Коптіть більше соковитого м'яса за один раз, надаючи чудового смаку практично будь-якій їжі за допомогою найбільшої коптильні Weber – 57-сантиметрової Smokey Mountain Cooker. Ця коптильня з ретельно продуманою округлою конструкцією, вбудованим піддоном для води та міцною решіткою для вугілля була спеціально розроблена для надання пікантного аромату диму практично будь-якій їжі. Smokey Mountain Cooker оснащена двома 57-сантиметровими решітками для одночасного копчення кількох продуктів і легко регульованими заслінками для точного контролю температури. Її висота утримує їжу на відповідній відстані від джерела тепла, у той час як піддон для води вловлює краплі, створює пару та стабілізує температуру, додаючи вологу та підтримуючи низьку й повільну температуру протягом кількох годин. Ніжне м'ясо, що легко відстає від кісточки, і чарівний аромат диму, що йде від нього, варто того, щоб почекати, поки ваша страва повільно готується на коптильні Smokey Mountain Cooker. Тому що найсмачніше дістається тому, хто вміє чекати.
Відмінна риса Weber Smokey Mountain Cooker – овальна форма, яка ідеально спроектована таким чином, щоб дим міг циркулювати та просочувати їжу під час приготування. Тому ця модель чудово підходить для повільного приготування та копчення м'яса, домашнього бекону чи риби, забезпечуючи бажаний аромат копченого барбекю для всіх ваших продуктів.
Навіть новачок може почати коптити за допомогою Smokey Mountain Cooker і досягти хороших результатів. Все завдяки продуманості кожної деталі цієї коптильні. Просто додайте воду, доведіть вугілля до потрібної температури, розподіліть ароматизовану деревну стружку і шматочки кори за бажанням, викладіть їжу на решітку і дайте їй приготуватися. Все дуже легко. При цьому секрет отримання соковитого м'яса завжди залишається одним і тим же: підтримуйте низьку температуру і готуйте довше.
Всередині Weber Smokey Mountain знаходяться дві решітки з потрійним покриттям, які забезпечують більшу площу приготування їжі. Вони утворюють дворівневу зону приготування, досить велику, щоб одночасно коптити реберця і грудинку, наприклад.
Один з головних секретів отримання чудово м'яких та ніжних результатів при копченні – наявність усередині спеціальної емальованої ємності для води. Вона створює вологе середовище всередині коптильні, що допомагає зберігати структуру їжу і запобігає висиханню, роблячи будь-яку страву соковитішою та ніжнішою. А також посилює смак копчення. Тліючий дим поєднується з парою і оточує шинку, рибу, птицю або ковбасу, допомагаючи їм просочуватися прекрасними ароматами ще краще.
Крім армованої скловолокном нейлонової ручки у верхній частині, кришка Weber Smokey Mountain також має вбудований термометр для контролю температури під час приготування. Крім того, в основний корпус вбудований силіконовий ковпачок, через який можна вставити термометри (продаються окремо) для вимірювання внутрішньої температури самої їжі.
Для правильного копчення м'яса потрібно постійне нагрівання протягом тривалого часу. І Smokey Mountain може легко забезпечити цю умову завдяки можливості регулювати повітряний потік та температуру за допомогою чотирьох алюмінієвих демпферів – один зверху та три знизу. Вони стійкі до іржі та допомагають контролювати потік повітря всередині робочої камери, що дозволяє підтримувати оптимальні умови без різких температурних стрибків.
Легко додавайте паливо під час приготування їжі. Для цього у коптильні передбачені бічні алюмінієві дверцята, які дають вам доступ до внутрішньої частини пристрою, щоб можна було поповнити запаси води, деревного вугілля або дров у будь-який момент. Без необхідності розбирати коптильню чи знімати кришку.
У нижній частині коптильні розташовані товста сталева решітка для вугілля. Вона може утримувати велику кількість гарячих брикетів, не деформуючись при цьому. Все завдяки тому, що її прути мають велику товщину і розташовані досить близько один до одного, щоб не дати провалитися навіть вугіллям, що поступово зменшується при прогорянні.
Ця вугільна коптильня виконана в досить компактному дизайні і не займає багато місця, тому добре підходить для використання на задньому дворі, а також на дачі або будь-якому відкритому майданчику. Її навіть можна розбирати та брати з собою у поїздки, якщо у вас досить просторий багажник у автомобілі.
Коптильня Smokey Mountain Cooker виготовлена з товстої сталі, покритої порцеляновою емаллю, яка не відшаровується, не фарбується та не прогорає. Її чаша, кришка та центральне кільце навіть мають обмежену 10-річну гарантію, що свідчить про впевненість виробника як свою продукцію. А завдяки трьом стійким до іржі алюмінієвим ніжкам ви можете бути впевнені, що коптильня надійно стоятиме на будь-якій поверхні.
Хромована сталь
57 см
Конструкція основи у вигляді трьох алюмінієвих ніжок для кращої стійкості навіть на нерівних поверхнях
Кришка, котел та ємність для води виготовлені з жароміцної сталі та покриті порцеляновою емаллю
Дверцята із заслінкою з алюмінію для легкого доступу до вугілля під час копчення
Алюмінієва вентиляційна заслінка піддуву в нижній частині котла
Алюмінієва вентиляційна заслінка на кришці
2 ручки з нейлону армованого скловолокном
Вбудований у кришку термометр для контролю температури всередині
Решітка для вугілля з жароміцної сталі
2 хромовані решітки для одночасного копчення м'яса та інших продуктів відразу на двох ярусах
Механічне
Так
Чорний
33 кг
35 кг
123 х 58 х 61 см
67 х 68 х 91 см
Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера