odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Набір для солі та перцю керамічний KELA Maila (12484)

Код:732605
Немає в наявності
Набір для солі та перцю керамічний KELA Maila (12484) фото
Набір для солі та перцю керамічний KELA Maila (12484) фото
Набір для солі та перцю керамічний KELA Maila (12484) фото
cashback iconКешбек 4 ₴
429

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Maila

Пориньте у світ вишуканості та функціональності з набором для солі та перцю KELA Maila, створеним провідним німецьким виробником кухонної начиння KELA. Цей стильний комплект із матової кераміки не тільки додасть вишуканості вашому столу, але й зробить процес посипання солі та перцю. справжнім задоволенням. З його високоякісною керамікою та компактним дизайном, сільничка та перечниця забезпечують надійний захист вмісту. від вологи та сторонніх запахів, підкреслюючи ваш смак до деталей.

Поверхня

Унікальна рифлена поверхня обох ємностей надає їм не тільки елегантного вигляду, але й створює зручне тактильне відчуття в руці. Діаметр 5 см та висота 7 см кожної ємності оптимальні для комфортного використання. Отвори у верхній частині дозволяють дозувати сіль та перець з легкістю, перетворюючи сервірування столу на справжнє шоу кулінарної магії.

KELA Maila

Естетика

Набір KELA Maila не тільки надає вам стильну сільничку та перечницю, але також відкриває двері у світ однаковості на вашому столі. Серія включає різноманітні предмети посуду, від салатників і ємностей для сипучих продуктів до форм для випічки і форм для крем-брюлле. Всі вони об'єднані в єдиний дизайн, дозволяючи вам створити гармонійний набір сервіровок, який виділить ваш стиль і увагу до деталей. Зробіть кожен обід або вечерю неповторним із набором KELA Maila – найкращим вибором для цінителів якості та естетики на кухні.

Характеристики

Основні характеристики

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

7 х 5 см

Комплектація

Набір для солі та перцю

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Набір для солі та перцю керамічний KELA Maila (12484)