odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP)

Код:711680
Немає в наявності
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 Silver (N937XPS9310UA_WP) фото
cashback iconКешбек 1 008 ₴
100 814

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Dell XPS 13 9310 (N937XPS9310UA_WP)

Dell XPS 13.4 OLED – це ультракомпактний ноутбук з дивовижним за яскравістю та чіткістю OLED-дисплеєм, який близький до досконалості. Завдяки формату 16:10, практично непомітним рамкам та надвисокій роздільній здатності 3,5К цей екран може з легкістю занурити вас у все, що ви робите та забезпечити захоплюючі відчуття від перегляду відео. Швидкий процесор Intel 11-го покоління та графіка Iris Xе, а також високошвидкісна оперативна пам'ять та SSD 1 ТБ відкривають перед користувачем широкі можливості для втілення будь-яких проєктів. Крім того, ноутбук використовує сучасні технології для забезпечення безпеки ваших даних, а компактний розмір робить його зручним інструментом для роботи поза офісом. Вибираючи Dell XPS 13 9310, ви орієнтуєтеся на ефективність.

Преміальний дизайн. Справжня мобільність

З цим 13-дюймовим ноутбуком ви відчуєте надихаючу легкість у всьому. Тонкий і компактний, він тим не менш забезпечує комфорт при роботі та справжню мобільність для всіх, хто цього потребує. І має бездоганний професійний зовнішній вигляд. Підставка для рук із чорного вуглецевого волокна, натхненна аерокосмічною промисловістю, забезпечує максимальну міцність та мінімальну вагу. Велика зручна сенсорна панель та клавіатура з підсвічуванням та великими клавішами забезпечують максимальну продуктивність щодня. То му все, що ви робите буде приносити задоволення.

Приголомшливий OLED дисплей з роздільною здатністю 3,5К

Пориньте у свій контент, фільми та ігри з яскравими, реалістичними кольорами на ультрачіткому дисплеї з роздільною здатністю 3,5К (3456 x 2160). OLED-матриця забезпечує глибокий чорний, а також феноменальну контрастність, тому на цьому екрані все оживає із захоплюючими дух деталями, особливо в темних областях. У той час як широка гамма кольорів (100% DCI-P3) сприяє більш реалістичному відображенню картинки і робить цей дисплей відмінним вибором для перегляду або створення контенту.

Простіше не буває

Керуйте програмами прямо з екрана або використовуйте стилус для роботи або творчості. Цей сенсорний мультитач дисплей дозволить вам вийти за рамки звичного. Тим більше, що він знаходиться під надійним захистом новітнього скла Corning Gorilla Glass 6, яке відрізняється міцністю, а також стійкістю до ударів та подряпин.

Для комфортного перегляду

Висока роздільна здатність, вузькі рамки та співвідношення сторін 16:10 дозволяють дисплею відображати значно більше інформації, тому на екрані одночасно може поміститися більше контенту. Додає комфорту і технологія Eyesafe®, яка допомагає зменшити випромінювання шкідливого синього світла, зберігаючи при цьому кольори на дисплеї яскравими та соковитими.

Висока продуктивність для легкої роботи та творчості

XPS 13 9310 – це ідеальне поєднання швидкості та продуктивності, що дозволяє реалізувати ще більше творчих проектів. Працюйте так, як вам подобається, і створюйте те, що вам подобається, завдяки потужному процесору Intel Core 11-го покоління та 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X-4267 МГц. Таке поєднання дозволить вам спокійно запускати та використовувати ресурсоємні програми для обробки зображень та відео, створення музики тощо. А SSD ємністю 1 ТБ допоможе зберігати всі ваші проєкти та важливі файли під рукою.

Шикарне звучання вашої музики

Стереодинаміки сумарною потужністю 5 Вт, професійно налаштовані за допомогою технології Waves MaxxAudio Pro, подбають про правильний аудіосупровід для всіх ваших розваг. З ними фантастичні саги та динамічні бойовики, альбоми класичної музики та кліпи улюблених виконавців на YouTube зазвучать просто приголомшливо.

Швидкий та безпечний вхід

Завдяки безлічі технологій новий XPS 13 забезпечує найкращий захист ваших даних. Увійдіть у систему якнайшвидше за допомогою вбудованої інфрачервоної камери та Windows Hello або сканера відбитків пальців. * Це набагато швидше і зручніше, ніж вводити довгий і складний пароль (наявність певного обладнання залежить від конкретної моделі).

Високошвидкісні підключення

Заряджайте та передавайте дані з блискавичною швидкістю. Наявність найсучасніших портів Thunderbolt 4 з підтримкою DisplayPort та Power Delivery відкриває для власників масу можливостей для підключення кількох екранів/моніторів та різної передової техніки для більш комфортної роботи. Також ноутбук має пристрій для читання карт пам'яті microSD й комбінований роз'єм для навушників і мікрофона. А бездротовий інтерфейс Wi-Fi 6, який більш ніж удвічі збільшує теоретичну пропускну здатність у порівнянні з продуктами попереднього покоління, забезпечить швидкий та стабільний зв'язок у будь-якому місці, де є доступ до мереж Wi-Fi.

Збалансоване охолодження для ефективної роботи

Конструкція з двома вентиляторами та тепловими трубками сприяє найбільш комфортній та ефективній роботі, без зайвого перегріву чи шуму. Навіть у такому тонкому форм-факторі. А за допомогою вбудованої програми Dell Performance ви завжди зможете налаштувати продуктивність ноутбука відповідно до своїх уподобань.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,0 ГГц

Максимальна частота процесора

4,8 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X

Частота оперативної пам'яті

4267 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,27 кг

Довжина

20,7 см

Ширина

29,7 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація