odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита комбінована HANSA FCMW 68229

Код:728153
Є в наявності
Плита комбінована HANSA FCMW 68229 фото
Плита комбінована HANSA FCMW 68229 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Установка плит
cashback iconКешбек 182 ₴
18 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Плита комбінована HANSA FCMW 68229

Плита HANSA FCMW 68229 – надійний та функціональний помічник у повсякденному приготуванні їжі, який зможе задовольнити запити навіть найдосвідченіших кулінарів. Вона оснащена чотирма газовими конфорками з автозапалюванням та газ-контролем, великою електродуховкою з безліччю опцій та зручним світлодіодним дисплеєм з функцією керування часом для легкого контролю за приготуванням їжі. І має безліч корисних функцій, серед яких супергриль потужністю 2000 Вт, розморожування, очищення парою та багато іншого. І все це доповнено вбудованим освітленням та нижнім ящиком для зберігання кухонного приладдя. Ця плита стане чудовим вибором для всіх, хто цінує функціональність та практичність у техніці для дому.

Особливості:

  • 4 конфорки з функцією авторозпалювання
  • Функція розморожування
  • Супергриль 2000 Вт
  • Деко для випічки Procook
  • Світлодіодний дисплей з керуванням часом
  • Функція газ-контроль
  • Очищення парою
  • Міцні чавунні решітки
  • Система дверцят Easy-cleaning
  • Ящик для посуду на роликових напрямних
 

4 конфорки з функцією авторозпалювання

Готуйте на сильному вогні у великій посуді або повільно тушкуйте на малому вогні. Ця плита має чотири конфорки різної потужності, що дозволяє готувати різні страви саме так, як вам потрібно. А автоматичне запалювання конфорок зробить використання плити ще більш простим та зручним для вас. Просто натисніть потрібну ручку та поверніть її для розпалювання конфорки. Вогонь спалахне автоматично, тому вам більше не потрібно тримати під рукою сірники або запальничку.

HANSA FCMW 68229

Вбудований електрогриль

Хто не любить апетитні та хрусткі страви? За допомогою функції гриля ви можете приготувати їх у будь-який час. Гриль забезпечує рівномірне обсмажування страви, з апетитною скоринкою з усіх боків. Пальчики оближеш!

Конвекційна циркуляція повітря

Функція конвекції передбачає створення циркулюючих потоків гарячого повітря, завдяки чому у всіх частинах духовки підтримується рівномірна температура. Це досягається за рахунок використання нижнього та верхнього нагрівача або кільцевого нагрівача спільно з вентилятором, який рівномірно розподіляє повітря камерою духовки. Таким чином забезпечується більш рівномірне приготування їжі, а також швидке прогрівання духовки до потрібної температури.

Світлодіодний дисплей з контролем часу

Легко контролюйте час запікання завдяки зручному світлодіодному дисплею, кільком кнопкам та ручкам. Просто виставте потрібний час і займайтеся своїми справами, доки страва готується. Тепер ви точно не пропустите потрібний момент.

Дверцята з потрійним склом

Більше не потрібно боятися одержати опік, випадково доторкнувшись до гарячого скла духовки. З цією плитою Hansa таких ситуацій не виникне. Дверцята духовки оснащені трьома скляними панелями, а тому добре відбивають тепло, запобігаючи перегріву зовнішнього скла. Забезпечте безпеку на кухні всім домочадцям.

Захист від витоку газу

Якщо під час готування пальник випадково згасне, ситуація може стати небезпечною. Але тільки не у випадку з газовими плитами Hansa, у яких використовується спеціальний клапан, що перекриває подачу газу. Тому ви можете бути спокійні за свою безпеку та не контролювати роботу плити щохвилини.

HANSA FCMW 68229

Система легкого очищення дверцят Easy-cleaning

Іноді буває складно відмити дверцята та скло духовки, особливо їх краї та кути. Дверцята духових шаф Hansa оснащені спеціальними петлями, які дозволяють швидко та легко їх зняти. За допомогою затискачів ви можете зняти дверцята та безпечно їх очистити. Крім того, знявши дверцята, ви отримаєте кращий доступ до внутрішньої частини духовки і зможете легко очистити кожен її куточок.

Клас енергоефективності А

Плити Hansa – це ще й екологічно чисті рішення, які допоможуть вам заощадити свої гроші та час. Маючи клас енергоефективності А, ця техніка захищає довкілля та зменшує споживання електроенергії, що позитивно позначиться на ваших рахунках.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Клас енергоспоживання
Газ-контроль

Поверхні

Тип управління

Електронне

Дисплей

З дисплеєм

Таймер

З таймером

Додаткова інформація

Супергриль 2000 Вт; Деко для випічки Procook; Світлодіодний дисплей з керуванням часом; Система дверцят Easy-cleaning; Ящик для посуду на роликових направляючих

Варильна панель

Тип варильної панелі
Кількість конфорок
Діаметр та потужність конфорок

Велика конфорка 9,4 см (3 квт); Конфорка 4,6 см (1 кВт); Конфорка 6,9 см/1,75 кВт: 2 шт

Типи нагрівальних елементів

Газові

Духова шафа

Тип духовки
Кількість стекол в дверцятах духовки

3

Функції духовки

Розморожування

Швидкий нагрів

Нижній нагрів + верхній нагрів

Нижній нагрів

Верхній нагрів + гриль

Верхнє нагрівання + гриль + конвекція

Верхнє + нижнє нагрівання + конвекція

Гриль

Обсяг духовки
Тип напрямних
Тип очищення
Кількість рівнів напрямних

5

Підсвічування

Ні

Фізичні характеристики

Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

97.5 см

Ширина в упаковці

62,5 см

Глибина в упаковці

71 см

Вага

45,15 кг

Вага в упаковці

50,15 кг

Колір
Матеріал дверцят духовки

Скло

Матеріал робочої поверхні
Матеріал решіток поверхні

Чавун

Матеріал внутрішнього покриття

Емаль

Матеріал кришки

Cкло

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера