Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060

Код:731823
Є в наявності
Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060 video preview
Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060 фото
Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060 фото
Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060 фото
Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060 фото
Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
cashback iconКешбек 559 ₴
55 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сучасний ігровий ноутбук

Mechrevo Aurora 16 Pro — ваш надійний компаньйон в ігровому світі, здатний забезпечити вам гідну підтримку у віртуальних битвах. Серцем цього пристрою є процесор 12-го покоління Core i7-12650H, який забезпечує високу продуктивність та відмінну чуйність системи. У поєднанні з передовою графічною картою Nvidia GeForce RTX 4060, це дозволяє ноутбуку надати вам чудові враження від геймінгу та інших розваг. Тим більше, що все виглядатиме просто шикарно на його 16-дюймовому екрані 2,5K з високою частотою оновлення 240 Гц та вузькими рамками, забезпечуючи вам неперевершене відчуття занурення. Система охолодження з двома вентиляторами та чотирма виходами подбає про стабільну роботу лептопа під навантаженнями, а наявність Wi-Fi та цілого набору роз'ємів дасть можливість тримати зв'язок та використовувати будь-які необхідні вам аксесуари. І все це укладено в тонкий та стильний корпус із міцного магнієво-алюмінієвого сплаву і важить лише 2,1 кг. З ноутбуком Mechrevo Aurora 16 Pro ви будете готові вступити в будь-яку битву і вийти з неї переможцем.

Потужна начинка

Ігровий ноутбук Aurora 16 Pro спеціально спроектований для задоволення потреб найвибагливіших користувачів. Його оснастили процесором Core i7-12650H 12-го покоління, який має 10 ядер і здатний обробляти 16 потоків даних одночасно, що за підтримки 16 Гб оперативної пам'яті дозволяє легко грати на високих налаштуваннях, редагувати фото або відео, працювати з великими таблицями і виконувати іншу роботу. Насолоджуючись при цьому швидкодією всієї системи та окремих додатків. А також забезпечує плавність навіть у багатозадачному режимі.

Приголомшливе звучання

Чіткий стереозвук доповнює насолоду від використання Mechrevo Aurora 16 Pro, забезпечуючи високоякісне звучання під час перегляду відео, ігор або прослуховування музики.

Передова графіка Nvidia GeForce RTX 4060

Цей ноутбук пропонує вам поринути у віртуальний світ ігор з усією реалістичністю завдяки дискретній графічній карті Nvidia GeForce RTX 4060 з 8 Гб GDDR6. Вона створена на основі передової архітектури NVIDIA Ada Lovelace і забезпечує оптимальну продуктивність у найсучасніших іграх та додатках. Оцініть збільшення продуктивності до 4 разів завдяки DLSS 3 в порівнянні зі звичайним рендерингом і пориньте в ігри по-справжньому за допомогою технології трасування променів. Прискорте творчість та продуктивність за допомогою NVIDIA Studio. Грайте, транслюйте, робіть із задоволенням завдяки можливостям, які відкриває GeForce RTX 4060.

Усі необхідні інтерфейси

Що стосується інтерфейсів підключення, цей ноутбук також добре оснащений. Модулі Wi-Fi та Bluetooth забезпечать швидкий та стабільний бездротовий зв'язок. Крім того, для підключення до різних геймерських аксесуарів та периферійних пристроїв у нього передбачені роз'єм RJ45 (Ethernet), HDMI 2.1, mini DP, три порти USB Type-A, USB Type-C, картридер та комбінований аудіороз'єм. Таким чином, ви зможете створити свою ідеальну гейм-зону з головною зіркою — Mechrevo Aurora 16 Pro.

Дуже чітка і барвиста картинка з роздільною здатністю 2.5К

Ігри, фільми та інший візуальний контент заграє новими фарбами на дивовижному екрані Aurora 16 Pro. Цей дисплей діагоналлю 16 дюймів з ультрачіткою роздільною здатністю 2.5K (2560х1440) не тільки забезпечує яскраве та детальне зображення, але й радує 100% охопленням кольорового простору sRGB. Це дозволяє розглянути кожну рисочку на картинці у грі і побачити всі відтінки барвистого заходу сонця в тропіках на відео в YouTube.

Надреакція

Іноді швидка реакція може допомогти вашому аватару у грі. Особливо, якщо йдеться про шутери, гонки та ігри на виживання. Частота оновлення екрана 240 Гц забезпечує плавне відображення динамічного контенту, що робить його ідеальним для геймінгу та різноманітних професійних завдань.

Ефективна система охолодження

Система охолодження Mechrevo Aurora 16 Pro також створювалася з розрахунком на роботу на підвищених обертах. З двома кулерами, чотирма вентиляційними отворами та п'ятьма тепловими трубками вона забезпечує ефективне та рівномірне охолодження ноутбука навіть у найінтенсивніших умовах використання. Тому ви зможете використати всю потужність цього ноутбука на повну котушку.

Тонкий. Легкий. Стильний

Крім своєї вражаючої продуктивності та передових технологій, ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro також привертає увагу своїм стильним дизайном. Корпус виготовлений із міцного магнієво-алюмінієвого сплаву, який не лише надає йому вишуканого зовнішнього вигляду, а й забезпечує надійний захист від пошкоджень. Його поверхня, що пройшла піскоструминну обробку, приємна на дотик. А невелика, як для такого потужного пристрою вага – всього 2,1 кг – робить Aurora 16 Pro портативним та мобільним пристроєм.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

240 Гц

Яскравість

350 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 4.2

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

1 x mini DP

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,1 кг

Довжина

24,35 см

Ширина

36,02 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження