odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міксер ESPERANZA EKM019WB

Код:733528
Немає в наявності
Міксер ESPERANZA EKM019WB фото
Міксер ESPERANZA EKM019WB фото
Міксер ESPERANZA EKM019WB фото
Міксер ESPERANZA EKM019WB фото
Міксер ESPERANZA EKM019WB фото
cashback iconКешбек 6 ₴
619

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міксер ESPERANZA Biscotti

З легкістю готуйте смачні торти, печиво та закуски для всієї родини з настільним міксером Esperanza Biscotti. Він оснащений 2 типами віночків та великою металевою чашею, яка встановлюється на спеціальній підставці, що повністю звільнить ваші руки під час перемішування. А якщо вам потрібно більше точності, ви завжди можете зняти міксер із підставки та спрямовувати його вручну. Завдяки 7 рівням швидкості та Турборіжиму він може змішати всі інгредієнти потрібної вам консистенції. І легко розбирається та чиститься, що дозволяє без проблем підтримувати гігієнічну чистоту на кухні. Таким чином, Esperanza Biscotti полегшує виконання різних завдань на кухні, виконуючи найважчі процеси за вас, що допоможе вам більше зосередитися на своїй кулінарній творчості.

Особливості

  • Потужність: 150 Вт
  • 7 швидкостей та Турборежім
  • Насадки: 2 гаки для замішування тіста з нержавіючої сталі, 2 віночки з нержавіючої сталі
  • Металева чаша на 2,5 л
  • Зручне зберігання насадок

Економить ваш час та сили

Esperanza Biscotti – зручний настільний міксер, що дозволяє легко та творчо готувати пироги, булочки, печиво, торти та млинці, витрачаючи на них набагато менше часу та сил. Він ефективно змішує та збиває різні інгредієнти. А також може використовуватися як настільний міксер або ручний, що дає вам більше гнучкості у його застосуванні та точності у роботі. Завдяки йому час приготування їжі значно скорочується, а за рахунок невеликих габаритів пристрою завжди буде у вас під рукою.

Різні насадки для різних завдань

Міксер має 2 типи насадок з нержавіючої сталі: віночки для збивання і гаки для замішування тіста. Таким чином, з його допомогою ви зможете виконувати різні завдання. Більш того, змінні насадки можна зручно зберігати прямо в основі підставки міксера, що дозволяє завжди тримати їх під рукою на випадок, якщо вам знадобиться замінити їх під час приготування кулінарних шедеврів.

7 швидкостей і турборежим

Регулюйте швидкість залежно від типу інгредієнтів та отримуйте бажану консистенцію щоразу. Завдяки 7-ступінчастому регулюванню швидкості ви легко отримаєте необхідну консистенцію продуктів, що змішуються. А якщо вам потрібно зробити все дуже швидко, ви можете використовувати Турборежім, який включає міксер на максимальні оберти. Таким чином, незалежно від того, чи ви готуєте пишне тісто для домашньої випічки або вершковий крем для торта – все завжди буде ідеально замішано.

Велика чаша для змішування

Готуйте великі порції, щоб вистачило на всіх гостей. З великою металевою чашею об'ємом 2,5 літра ви можете робити заміси на кілька порцій відразу, що дозволить не витрачати час. У ній також зручно збивати яєчні білки чи вершки, які у процесі збивання збільшуються обсягом кілька разів.

Простий догляд

Цей міксер легко розбирається, чиститься та збирається. При цьому металеву чашу та насадки можна мити як вручну, так і в посудомийній машині. Тому підтримувати його в чистоті не становитиме особливих зусиль.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Матеріал корпуса

Пластик

Об'єм чаші
Матеріал чаші

Нержавіюча сталь

Додаткова інформація

Довжина шнура: 1 м

Зручність використання

Насадки
Особливості
Кнопка від'єднання насадок

Є

Енергоживлення

Потужність

150 Вт

Кількість швидкостей
Турборежим

Розміри та комплектація

Основний колір
Додатковий колір

Блакитний

Габарити

29 x 30 x 18 см

Габарити упаковки

18 х 19 х 29 см

Вага

1,24 кг

Вага в упаковці

1,4 кг

Комплектація

Міксер; Віночки; Гаки для тіста; Чаша; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера