odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків9
Питання-відповіді1

Бездротові навушники Nothing Ear1 (White)

Код:708356
Немає в наявності
Бездротові навушники Nothing Ear1 (White) фото
Бездротові навушники Nothing Ear1 (White) фото
Бездротові навушники Nothing Ear1 (White) фото
Бездротові навушники Nothing Ear1 (White) фото
Бездротові навушники Nothing Ear1 (White) фото
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротові навушники Nothing Ear1

Хочете по-новому почути свою улюблену музику? Бездротові навушники Nothing Ear1 дають вам таку можливість. Ці надлегкі вкладиші зі стильним дизайном у дусі hi-tech і ретельно налаштованим звучанням дозволять вам насолодитися кожним нюансом мелодії. Активне шумозаглушення позбавить сторонніх шумів, щоб ви чули тільки те, що вам хочеться. А зручне сенсорне керування допоможе легко контролювати відтворення музики та вхідні дзвінки, які проходитимуть ще комфортніше за рахунок потрійних мікрофонів та технології Clear Voice. І все це весь день безперервно завдяки загальному запасу енергії, якого навушникам вистачить на 34 години автономної роботи. Nothing Ear1 – це ваш шанс поринути у світ гарної музики, де б ви не знаходилися.

 
 

Особливості:

  • Потужні динаміки діаметром 11,6 мм
  • Звук від Teenage Engineering
  • Активне шумозаглушення
  • Бездротове з'єднання Bluetooth 5.2
  • До 34 годин прослуховування з урахуванням зарядного кейсу
  • Надлегка вага: по 4,7 грама на кожну вкладиш
  • Сенсорне керування

Сміливий дизайн

Іноді вікна кращі, ніж стіни, тому що дозволяють розширити горизонти. Тому, створюючи Ear1, дизайнери Nothing використовували прозорі вставки, щоб підкреслити майстерність, приховану в середині. А також показати хай і грубу, але справжню красу технологій.

Звук тиші та тиша, повна звуків

Якщо вам потрібна тиша і спокій, просто увімкніть активне шумозаглушення, щоб позбавитися небажаних фонових шумів. Це дозволить вам зосередитися на своїй музиці у транспорті чи спокійно попрацювати в офісі, повному народу. Якщо ж ви не хочете втрачати зв'язок зі світом, режим прозорості поверне навколишні звуки одним натисканням кнопки.

Чистий і точно налаштований звук

Nothing Ear1 створені для того, щоб ви могли насолоджуватися чудовим звуком щодня. Динамічний драйвер діаметром 11,6 мм та простора повітряна камера забезпечують навушникам покращене відтворення басів, середніх та високих частот. А завдяки налаштуванню від меломанів зі студії Teenage Engineering цей аксесуар дуже точно передає всі нюанси музичних композицій, незалежно від їх жанру.

Вас відмінно чутно

У Nothing Ear1 використовується технологія Clear Voice та три мікрофони високої чіткості, щоб ви могли звучати гранично ясно, коли відповідаєте на телефонні дзвінки. Поки ви говорите, передові алгоритми звертаються до мільйона голосових та звукових комбінацій (навіть за швидкості вітру до 40 км/год), щоб ізолювати та посилювати ваш голос із дивовижною точністю.

34 години музики

Отримайте 5 годин безперервного прослуховування аудіо в навушниках та 34 години разом із зарядним чохлом (при вимкненому ANC). При цьому сам компактний та елегантно сконструйований кейс може легко заряджатися за допомогою USB-C або бездротової платформи і швидко заряджати ваші навушники.

Легкі як хмаринка

При вазі всього 4,7 г кожен навушник забезпечує неперевершений комфорт під час носіння. А завдяки вентиляційним отворам для скидання тиску, ергономічному дизайну та трьом силіконовим насадкам для індивідуального припасування, ви взагалі можете забути, що носите їх. У цьому й суть.

 
 

Проста персоналізація та корисні функції

Налаштуйте еквалайзери, жести, функцію «Find My Earbud» (Знайди мої навушники) та багато іншого за допомогою програми Ear1, доступної для iOS та Android. І користуватися навушниками буде ще зручніше. У цьому також допоможе технологія Google Fast Pair, яка забезпечує миттєве сполучення з пристроями Android. Просто відкрийте корпус, натисніть та насолоджуйтесь. Крім того, аксесуар автоматично призупиняє відтворення музики або відео, коли ви виймаєте навушник. І також автоматично знімає трек із паузи, як тільки ви вставляєте його назад.

Готові до великих тренувань

Кожен навушник має композитну сітчасту конструкцію для підвищення захисту від поту та води. Тому цей аксесуар може похвалитися рейтингом IPX4, що свідчить про його готовність супроводжувати вас на тренуваннях або пробіжках на свіжому повітрі.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Кількість вбудованих мікрофонів: 3 мікрофони високої чіткості

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Особливості

Швидка зарядка

Швидке з'єднання

Власний додаток для керування та налаштування

Сумісність: Android 5.1 і новіший, iOS 11 і новіший

Датчики виявлення навушника у вусі

Придушення шуму довкілля з урахуванням штучного інтелекту під час розмови

Безпровідна зарядка

Автономність

Час роботи

Навушники: до 5 годин (з шумозаглушенням)

Із зарядним кейсом: до 24 годин (з шумозаглушенням)

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 4,7 г

Зарядний кейс: 57,4 г

Комплектація

Навушники

Зарядний кейс

Зарядний кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків