odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP EliteBook 650 G10 Silver (736V5AV_V2)

Код:726743
Немає в наявності
Ноутбук HP EliteBook 650 G10 Silver (736V5AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 650 G10 Silver (736V5AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 650 G10 Silver (736V5AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 650 G10 Silver (736V5AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 650 G10 Silver (736V5AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 650 G10 Silver (736V5AV_V2) фото
cashback iconКешбек 516 ₴
51 655

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP EliteBook 650

Спростіть свою повсякденну роботу з економічним, безпечним та простим в керуванні ноутбуком HP EliteBook 650. Ця модель десятого покоління оснащена найновішим процесором Intel®, ємним і швидким накопичувачем, а також має широкий вибір фізичних портів і варіантів підключення, що дозволяє легко адаптувати лептоп для використання вдома, в офісі чи поїздці. Великий та чіткий екран разом з покращеною веб-камерою та гучним звуком зроблять ваше спілкування та будь-які мультимедійні завдання ще кращими. А преміальний дизайн та відмінна мобільність роблять цей ноутбук ідеальним супутником для ділових людей, які прискіпливо підбирають собі аксесуари.

Реальна продуктивність

HP EliteBook 650 G10 створений з розрахунком на активну повсякденну роботу та інтенсивне використання. Працюйте над великими проектами, використовуючи кілька додатків із новітнім процесором Intel®, покращеною графікою та швидкою оперативною пам'яттю стандарту DDR4, а також PCIe® NVMe™ SSD сховищем, що значно прискорює загальну роботу лептопа та його чуйність. І легко підтримуйте потрібний темп у будь-якому місці завдяки модулю бездротового зв'язку Intel® Wi-Fi 6E з високою пропускною здатністю та більшою стабільністю каналів. З цим ноутбуком ви справді зможете робити більше і встигати все вчасно.

Чітка картинка навіть при слабкому освітленні

Оптимізуйте свої відеодзвінки та спілкуйтеся в будь-який час з усім можливим комфортом. Ноутбук обладнаний HD-камерою з тимчасовим приглушенням шумів, яке знижує ефекти візуального шуму і пікселізації, дозволяючи вам завжди виглядати в кадрі чітко. Крім того, ви можете забезпечити однаковий вид фону у всіх програмах відеоконференцій за допомогою функції «Налаштування фону». Просто налаштуйте розмиття фону або виберіть зображення один раз у myHP замість того, щоб налаштовувати параметри в кількох програмах окремо.

Кришталево чистий звук

Насолоджуйтесь кришталево чистим звуком під час спілкування завдяки технологіям HP Dynamic Voice Leveling та HP AI Noise Reduction. Перша автоматично оптимізує чіткість голосу в межах 3 метрів від ПК. А функція AI Noise Reduction використовує технологію фільтрації шумів для покращення якості аудіоконференцій навіть у масці. Тому ваші співрозмовники почують кожне слово, незалежно від того, де ви виходите на зв'язок – у тихій кімнаті чи гамірному громадському місці.

Два порти USB Type-C

Цей простий в обслуговуванні ПК відрізняється продуманою функціональністю і, окрім стандартних двох портів USB Type-A (USB 3.1), має один Thunderbolt™ 4 з підтримкою стандарту USB4 і один багатофункціональний порт USB Type-C®. Таким чином, ви зможете підключати до нього будь-які периферійні пристрої, починаючи від ергономічної миші до додаткового монітора. І швидко перекидати навіть дуже великі файли.

Надійний захист вашого ПК від різних загроз

Компанія HP дбає про те, щоб її комп'ютери відповідали всім вимогам сучасних користувачів. Саме тому вона серйозну увагу приділяє питанням безпеки. Цей ноутбук також має цілий ряд апаратних і програмних рішень, які допомагають захистити вашу цінну інформацію. Зокрема ви можете легко зупинити небажані зміни параметрів безпеки та обмежити поширення шкідливого ПЗ за допомогою HP Sure Run Gen5, який виявляє, поміщає в карантин та надає звіти про зловмисників, які намагаються вбити процеси на вашому лептопі. А за допомогою апаратного захисту HP Sure Click ви ефективно захистите свій комп'ютер від веб-сайтів та вкладень Microsoft Office та PDF із вбудованими шкідливими програмами, програмами-здирниками або вірусами.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C

1 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Active SmartCard

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,78 кг

Довжина

23,39 см

Ширина

35,94 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера