Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh

Код:732062
Є в наявності
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Електросамокат KingSong KS-N12T 696 Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 449 ₴
44 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидкість та комфорт для ваших подорожей

KingSong KS-N12T — це універсальний міський електросамокат, який зможе зробити ваші повсякденні поїздки набагато зручнішими. Він оснащений одразу двома двигунами загальною потужністю 1000 Вт, що забезпечує швидке прискорення, максимальну швидкість 55 км/год та робить його ідеальним для легкого пересування міськими вулицями. Може долати підйоми з ухилом до 25° та здатний проїжджати до 55 км на одному заряді, дозволяючи вам впевнено почуватися де завгодно. При цьому подвійна система підвіски забезпечить підвищену плавність та комфорт їзди, а інноваційна конструкція — швидке і легке складання. Все це доповнюють надійні гальма, великий інформативний дисплей, можливість налаштування через мобільний додаток та атмосферне RGB підсвічування з боків. Підкорюйте міські вулиці з усім можливим комфортом у компанії з потужним та практичним KingSong KS-N12T та відчуйте справжню свободу у русі.

Особливості:

  • Два двигуни потужністю по 500 Вт
  • Максимальна швидкість 55 км/год
  • Запас ходу до 55 км
  • Шини 10 дюймів
  • Амортизаційна підвіска на обох колесах
  • Надійні механічні гальма
  • Легко складається за 3 секунди
  • Додаток KingSong для налаштування та контролю

Вражаюче потужний

Електросамокат KingSong KS-N12T — один із найпотужніших у своєму класі. Він оснащений відразу двома моторами потужністю по 500 Вт кожен, завдяки чому здатний розвивати швидкість до 55 км/год та долати більшість пагорбів, навіть складних, з ухилом до 25°. А великий акумулятор забезпечує транспорту запас ходу до 55 км, чого більш ніж достатньо для повсякденних завдань. Тому ви зможете пересуватися по всьому місту без особливих зусиль, незалежно від рельєфу місцевості та дальності свого маршруту.

Все для зручного водіння

KingSong KS-N12T також пропонує чудовий рівень комфорту, що дозволяє кататися як головними дорогами і рівними тротуарами, так і стежками в парках. Широкі 10-дюймові колеса забезпечують безпечне водіння за будь-яких обставин (навіть якщо вам доведеться зберігати пильність на мокрій дорозі). А широке кермо та дека дозволяють вам зручно розташуватися на самокаті та забезпечити кращу керованість.

Дуже плавний хід

Незалежно від того, їдете ви рівною дорогою або бруківкою, з моделлю KS-N12T ви доїдете безпечно і зручно. Все завдяки амортизаторам на передньому та задньому колесах, які у поєднанні з пневматичними шинами забезпечують чудову плавність руху, компенсуючи нерівності дороги та зменшуючи тряску.

Швидко та легко складається

Мінімалістичний зовнішній вигляд, зручне зберігання та підвищена стійкість – все це про дизайн KingSong KS-N12T. Цей електросамокат не тільки виглядає круто, а й відрізняється відмінною витривалістю завдяки функціональній рамі підвищеної міцності та якісним елементам. Він може спокійно перевозити користувачів вагою до 120 кг. І здатний компактно складатися всього за кілька секунд — просто складіть його вдвічі і покладіть у багажник або сховайте на зберігання.

Декілька швидкісних режимів на будь-який випадок

Самокат має 4 швидкісні режими, що дозволяють налаштувати його відповідно до поточної місцевості або завдання. Ви можете активувати найбільшу швидкість, щоб дістатися місця призначення швидше, або використовувати економічний режим для того, щоб збільшити запас ходу. А пішохідний режим з максимальною швидкістю 6 км/год особливо стане у нагоді на дуже жвавих міських вулицях, де важко проїхати на нормальній швидкості. Крім того, самокат має функцію круїз-контролю, яка підтримуватиме обраний вами темп автоматично і налаштовується в додатку (працює на постійній швидкості на рівній дорозі).

Миттєва зупинка

Пересувайтеся містом впевнено завдяки надійним механічним гальмам на обох колесах. Вони забезпечують плавне, чуйне та ефективне гальмування для швидкої зупинки самокату та скорочення його гальмівного шляху.

Яскраві вогні

Пересувайтеся безпечно та стильно з KingSong KS-N12T. Самокат оснащений світлодіодною фарою, розташованою над переднім колесом, ходовими вогнями з боків та стоп-сигналом ззаду, що дозволяє легко бачити дорогу перед собою та бути видимим для інших учасників руху. Крім того, у нього є атмосферне RGB підсвічування під декою, яке не тільки робить транспорт помітнішим у темний час доби, але й надає йому оригінальності та привабливості.

Великий дисплей для легкого контролю

Легко контролюйте стан самокату за допомогою великого цифрового дисплея. Він показує стан фар, рівень заряду батареї, швидкість у реальному часі таобраний режим водіння. Більше того, ви можете увімкнути самокат і освітлення, а також змінити режим керування за допомогою лише однієї кнопки.

Все у вашому смартфоні

Керувати самокатом KingSong KS-N12T можна також і через мобільний додаток Kingsong (Android та IOS). Він дозволяє відстежувати всі дані про поїздку, включаючи відстань, швидкість та заряд батареї, а також змінювати налаштування самокату, включати круїз-контроль та інше.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Так

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Дискова

Механічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний/Помаранчевий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

25°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 7-8 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Документація

Особливості

Розміри: 1260 х 645 х 1280 мм; Додаток KingSong для налаштування та контролю

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків