Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E)

Код:743277
Є в наявності
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) video preview
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Електровелосипед Acer ebii (GP.EBG11.00E) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 2 189 ₴
218 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий підхід до повсякденного життя та активності у місті

Змініть свій спосіб пересування з Acer ebii — розумним електровелосипедом зі штучним інтелектом, створеним для сучасних мешканців міста. У ньому є все необхідне для приємної та легкої їзди, а також маса фішок, які зроблять ваші поїздки на роботу та просто переміщення містом максимально комфортними. Завдяки технології ebiiAssist, керованої штучним інтелектом, велосипед автоматично адаптується до умов маршруту, потужності педалювання та уподобань водія, забезпечуючи більш плавну подорож. Система управління ebiiRide регулює витрати заряду батареї в залежності від відстані до пункту призначення, щоб користувачі могли дістатися туди, куди їм потрібно. А інтелектуальні функції безпеки, широкі стійкі колеса та мінімалістичний легкий дизайн дозволяють користувачам стильно та впевнено переміщатися міськими вулицями, залишаючи при цьому менший вуглецевий слід. Acer ebii існує, щоб зробити вашу подорож містом по-справжньому легкою.

Дизайн у дусі Hi-Tech

Мінімалістичний дизайн, що відрізняється простотою та чистими лініями, дозволяє стильно подорожувати містом. І при цьому вдало поєднує унікальність та практичність. Так, міцна та компактна рама з алюмінієвого сплаву вагою всього 16 кг оптимізована для стабільної та маневреної їзди.

. Напівпрозора передня фара надає ebii сучасний зовнішній вигляд, а світлодіодний дисплей, розташований у центрі керма, чітко відображає важливу інформацію для водіїв при навігації до місця призначення.

Легкі подорожі щодня

Цей велосипед обладнаний одностороннім ступичним двигуном потужністю 250 Вт, що забезпечує високу ефективність у компактному корпусі. Він служить чудовою підтримкою велосипедисту і дозволяє розганятися до 25 кілометрів на годину. А інтелектуальні функції роблять повсякденні подорожі ще комфортнішими. Завдяки їм ebii адаптується до вашого стилю та уподобань, щоб забезпечити найбільш оптимальну та персоналізовану подорож щоразу.

Розумний помічник ebiiAssist для кращого досвіду водіння

Вбудований інтелектуальний помічник ebiiAssist стане вашим особистим помічником і допоможе більш ефективно керувати транспортом. Під час поїздок контролер використовує свою технологію штучного інтелекту для автоматичного регулювання потужності двигуна, щоб забезпечити легше керування в залежності від потужності педалювання, уподобань користувача, а також умов маршруту.

Таким чином, велосипед сам адаптується до поточних умов і поступово навчається для більш персоналізованого досвіду.

Застосунок ebiiGO — ваша всебічна підтримка

Встановіть на свій смартфон мобільний застосунок ebiiGO, щоб отримати всю інформацію, яка вам знадобиться під час подорожі містом, включаючи рекомендовані маршрути, час автономної роботи, швидкість їзди та налаштування автоматичного блокування. З ebiiGO ви зможете краще контролювати свій транспорт та планувати поїздки.

Інтелектуальне прогнозування заряду батареї

Вирушайте в дорогу спокійно, знаючи, що запасу енергії у вашому велосипеді точно вистачить для запланованої поїздки. Система управління ebiiRide регулює витрати заряду батареї в залежності від відстані до пункту призначення та пропонує користувачам три режими на вибір: режим Eco для максимальної економії енергії, режим My ebii для інтелектуального балансу між швидкістю та дальністю, режим Boost для збільшення швидкості та потужності двигуна.

Вибирайте оптимальний режим залежно від поточних дорожніх умов та відстані до пункту призначення та робіть свої поїздки ефективнішими.

Швидко заряджайте, легко діліться

Завжди залишайтеся на ходу завдяки швидкій зарядці, яка дозволяє всього за 2,5 години отримати майже 100% заряду. Більше того, цей знімний акумулятор можна не тільки швидко і легко заряджати, не виходячи з дому, але також використовувати у якості портативного зарядного пристрою для телефону або ноутбука. Поділіться силою, коли це потрібно!

Знімний довговічний акумулятор

З Acer ebii ви зможете їздити довше і далі завдяки міцному змінному акумулятору, якого вистачає до 110 км шляху. А розподіл потужності, який оптимізується за допомогою штучного інтелекту, допомагає подовжити термін служби батареї, забезпечуючи можливість тривалих поїздок щодня.

І, що найприємніше, щоб зарядити цей електровелосипед, його не обов'язково тягнути до розетки цілком. Достатньо зняти батарею та забрати з собою додому або в офіс. До акумулятора також можна прикріпити продуману ручку, щоб його було зручно носити з собою в дорозі.

Міцні шини, які не потребують обслуговування

Забудьте про постійне обслуговування коліс. Безповітряні шини AirFom забезпечують плавність руху та безпечні для високошвидкісної їзди, оскільки в них встановлені багатошарові пінопластові вставки. А також не мають порожнин усередині, тому ви можете більше не турбуватися про спущені шини. Крім того, електровелосипед оснащений нержавіючим карбоновим ремінним приводом, який не вимагає мастила при обслуговуванні. А отже, не завдасть зайвого клопоту.

Безпека без зайвого занепокоєння

Зустрічаєтеся ви з друзями, трохи спізнюєтеся на роботу або просто проводите час на прогулянці парком, Acer ebii допоможе зробити ваші поїздки не тільки комфортними, але й безпечнішими завдяки набору передових функцій захисту.

Надійні гідравлічні гальма швидко зупиняють велосипед у разі потреби. Фара та задній ліхтар ebii автоматично загоряються у темряві, покращуючи видимість у темний час доби. А під сидінням встановлені датчики, які попереджають водія про автомобілі або об'єкти, які наближаються ззаду, що допомагає уникнути зіткнень. Все для вашого спокою та безпеки.

Чудова видимість на дорозі

Яскрава передня фара, задній стоп-сигнал, а також бічне підсвічування на корпусі велосипеда забезпечують додаткову безпеку вночі. Вони не тільки висвітлюють вам шлях, але й інформують автомобілі поруч про вашу присутність та маневри.

Автоматичне блокування/розблокування

Acer ebii також обладнаний розумною протиугінною системою ebiiSecure. Використовуючи бездротове з'єднання Bluetooth, вона відстежує чи знаходиться ваш телефон у зоні доступу і автоматично блокує ваш велосипед, коли ви йдете, а також автоматично знімає блокування, коли ви знаходитесь поряд.

А у разі потреби ви завжди можете скористатися функцією Find My Bike (Знайди мій велосипед), щоб визначити місцезнаходження ebii за допомогою GPS-позиціонування.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електровелосипед

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Ні

Розташування підвіски

Ні

Система гальмування

Гідравлічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний/Білий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст

Від 145 см

Потужність мотора
Кут підйому

10°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

Від 0% до 100 % за 2,5 год

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електровелосипед; Зарядний пристрій

Особливості

Інтегровані ліхтарі; Електричний замок; Сповіщення про крадіжку; Ліхтар для безпеки; Задній радар; Пошук велосипеда; Цифровий ключ та автоматичне розблокування; Панель керування і навігація велосипеда; Відстеження дій і досягнень; ebiiSecure; ebiiRide

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера