odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник GRAEF WK 702

Код:694674
Немає в наявності
Електрочайник GRAEF WK 702 фото
Електрочайник GRAEF WK 702 фото
Електрочайник GRAEF WK 702 фото
Електрочайник GRAEF WK 702 фото
cashback iconКешбек 43 ₴
4 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрочайник Graef WK 702

Електрочайник є одним з найбільш звичних приладів у побуті, але при цьому він дуже важливий для кожної господині. Купити електрочайник Graef WK 702 ми рекомендуємо, адже він є прекрасною моделлю, яку пропонує німецький виробник. Електроприлад має досить суворий дизайн, який чудово виглядає у поєднанні з чорним акрилом та полірованою нержавійкою. Відмінною рисою даної моделі чайника є те, що він має мульти-встановлення температури з чотирма режимами. Це допоможе вам заощадити електроенергію і приготувати найкращу, найароматнішу та найнасиченішу каву. Ви, завдяки прикладеним режимам, приготуєте чудовий трав'яний чай або ж каву.

Що стосується корпусу електрочайника, то він виготовлений з двох стінок, завдяки чому вода у приладі залишиться гарячою на досить тривалий час. Що стосується зовнішньої поверхні чайника, то вона не нагрівається і залишається ледве теплою – ви не обпечете руку або ж іншу частину тіла. Кришка чайника відкриється вами тільки в тому випадку, якщо чайник буде вимкнений. Завдяки тому, що виробник приховав нагрівальний елемент, ви легко і просто зможете почистити поверхню, отже електрочайник Graef WK 702 купити просто необхідно.

У чайнику за один раз можна закип'ятити до 1,5 л рідини. Ви не помилитеся з наливанням в електроприлад води, так як чайник має індикатор рівня. Прилад має можливість самостійного вимкнення при закипанні, а також захист від перегріву. До того ж, чайник не увімкнеться без води. Від накипу електроприлад захистить фільтр, який ви легко зможете зняти, почистити, а потім знову поставити на місце.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Захист від перегріву

Відключення при закипання

Вимкнення при включенні без води

Оснащеність

Терморегулятор

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Кришка

Нез'ємна

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

230 х 147 х 255 мм

Вага

1,36 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник GRAEF WK 702