Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Винна шафа Haier HWS247GGU1

Код:737082
Очікується
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Винна шафа Haier HWS247GGU1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка холодильників

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Запатентована технологія для відмінного рівня вологості

Зберігати улюблене вино в умовах, схожих на справжній виноградник? Так, це можливо! Завдяки новітній запатентованій технології Haier Natural Airflow System, антигравітаційній системі повітряних потоків. Точні датчики гарантують, що вентилятор і компресор працюють разом, щоб підтримувати ідеальний рівень вологості 50-70%, відтворюючи умови, які зустрічаються на професійних виноградниках.

Температура вина завжди під контролем

Завдяки сенсорній панелі керування ви забезпечите ідеальні умови зберігання пляшок у холодильнику - незалежно від зовнішнього середовища та температури в приміщенні. Цифровий дисплей, що легко читається, гарантує повний контроль над ситуацією.

Ефективний захист від ультрафіолету

Захистіть свої улюблені вина від сонячних променів, помістивши їх у холодильник, оснащений антиультрафіолетовим фільтром. Це забезпечить ідеальні умови зберігання і дасть змогу насолоджуватися їхнім чудовим смаком довше, ніж раніше!

Очищення повітря через вугільний фільтр

Усуньте неприємні запахи всередині холодильника за допомогою вугільного фільтра. Ідеальна чистота повітря гарантує збереження високоякісного вина, щоб ви могли насолоджуватися його чудовим смаком ще довше.

Повний захист пляшок з антивібраційною системою

Забезпечте вашим улюбленим напоям ідеальні умови зберігання, захистивши їх від несприятливих зовнішніх факторів. Антивібраційна система знижує вібрації та шум до мінімуму, забезпечуючи повну безпеку ваших пляшок.

LED освітлення

3D-світлодіодне точкове освітлення теплого кольору, розміщене зверху та з боків, ефектно висвітлює ваші вина. Світлодіоди виділяють дуже мало тепла, що є запорукою підтримки оптимальної температури всередині холодильника.

Двері можуть бути встановлені з обох боків

Встановіть холодильник саме там, де ви хочете, адже можливість встановлювати дверцята з обох боків означає, що ви можете розмістити його в місці, яке найкраще відповідає вашим індивідуальним потребам. Незалежно від типу приміщення, Ви отримаєте велику гнучкість в організації простору.

Повна безпека з системою блокування дверей

Характер напоїв, що зберігаються, скляні пляшки та особливі умови всередині холодильника вимагають ефективного захисту. Завдяки дверному замку ви можете бути впевнені, що ваше вино буде в цілковитій безпеці та не потрапить до чужих рук.

Зручний доступ до улюблених напоїв

Ідеальний захист вина - не єдиний пріоритет для Haier. Не менш важливим є зручний доступ, саме тому холодильник оснащений дерев'яними висувними полицями, які роблять вибір потрібної пляшки простим і зручним у будь-який час.

Полиці з бамбука

Haier не йде на компроміси, коли йдеться про якість і безпеку. Саме тому полиці у винній шафі виготовлені з елегантного, справжнього бамбукового дерева, яке не тільки має гарний зовнішній вигляд, але й ефективно знижує вібрації, забезпечуючи ідеальні умови зберігання для пляшок.

Одна зона охолодження

Холодильник Haier працює в одній температурній зоні, діапазон якої можна регулювати в межах від +5°С до +20°С. Для різних видів вина рекомендується наступна температура подачі: просекко від +5°С до +8°С, біле вино від +9°С до +12°С і червоне Вино від +13°С до +20°С.

Мобільний додаток hon 

Дізнайтеся більше про вміст вашого винного кулера за допомогою нашого інтуїтивно зрозумілого застосунку hon, розробленого у співпраці з Vivino - найбільшою у світі глобальною винною спільнотою. Скануйте етикетку вашої пляшки за допомогою функції "Відсканувати вино" та отримайте інформацію про виноградник, виноград і рік виробництва, а також рейтинг від користувачів порталу Vivino. Додаток hon дає змогу керувати налаштуваннями холодильника віддалено і містить персоналізовані пропозиції та поради щодо ефективного управління зберіганням вина залежно від ваших уподобань і користувацьких налаштувань.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника

Винна шафа

Загальний об'єм
Функції

Підсвічування

Сигнал відчинених дверей

Перевішувальні двері

Спосіб установки
Додаткова інформація

Місткість: 247 пляшок; Антивібраційна система; Захист від ультрафіолету; Вугільний фільтр; Замок

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

184 кВт/рік

Клас енергоспоживання

А

Кліматичний клас

SN-N-ST

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери

450 л

Система розморожування холодильної камери

Автоматичне

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

Ні

Система охолодження морозильної камери

Ні

Потужність заморожування

Ні

Кількість відділень

Ні

Система розморожування морозильної камери

Ні

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

190 х 59,5 х 63,9 см

Висота
Ширина
Глибина

63,9 см

Вага

96 кг

Колір корпусу
Комплектація

Винна шафа; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження