Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді1

Бездротові навушники Nothing stick (White)

Код:715470
Немає в наявності
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
Бездротові навушники Nothing stick (White) фото
-13%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротові навушники Nothing stick

Почуйте свою улюблену музику як ніколи раніше з новими бездротовими навушниками Nothing stick. Вони створені для того, щоб прибрати все, що заважає вам насолодитися багатством тонів та нюансів у мелодіях та вокалі, а також дозволити відчути справжню свободу. Ці бездротові навушники отримали великі 12-міліметрові драйвери для точного відтворення аудіо та по 3 мікрофони для легкого спілкування у будь-якій обстановці. Збільшені акумулятори забезпечують до 29 годин автономного використання в цілому, а ергономічна форма та майже невагома конструкція роблять їх носіння комфортним. Все для того, щоб нічого не стояло між вами та вашою улюбленою музикою.

Особливості:

  • Невелика вага: всього 4,4 г
  • Ергономічний дизайн
  • Великі динаміки діаметром 12,6 мм
  • Технологія Clear Voice
  • Керування натисканням
  • До 29 годин прослуховування (з зарядним кейсом)
  • Захист від пилу, води та поту IP54

Створено для комфорту

Бездротові навушники Nothing stick з ергономічною формою вкладишів подарують вам справжнє задоволення від прослуховування музики в дорозі або вдома. Майже невагомі вони не заважають під час руху, що дозволяє вам носити свої навушники цілий день.

Яскравий звук із мінімальними спотвореннями

З Nothing stick звук буквально оживає. Багаті глибини. Чіткі максимуми. Сміливі деталі. Все це стало можливим завдяки спеціалізованому 12,6-міліметровому динамічному драйверу, що є провідним в галузі. Він чітко відтворює кожен звук, зберігаючи всі дрібні деталі та мінімізуючи спотворення для отримання по-справжньому автентичного звучання. Тому ви зможете сповна насолодитися кожним треком та кожною піснею у вашому плейлисті.

Функція Bass Lock

Слухайте так, як ви повинні це почути. Без будь-яких втрат. Функція Bass Lock подбає про це. Використовуючи інтелектуальне програмне забезпечення, вона відстежує положення навушників у вусі під час носіння та налаштовує криву еквалайзера на оптимальний рівень для покращення передачі басів. Для ідеально пробивної глибини. Кожен раз.

Технологія Clear Voice

Спілкуйтесь вільно. У будь-якому місці. Три мікрофони високої чіткості та інтелектуальні алгоритми, які аналізують понад 1 мільйон звуків, забезпечать вам легке спілкування по телефону де б ви не знаходилися. Тому ані шум вітру на вулиці, ані гомін натовпу в людних місцях не завадять вам відповісти на виклик колеги або перекинутися парою слів з другом.

Цілий день автономної роботи

Зарядіть один раз, використовуйте цілий день. Навушники Nothing stick здатні забезпечити до 7 годин прослуховування на одному заряді. З урахуванням компактного зарядного кейсу, який легко поміщається у кишені, цей час збільшується до 29 годин. А завдяки швидкій зарядці, здатній за 10 хвилин забезпечити запас енергії достатній майже на 2 години роботи, ви точно не залишитеся без музичного супроводу навіть якщо не встигли вчасно підзарядити свої навушники. *

Простота управління

Завдяки тому, що в цих навушниках використовується керування натисканням, а не сенсорне, ви легко зможете переключити трек або прийняти вхідний дзвінок, навіть якщо у вас мокрі руки. Просто налаштуйте елементи керування за допомогою програми Nothing X (iOS та Android) та користуйтеся навушниками із задоволенням.

Оптимізоване підключення та мала затримка

Легко підключайтеся до будь-якого Android-пристрою за допомогою функції Google Fast Pair, а також ПК або телефону на WINDOWS за допомогою Microsoft Swift Pair. Ці навушники здатні працювати з більшістю пристроїв на ринку. І мають корисну функцію, що дозволяє їм автоматично перемикатися в режим низької затримки під час гри на телефоні* для створення точної відповідності звуку та графіки.

Захист від пилу, води та поту IP54

Візьміть навушники на прогулянку або відпочинок на пляжі, не переживаючи за їхню безпеку. Ці вкладиші захищені від попадання вологи та пилу за стандартом IP54, що дозволяє використовувати їх усюди. І навіть дощ, що раптово почався, не зашкодить їм.*

*До 29 годин роботи від акумулятора під час відтворення музики на гучності 50%. Результати отримані у внутрішній лабораторії при температурі 25°C. На реальний термін роботи від акумулятора впливають гучність, частота і тривалість вхідних дзвінків, джерело виходу, перешкоди навколишнього середовища, функції продукту, звички використання та інші фактори. Реальний досвід залежить від індивідуального використання.

*10-хвилинна швидка зарядка забезпечує прослуховування музики протягом 1,8 години. Сам кейс може заряджатися за допомогою стандартного адаптера або зарядного кабелю USB TYPE-C. Потрібен адаптер 5V⎓1A або вище. Ефективність заряджання може відрізнятися.

*Затримка може бути знижена до 120 мс при поєднанні з відповідним телефоном із включеним ігровим режимом.

*Дані щодо рівня захисту IP54 ґрунтуються на результатах випробувань, проведених у лабораторіях Nothing. Навушники мають ступінь захисту IP54, але не чохол. Будь ласка, уникайте використання навушників під час напружених тренувань або в дуже вологому середовищі. Водо- та пилостійкість можуть знижуватися з часом у міру використання пристрою. Не занурюйте навушники та футляр у воду.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Голосове керування

Регулятор гучності

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP54

Особливості

Ергономічний дизайн

Технологія Clear Voice

Управління натисканням

Великі динаміки діаметром 12,6 мм

Автономність

Час роботи

Навушники в режимі розмови: до 3 годин

Зарядний кейс у режимі розмови: до 12 годин

Прослуховування із зарядним кейсом: до 29 годин

Навушники в режимі відтворення: до 7 годин

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 10 хвилин для 2 годин роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 46,3 г

Кожен навушник: 4,4 г

Комплектація

Пара навушників, чохол для заряджання, кабель Type-C, інформація про безпеку та гарантійний талон, посібник користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків