Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор BenQ 27" PD2700U

Код:727603
Немає в наявності
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
Монітор BenQ 27" PD2700U фото
cashback iconКешбек 196 ₴
19 669

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Забезпечення найвищої естетичної якості завдяки точності передачі кольорів.

Монітор для дизайнерів BenQ DesignVue PD2700U забезпечує абсолютну точність кольорів і надзвичайно високу роздільну здатність, щоб допомогти дизайнерам утілити свої блискучі ідеї. Завдяки ексклюзивній Технології AQCOLOR від BenQ та роздільній здатності 4KUHD монітор PD2700U забезпечує ясність і точність передачі кольорів, яких прагнуть дизайнери. Взаємозв’язок 3 спеціальних режимів PD2700U, призначених для різних сценаріїв, дає змогу дизайнерам у різних галузях досягати однакового рівня якості.

Відображення професійного рівня. Загальне визнання

Роздільна здатність 4K UHD — це 3840 × 2160, або ж понад вісім мільйонів пікселів, що забезпечує високу точність зображення. PD2700U має 10-бітну глибину кольору, що дає змогу відображати понад мільярд відтінків, широкі простори кольорів, користувацькі режими, а також неймовірну точність передачі кольорів від Pantone і CalMAN.

Технологія AQCOLOR

Компанія BenQ розробила технологію AQCOLOR, яка відповідає вимогам останнього професійного стандарту кольору: Accurate Reproduction. Очолити команду компанія BenQ запросила експерта в області кольорів. Крім того, щоб забезпечити відповідність стандартам, пов’язаним із кольорами, і реалізувати колірну гаму, компанія долучилася до Міжнародного консорціуму з кольорів і заходів Міжнародної організації стандартів (ISO).

Високий ступінь чистоти кольору: 10-бітна розрядність кольору, 100-відсоткове охоплення sRGB та Rec. 709, Delta E ≤ 3

100%-ве охоплення колірного простору sRGB й Rec. 709, чудовий показник ΔE ≤ 3, удосконалена IPS-технологія монітора PD2700U із широким кутом огляду, яка мінімізує зміну кольору й сприяє абсолютній упевненості в дизайні. 100%-ва точність гами кольорів sRGB відповідає стандартам індустрії цифрового виробництва, а Rec. 709 відтворює точну роздільну здатність, частоту кадрів, гаму кольорів, гаму та білі точки відеороботи високої чіткості.

Точне відтворення кольорів завдяки професійному заводському калібруванню

Кожен монітор BenQ для дизайнерів проходить індивідуальне заводське калібрування, щоб забезпечити точні характеристики Delta-E та Gamma. Результати калібрування перевіряються відповідно до галузевих стандартів передачі кольору, щоб забезпечити найточнішу та найближчу до оригіналу візуалізацію вмісту.

* Калібрування усуває невеликі зміни відтворення кольору між окремими панелями однієї моделі. Тому дані калібрування кожного звіту можуть дещо відрізнятися від звітів інших дисплеїв аналогічної моделі.

Вражаючі дизайни завдяки моніторам 4K UHD з підтримкою HDR10 (ST2084)

Монітор DesignVue PD2700U від BenQ оснащений технологією HDR10, яка дає можливість дизайнерам попередньо переглянути ефект HDR відеовмісту під час редагування та забезпечити бажаний результат своїх фінальних робіт.

Режим CAD/CAM

Режим CAD/CAM забезпечує чудову контрастність ліній і форм технічних креслень і схем, підкреслює чіткі деталі й гарантує неймовірні можливості дисплея в Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA та іншому дизайнерському програмному забезпеченні.

*Калібрування усуває невеликі зміни відтворення кольору між окремими панелями однієї моделі. Тому дані калібрування кожного звіту можуть дещо відрізнятися від звітів інших дисплеїв аналогічної моделі.

Режим анімації

Часто проблемний для дизайнерів, які працюють із цікавими деталями темних зображень, режим анімації покращує яскравість темних областей без перетримки яскравих ділянок. Режим анімації забезпечує 10 рівнів відображення яскравості, що дає змогу роздивитися кожен нюанс незалежно від рівня освітленості в приміщенні.

Режим темного приміщення

Завдяки регулюванню яскравості та контрастності зображення, що забезпечує чудову ясність і різкість деталей, режим темного приміщення створює оптимальні налаштування для подальшої обробки в затемнених зонах.

KVM-перемикач

Функція KVM-перемикача дає користувачам можливість переглядати та контролювати вміст із двох різних комп’ютерних систем на одному екрані за допомогою лише одного набору клавіатури й миші, щоб заощадити місце та підвищити ефективність роботи.

Підвищення продуктивності завдяки шлейфовому підключенню

BenQ PD2700U — це дисплей з активованою можливістю шлейфового підключення*, обладнаний технологією багатопотокового транспорту (MST), що дає можливість розширити екран ноутбука на кілька дисплеїв за допомогою виходу DisplayPort. Оцініть безмежні відображення завдяки безкаркасному дизайну монітора PD2700U з мінімальною рамкою з усіх чотирьох сторін.

Режим DualView

Покращте свій робочий процес і підвищте продуктивність завдяки функції DualView, яка дає змогу демонструвати дизайнерські роботи одночасно у двох режимах (наприклад, sRGB та CAD/CAM) без необхідності двох екранів.

Передова технологія захисту зору

Ексклюзивні технології захисту зору BenQ значно зменшують утому очей, а також забезпечують комфорт, підвищують продуктивність і безпеку праці на робочому місці навіть під час тривалого використання монітора.

Запобігання перенапруженню очей за будь-якого рівня навколишнього освітлення

Технологія Brightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) автоматично визначає рівень навколишнього освітлення та динамічно налаштовує яскравість екрана, щоб забезпечити максимально можливий комфорт.

Технологія зниження рівня синього світла

Унікальна технологія зниження рівня синього світла BenQ блокує шкідливе синє світло й ефективно захищає очі від утоми та роздратування.

Усунення мерехтіння

Технологія усунення мерехтіння усуває мерехтіння зображення на всіх рівнях яскравості та значно знижує ступінь утоми очей. Звичайні РК-екрани мерехтять із частотою 250 разів у секунду. Можливо, ви не помічаєте цього, але неодмінно відчуваєте. Виберіть монітор BenQ з технологією усунення мерехтіння та захистіть свої очі від шкідливого впливу.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,276 х 0,276 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

350 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1300:1 (статичний); 20000000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Стандартне: 80 Вт

Очікування: < 0,5 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот вправо

Поворот вліво

Поворот екрану (Pivot)

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

548 х 613 х 230 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

367 х 613 х 58 мм

Вага з підставкою

7,7 кг

Вага без підставки

5 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера