Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go

Код:725628
Немає в наявності
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Go фото
-8%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 119 ₴
11 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Прямуй за мрією

Подорожуй містом з небувалою легкістю в компанії з практичним та стильним електросамокатом Xiaomi Mi Scooter 4 Go. Він оснащений продуктивним двигуном з максимальною потужністю 450 Вт, що дозволяє транспорту розвивати швидкість до 20 км/год. І ємною батареєю, заряду якої вистачає до 18 км шляху. Про безпеку подбає подвійна гальмівна система, а цілісні безкамерні шини забезпечують плавнішу їзду і зовсім не бояться проколів. І все це поєднано в компактному складаному корпусі з оригінальним дизайном та яскравими деталями. Mi Scooter 4 Go – ідеальний супутник для активної міської молоді та всіх, кому потрібний легкий та маневрений транспорт для повсякденних локальних поїздок.

Особливості:

  • Потужність двигуна 450 Вт (максимальна)
  • Максимальна швидкість 20 км/год
  • Дальність ходу 18 км
  • Подвійна система гальмування
  • Підтримка Xiaomi Home/Mi Home
  • Оригінальний дизайн

Яскраві акценти твого стилю

Любиш виділятись? З Xiaomi Mi Scooter 4 Go ти точно не залишишся непоміченим на дорозі. Цей елекстросамокат може похвалитися унікальною круглою декою в подіумному стилі та привабливою втулкою колеса з контрастним колірним дизайном, що надасть яскравості та стилю твоїм подорожам. Стильне рішення для сміливих духом.

Подорож із максимальною швидкістю 20 км/год

Легко пересувайся дорогами і тротуарами, проїжджай гравійними доріжками в парку і долай невеликі підйоми. Завдяки двигуну з максимальною потужністю 450 Вт цей самокат може розвивати швидкість до 20 км/год та підніматися на схили з ухилом до 10%, щоразу даруючи виняткові враження від поїздок містом.

Дальність ходу до 18 км

Літієва батарея цього самокату може похвалитися визначними функціями безпеки та вражаючою потужністю 7650 мАг, що робить його ідеальним для повсякденних поїздок на роботу, навчання та для відпочинку. Одного заряду батареї в середньому вистачає до 18 км, а система рекуперації енергії переводить кінетичну енергію гальмування на додатковий заряд, що ще більше збільшує запас ходу. Додай енергії своєму звичайному життю з Mi Scooter 4 Go.

8,1-дюймові порожнисті шини Run-Flat

Завдяки шинам Run-Flat, які не бояться проколів і не вимагають клопітного технічного обслуговування поїздки на самокаті стануть ще простішими та приємнішими. Крім того, конструкція радіальної порожнистої шини зводить до мінімуму вібрації, підвищуючи комфорт при пересуванні нерівною дорогою.

Контролюй все з розумним застосунком Mi Home

Зв'язавши Mi Scooter 4 Go із застосунком Xiaomi Home/Mi Home, ти отримаєш доступ до багатьох корисних функцій. До них відносяться можливість перегляду пробігу, що залишився, заряду батареї, віддалене блокування самокату і оновлення його прошивки. Це твій універсальний центр керування самокатом, який допоможе максимально використати усі можливості свого персонального транспорту.

Три режими їзди для різних сценаріїв використання

Xiaomi Mi Scooter 4 Go пропонує водіям на вибір три режими їзди. Кожен з них має оптимізовану залежно від бажань власника вихідну потужність самокату, що забезпечує більш комфортну та приємну їзду:

  • Режим ходьби 5-6 км/год
  • Стандартний режим 5-15 км/год
  • Спортивний режим 5-20 км/год

Каркас з автомобільної сталі – висока міцність та стійкість до деформації

Рама, виготовлена із сталі SPFH590, має підвищену на 120% міцність на розрив і збільшену на 75% межу плинності в порівнянні з рамами з алюмінієвого сплаву. Вона надійна і довговічна, її важко пошкодити або деформувати при зіткненні. Тому транспорт відрізняється підвищеною витривалістю та зможе витримувати активне повсякденне використання.

Подвійне гальмування для більшої безпеки під час їзди

Пересувайся дорогами впевнено завдяки надійній гальмівній системі, яка використовує електричне гальмування на передньому колесі1 та барабанне гальмо на задньому. Така комбінація забезпечує негайну зупинку і коротший гальмівний шлях, а отже – і найкращу безпеку в русі.

Захист від бризок IPX4 для всього самоката. Захист від бризок IPX6 для акумулятора

Катайся зі спокійною душею за будь-якої погоди, не турбуючись про бризки. Цей електросамокат має захищену за стандартом IPX4 конструкцію та ще сильніший захист для акумулятора рівня IPX6. Тому легкий дощ, калюжі чи сніг не зіпсують твої плани.

Інтелектуальна система керування батареями

Інтелектуальна система керування батареями (BMS) призначена для постійного відстеження робочого стану акумулятора самокату, захищаючи його від шести основних загроз, включаючи коротке замикання, перезаряд, надмірний розряд, перегрів та перевантаження струмом. Ці заходи подовжують термін служби батареї транспорту та забезпечують безпеку під час поїздок.

Багатофункціональна панель приладів

Кольорова цифрова панель на кермі чітко відображає швидкість, заряд акумулятора, що залишився, і стан електросамоката. І добре зчитується навіть у сонячний день. Все для того, щоб водій міг з одного погляду оцінити ситуацію навіть під час руху.

Фари високої яскравості без відблисків

Передня фара потужністю 2 Вт може похвалитися високою яскравістю за широкого горизонту. Крім того, фахівці Xiaomi оптимізували кут освітлення, щоб запобігти будь-яким потенційним ризикам, викликаним відблисками. Тому поїздки у темний час доби будуть ще комфортнішими та безпечнішими.

Помітніший задній стоп-сигнал

Більший задній стоп-сигнал також допомагає покращити видимість на дорозі та відчувати себе у більшій безпеці під час водіння у темряві. Ти також можеш налаштувати в Xiaomi Home/Mi Home, щоб задній ліхтар завжди залишався увімкненим, гарантуючи безтурботну подорож у темний час доби.

Всеспрямовані відбивачі

Для покращення видимості та забезпечення безпеки під час нічних поїздок обидва колеса з боків також оснащені відбивачами. Таким чином, самокат можна буде швидше помітити з будь-якого боку.

Легко складати. Зручно зберігати

Після поїздки Xiaomi Mi Scooter 4 Go можна швидко скласти, щоб прибрати в багажник авто або поставити у коридорі. При висоті 44 см у розібраному вигляді самокат займає мало місця, що зручно зберігати. А сам процес складання включає 4 простих кроки і вимагає мінімум часу та зусиль.

1При натисканні на важіль гальма електричне гальмо та барабанне гальмо активуються одночасно, що усуває необхідність активувати їх окремо.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Барабанна

Електрична

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Сірий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

10°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 6 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат, Інструкція, Гарантійний талон

Особливості

Максимальна потужність двигуна: 450 Вт; IPX4; Максимальна вихідна потужність: 36,3 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера