Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max

Код:743459
Є в наявності
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 279 ₴
27 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Максимальна потужність, максимальний комфорт

Отримайте крила з новим Xiaomi Mi Scooter 4 Pro Max — неймовірно потужним і зручним електросамокатом, який змінить вашу повсякденну мобільність! Він оснащений ефективним двигуном, який забезпечує швидке прискорення та стабільну потужність протягом усієї поїздки. І забезпечує більш плавну їзду завдяки передній двоциліндровій підвісці, яка поглинає удари та забезпечує стабільність на нерівній дорозі. При цьому, 10-дюймові безкамерні шини забезпечують хорошу стійкість та амортизацію для дійсно комфортних поїздок. А запас ходу до 60 км дозволить насолоджуватись тривалими поїздками без необхідності частої підзарядки улюбленого транспорту. Режим автоматичної активації освітлення зробить нічні поїздки безпечнішими, а практична складна конструкція значно полегшить зберігання та перенесення. Отримайте максимум від кожної поїздки з Mi Scooter 4 Pro Max!

Новий дизайн — стильний та практичний

Цей електросамокат вдало поєднує мінімалізм та функціональність. Кожна його деталь продумана і з погляду практичності, і естетичності. Так, рама самокату виготовлена з автомобільної високоміцної легованої сталі та витримує ефективне навантаження до 110 кг, що забезпечує безпечнішу їзду. Простий механізм дозволяє скласти його всього за 3 прості кроки для зручного зберігання. А матові деталі та новий колір Golden Tan демонструють унікальну індивідуальність цього міського стиляги.

Висока продуктивність для швидких поїздок

Задній привід та двигун потужністю 960 Вт (пікова потужність) забезпечують транспорту не тільки швидкий розгін та максимальну швидкість 25 км/год, але й більш високу стійкість та безпеку на схилах та поворотах. Це дозволить вам легко ковзати по міських вулицях і без проблем долати нерівні поверхні, наприклад, лежачих поліцейських. Крім того, ви можете оперативно перемикатися між 3 швидкісними режимами, щоб адаптуватися до рельєфу місцевості та інших обставин. Mi Scooter 4 Pro Max дозволить вам кататися містом з вітерцем і встигати скрізь.

Винятково плавний хід

Самокат також зробить ваші поїздки комфортнішими за рахунок зниження тряски. Завдяки двоциліндровій підвісці Xiaomi Scooter 4 Pro Max краще поглинає та розсіює силу удару, забезпечуючи приємну їзду навіть по нерівних поверхнях. Це також знижує вплив різних дорожніх умов на шини, продовжуючи термін служби самокату.

Дальність ходу 60 км

Будь то повсякденна поїздка на роботу, візит до друга на інший кінець міста або просто прогулянка містом, з Mi Scooter 4 Pro Max ви можете зосередитись на дорозі та своїх планах, а не на контролі рівня заряду. Літійова батарея високої ємності 477 Вт*год забезпечить транспорту великий запас ходу – до 60 км. Тому ви можете забути про часту підзарядку і просто кататися на собі на втіху.

Надійні 10-дюймові шини Run-Flat

Катайтеся містом легко та впевнено почувайтеся на будь-яких дорожніх покриттях завдяки модернізованим 10-дюймовим шинам Run-Flat. Вони ефективно покращують амортизацію та стійкість під час їзди, підвищуючи комфорт водіння. А також стали ще довговічнішими, що знижує ризик розриву шин. І навіть прокол не завадить самокату доставити вас до місця призначення.

 

Швидко заряджайте, коли це необхідно

Не любите довго чекати? І не потрібно. Попрощайтеся із тривалою зарядкою та поповнюйте запас енергії в акумуляторі до 100% всього за 3 години.1 При цьому, інтелектуальна система керування батареями (BMS) забезпечить надійний захист батареї під час заряджання, оберігаючи її від надструму, перезаряду, перегріву та короткого замикання, а заодно і вашу безпеку під час поїздок.

Застосунок Mi Home/Xiaomi Home для інтелектуального керування

Встановіть на свій смартфон застосунок Mi Home/Xiaomi Home, щоб отримати доступ до ще більшої кількості функцій, таких як перегляд стану самокату, керування освітленням, блокування двигуна та інших. З ним ви зможете налаштувати транспорт відповідно до своїх потреб та легко контролювати весь доступний функціонал.

Безпечне водіння у будь-який час доби

З Mi Scooter 4 Pro Max ви зможете вільно та безпечно пересуватися містом. Незалежно від погоди та часу доби. Електросамокат оснащений подвійною гальмівною системою, яка поєднує механічне гальмо та електричну антиблокувальну систему (E-ABS), які діють разом, щоб скоротити гальмівний шлях та забезпечити швидку зупинку. Також самокат має покажчики повороту на рукоятках, збільшений задній стоп-сингал та яскраву передню фару – все для того, щоб висвітлити ваш шлях та зробити помітними на дорозі. При цьому освітлення Mi Scooter автоматично вмикається або вимикається залежно від освітленості навколишнього середовища.2 Максимум користі при мінімумі зусиль з вашого боку.

Повний контроль над усіма можливостями електросамокату

На кермовій стійці електросамокату зібрано все, що вам потрібно для ефективного керування своїм транспортом та поїздками. Багатофункціональна приладова панель чітко відображає швидкість, заряд акумулятора та стан самокату в цілому. Вбудована функціональна кнопка дозволяє вмикати та вимикати самокат, регулювати швидкісні режими та активувати фари одним натисканням. А вбудована в рукоятку кнопка покажчика повороту допомагає швидко вмикати індикатори для того, щоб поінформувати оточуючих про ваші маневри.

1Заряджання до 100% займає приблизно 3 години за допомогою пристрою швидкого заряджання Xiaomi Electric Scooter, а за допомогою стандартного зарядного пристрою – приблизно 9 годин. Звіт №: NCZ-2308-3302. Швидку зарядку можна здійснити лише за допомогою зарядного пристрою Xiaomi Electric Scooter Fast Charger.

2Цю функцію необхідно налаштувати в програмі і вона застосовується лише до стандартного та спортивного режимів. У режимі «Пішохід» фара завжди увімкнена.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Двоциліндрова

Розташування підвіски

Передня

Система гальмування

Барабанна

Розташування гальмівної системи

Передня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

22°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 9 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Документація

Особливості

Складна конструкція; Пікова потужність: 960 Вт; Місткість акумулятора: 10200 мАг; LED-екран: Швидкість/Батарея/Стан/Режим; Шини Run-Flat; Кермо оснащено покажчиком повороту; Функція автоматичного освітлення; Задній ліхтар; Бездротове підключення: Bluetooth 4.1 BLE та вище; Сумісність з: Android 4.3 або iOS 9.0 та вище; Розміри: 1179 x 522 x 1241 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера