odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акумуляторний ланцюговий висоторіз Ryobi ONE+ RPP1820-15S 18В, шина 20 см Oregon, 1x1,5А/г (5133003721)

Код:682598
Є в наявності
Акумуляторний ланцюговий висоторіз Ryobi ONE+ RPP1820-15S 18В, шина 20 см Oregon, 1x1,5А/г (5133003721) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 69 ₴
6 969
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Простіше простого

Легко доглядайте за деревами у вашому саду з ланцюговим висоторізом Ryobi ONE+ RPP1820-15S. Його 20-сантиметрова шина дає можливість зрізати досить великі гілки, а телескопічна штанга дозволяє працювати на висоті до 4 метрів без драбини та іншого допоміжного обладнання. За живлення пристрою відповідає надійний Li-ion акумулятор.

Особливості:

  • Довжина шини – 20 сантиметрів;
  • Швидкість руху ланцюга – 5,5 м/с;
  • Висота штанги – до 4 метрів;
  • Живлення від акумулятора;
  • Ергономічна ручка

Незамінний інструмент

При роботі зі звичайною пилкою користувач витрачає багато часу та сил, а цей функціональний пристрій перетворює обрізку дерев на невимушене заняття. Висоторіз оснащений 20-сантиметровою шиною зі швидкістю руху ланцюга 5,5 м/с. До того ж, гостре заточування зубців робить процес максимально ефективним, навіть якщо ви зіткнулися з непіддатливими гілками.

Зручно та безпечно

Одна з ключових переваг цього висоторіза – телескопічна штанга з регулюванням довжини до 4 метрів. Таке рішення позбавить вас від клопоту з пошуком драбини та всіх ризиків, пов'язаних з роботою на висоті. При цьому фіксований кут нахилу шини у 15° сприяє більш комфортному підходу до гілок, а ергономічна ручка гарантує зручний хват.

Ніяких дротів

Вільно переміщуйтеся по двору, не турбуючись про пошук розеток та подовжувачів. Висоторіз забезпечений літій-іонним акумулятором ємністю 1,5 Агод, а тому є повністю автономним пристроєм. Крім того, живлення під напругою 18 вольтів запобігає небезпеці ураження струмом і робить конструкцію більш надійною.

Мінімальне обслуговування

Підтримка висоторіза в робочому стані не вимагає спеціальних навичок. Виріб може похизуватися системою автоматичного змащення ланцюга, для функціонування якої достатньо лише своєчасно доливати мастило. А висока якість матеріалів гарантує безпроблемну експлуатацію на довгі роки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Швидкість обертання ланцюга

5.5 м/с

Довжина шини
Рівень шуму

Рівень шуму: 83.4 дБ; Похибка рівня вібрації: 1.5 м/с²; Рівень вібрації: 2.5 м/с²

Додаткова інформація

Висота штанги - до 4 метрів; Ергономічна ручка

Фізичні характеристики

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акумуляторний ланцюговий висоторіз Ryobi ONE+ RPP1820-15S 18В, шина 20 см Oregon, 1x1,5А/г (5133003721)