіть в обмеженому просторі. До того ж пила оснащена ергономічною рукояткою для зручного захоплення і сталевими зубцями для міцного та надійного упору, що дозволяє краще контролювати її. А місткий бачок для масла з прозорим віконцем дає можливість не тільки легко стежити за рівнем мастила, але й економно його витрачати.

Безпечна у використанні

Електропила Bosch AKE 35 S обладнана гальмом, яке миттєво реагує на віддачу і забезпечує її швидку зупинку. Наприклад, при заклинюванні пилки в деревині. А також має сталевий уловлювач, що захищає користувача від розриву ріжучого полотна. Що гарантує високий рівень безпеки при роботі з електроприладом.

Легке обслуговування

Завдяки системі Bosch-SDS пильний ланцюг швидко встановлюється і легко підтягується всього одним рухом. Без використання будь-яких допоміжних інструментів. А автоматичне змащення запобігає заклинюванню ланцюга й розвитку корозії. Що також спрощує роботу з цієї електропилкою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Потужність
Швидкість обертання ланцюга

9 м/c

Довжина шини
Рівень шуму

95 дБ

Додаткова інформація

Гальмо для захисту від зворотного удару; Сталевий уловлювач ланцюга; Система Bosch-SDS для натягування й заміни ланцюга без інструментів; Сталеві зубці для міцного і надійного упору; Великий масляний бачок (200 мл) з покажчиком рівня наповнення; Автоматичне змащування

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхД)

263 x 569 x 215 мм

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера