odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ложка для спагетті KELA Tom, 28,5 см, чорна (12629)

Код:732563
Немає в наявності
Ложка для спагетті KELA Tom, 28,5 см, чорна (12629) фото
cashback iconКешбек 3 ₴
309

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Tom

Ложка для спагетті KELA Tom – ідеальне рішення для всіх, хто цінує комфорт та ефективність у приготуванні улюблених макаронних страв. Ця розумна ложка володіє глибокими прорізами, що вловлюють, по зовнішній кромці, що запобігають випаданню довгих локшинних творінь з каструлі. Приготування спагетті стає справжнім задоволенням завдяки інноваційному дизайну, який враховує всі тонкощі процесу.

Висока якість

Виготовлена з пружного харчового силікону ложка забезпечує високу якість та довговічність. Цей продукт є справжнім німецька майстерність, гарантуючи надійність у використанні. Крім того, круглий отвір у денці ложки дозволяє легко стікати зайвою. воді, зберігаючи вашу страву ідеально приготованою.

KELA Tomr

Зручне зберігання

Рукоятка ложки для спагетті KELA Tom розроблена з урахуванням ергономіки - вона зручно лягає в руку, а у верхній частині передбачено спеціальне округлий отвір для зручного зберігання у підвішеному вигляді. Таким чином, ця ложка стане незамінним інструментом на вашій кухні, забезпечуючи простоту використання та радуючи вас відмінними результатами при приготуванні улюблених страв.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Матеріал ручки
Матеріал основної частини
Колір

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

28.5 см

Комплектація

Ложка для спагетті

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ложка для спагетті KELA Tom, 28,5 см, чорна (12629)