odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрогриль Cuisinart GR47E

Код:694650
Є в наявності
Електрогриль Cuisinart GR47E фото
Електрогриль Cuisinart GR47E фото
Електрогриль Cuisinart GR47E фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 77 ₴
7 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Елітний гриль Cuisinart - це по -справжньому універсальний продукт для вашої кухні. Тарілки можна мити в посудомийній машині, і їх можна використовувати для різних рецептів, від смачних овочів на грилі до смачних паніні або ідеальних стейків.

Гриль Cuisinart поставляється з набором знімних тарілок, які можна мити в посудомийній машині. Використовуйте гриль-пластини для приготування м’яса, риби, овочів, паніні та багато іншого.

З максимальною температурою 240° C ви можете приготувати антрекот за лічені хвилини. Крім того, гриль має кілька температурних налаштувань, тому ви маєте повний контроль під час тушкування риби чи овочів. Завдяки швидкому нагріванню та відновленню високої температури ви зможете досягти професійних результатів приготування, незалежно від рецепту. Ідеально підходить для здорової кухні, високоякісне антипригарне покриття вимагає лише невеликої кількості олії, а вбудований піддон для крапель обережно зливає і збирає зайвий жир.

Ви можете використовувати його двома способами. Коли використовується як гриль, плаваюча петля м’яко лягає на вашу їжу, готуючи м’ясо швидко і рівномірно з обох сторін. Або ви можете використовувати його повністю відкритим, щоб приготувати більш делікатні інгредієнти або заощадити простір і мати більшу поверхню для приготування, на випадок, якщо ви хочете готувати їжу для всієї родини або друзів. Встановіть таймер зворотного відліку для звукового сигналу в кінці приготування.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

30 x 24 см

Вид

Відкритий / Закритий

Додаткова інформація

Знімний набір тарілок, можна мити в посудомийній машині; Високоякісне антипригарне покриття для легкого чищення; Регульований таймер від 0 до 30 хвилин; Змінні налаштування температури до 240° C; Плаваюча петля до 8 см

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

4

Оснащення
Регулювання температури

0 - 240 °С

Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

20 x 37 x 33 см

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера